Отзывы покупателей о Пляжный зонт с наклоном 200 см Umbrella Anti-UV ромашка Синий нейлон(FG22)

Код:  385520916
Оценка пользователей 3.51/5
  • Отзывы про товар продавца Feeling
  • Ігор С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Feeling. Цвет: Красный

Низька якість, бракований товар, порване кріплення однієї шпиці.

Достоинства:
    Швидко відправили
    Недостатки:
    Низька якість, бракований товар, порване кріплення однієї шпиці.
  • Сергей Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Feeling. Цвет: Зеленый

Зонт диаметром 180см максимум...

• Червенюк Л***

Вчасно , швидко , якісно

Достоинства:
    Практичність
  • Юлія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Feeling. Цвет: Зеленый

Розчарована, але парасолю забрала з пошти, потрібна терміново.
    Фото недоліків зробила.
    Продавця не раджу(

Достоинства:
    Механізм поки працює
    Недостатки:
    Парасолька приїхала з величезною діркою, чохол також виглядає трохи б\в
  • Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Feeling. Цвет: Зеленый

Гарна парасолька. Витримала поїздку на море, сильний вітер і дощ.

• Олександр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Feeling. Цвет: Зеленый

Непогана парасолька, досить довга. Прийшла не зеленого, а синього кольору, хоча так навіть краще.

• Валентина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Feeling. Цвет: Зеленый

На перший погляд товар якісний .
    Але прийшли два різний ( а замовляла одного кольору .
    Тому перевіряйте замовлення на пошті

• Елена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Feeling. Цвет: Зеленый

Получила на днях этот зонтик. Всё работает. Цвет очень красивый. Наклон зонтика технически возможен только в одну сторону, поэтому если вы его установили, то придётся его немного повертеть. Но это не критично. Сам купол пошит не очень аккуратно (крылышки ассиметричные и разные по размеру). Но опять таки это не критично. Купол зонтика большой, а вот сам держатель , как по мне, маловат. Я бы добавила ещё сантиметров 40 к длине, но опять таки это так для меня и моей ситуации (покупала для использования во дворе дома). Для пляжа - самое то! Благодарю за быструю доставку!

Недостатки:
    Короткий держак
  • Роман

Швидко відправили, рекомендую!

• оксана с***
    Продавец: Feeling. Цвет: Синий

доброго дня, просила перепровырити зонт при замовлені, оскільки планувалось на подарунок. зонт прийшов на нову пошту, при огладі, розпаковувати допомогав працівник нової пошти, бо він обємний. нажаль не працюв нахил зонта, і на білій ручці було начебто кафою трохи залито, може не кава не знаю, але було пятно,хоча Я просила перепровірити зонт. сам зонт виглядає гарно, великий, у мене такий був, він і від дощу і сонця те, що треба, але..... якби не ці деталі описанівище, то було б добре. Я просто не розумію, чого не можна все перепровірити перед відправкою, витрачений час у черзі, і не отримання того, що замовив, для чого....дивні продавці.

• Евгения Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TinyTron. Цвет: Зеленый

Замовляла парасольку в зеленому кольорі , перетелефонувала менеджер , що в зеленому кольорі немає , запропонувала інші кольори, зупинилися на блакитному , а по факту прийшла срібляста . На питання чому мені прийшов срібляста а не голуба , менеджер відповіла , що в сріблястому кольорі не продають , і я повинна писати до продавця на маркеплейсі бо вона по телефону не може нічим допомогти . Відповідно, на повідомлення ніхто не відповідає ! Не рекомендую даний магазин !

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: SnowHome. Цвет: Синий

Просто шахраї!!! Не купляйте в цьому магазині! Висилають не той товар (інший колір!), не комплектний (потім кажуть, що потрібно (бур-гострий кінець, ніжка зонта) докупити окремо, ХОЧА у оголошенні ЖОДНОГО згадування, що продається лише верхня частина зонта!!! МАКСИМАЛЬНО Негативні враження! НЕ РЕКОМЕНДУЮ!!!

Достоинства:
    КАТАСТРОФІЧНО НЕ МАЄ
    Недостатки:
    Починаючи від товару, закінчуючи хамливими менеджерами, які роблять тебе винуватим при спілкуванні!!!
  • Олександр Ш***

Нормальна

• Сергій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SnowHome. Цвет: Синий

Все чудово, крім кольору який замовляв. Хотів синій, а прийшов смугастий. Махнув рукою. Прошу продавця відноситись уважніше до покупців. Дякую

• Олеся У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sansey. Цвет: Синий

Читала отзывы, очень много плохих,но все равно повелась(
    О том что цвет не синий,меня предупредили,пришел зонт голубого цвета с пальмами,ну ладно,ок...но качество ужасное! прорвётся за пару использований,диаметр не 2 м,максимум 1,5 ,наклонный механизм не работает. Вообще не рекомендую! На фото в описании совсем другой зонт! Продавец бессовестный

Достоинства:
    Недостатки:
    Сам зонт, диаметр,механизм, качество
  • Вихарев Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SnowHome. Цвет: Синий

Парасолька прийшла не того розміру та не того кольору.

Недостатки:
    Парасолька прийшла не того розміру та не того кольору.
  • Валентина Н***

Парасолька прийшла швидко, але заявлені 200см нема. Тільки 150см

Недостатки:
    Не такі розміри як написані
  • Анжеліка Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OpenPlanet. Цвет: Красный

Все доставлено швидко, та якісно) гарна парасолька за свої гроші )

• Екатерина Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: СlarisseStore. Цвет: Синий

Товар пришёл быстро,качество соответствует требованиям, очень удобный в использовании, мы довольны

• Олександр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TinyTron. Цвет: Зеленый

1. В описі вказано зелений колір - прийшов яскраво-салатовий (колір вирви око).
    2. В описі (на фото) вказано діаметр парасолі в розкритому вигляді 200 см, по факту 150 см. (а це між іншим, був основний критерій вибору даної парасолі).

• денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: OpenPlanet. Цвет: Красный

Цвет не соответствует заказу. Заказывал красные зонты, приехали зеленые . Ну или у меня что то с глазами Даже эти приехавшие зонты между собой разные. Отличаются оттенками зеленого

Достоинства:
    Компактность.
    Недостатки:
    Качество посредственное. Надеюсь на сезон хватит.
  • Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TinyTron. Цвет: Синий

Сделал заказ, менеджер перезвонил, уточнил у него размер. Меня заверили что диаметр ровно 200см, но по факту всего 155см.

• Вячеслав Б***

Все ок

• Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: YShine. Цвет: Красный

Плохое качество

Достоинства:
    Нету
    Недостатки:
    Немає 200см
  • Андрей Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SnowHome. Цвет: Зеленый

Такi саме парасолi в іншому місці коштують 250грн. Ганебно. А для людей похилого вiку образливо це паскудство. Отож самi приiздiть до нас на село вибачатися. А я цю парасолю, коли повернусь, замурую бiля вiддiлення НП с вказiвками постачальника. I не треба пояснювати менi, що товар можна повернути i таке iнше... Наразi, просто робiть свою роботу так, щоб не переробляти за недоробками. Тодi буде вам вдячнiсть, чемнicть i повага. А поки що - зась.

Достоинства:
    нiц
    Недостатки:
    Замiсть "парасольки з нахилом" прийшла "парасолька" з прямим стовбуром. Бабуся тiльки на третiй день це побачила. Прийшлося старенькiй таскати пiдставку25кг
  • Александр Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: СlarisseStore. Цвет: Синий

Зсказывал синий, привезли голубой...?

• Ірина Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: СlarisseStore. Цвет: Синий

Парасолька без нахилу, чохол без ручки

Достоинства:
    Діаметр 2 м
    Недостатки:
    Парасолька без нахилу, чохол від іншої парасольки без ручки.
  • Марина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: СlarisseStore. Цвет: Синий

Зонт прийшов без єдиного маркування та опису. Заявлено в описі діаметр 200 см , а по факту 150см.

• Светлана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: iCler. Цвет: Синий

Прийшов товар зламано ручка кріплення .І в описі товару вказано що він з поворотом, а прислали без.

• Антоніна С***

Не укомплекьован

Достоинства:
    Поки нет
    Недостатки:
    Не полная комплектация
  • Тетяна С***

Прислали не той розмір, замість 2 М, отримала 1,5
    Дуже прикро

Недостатки:
    Дуже легкий вносить вітром,
  • Дмитро М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: СlarisseStore. Цвет: Красный

На чохлі ручка і стягуючий шнур відсутні.

• Светлана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OpenPlanet. Цвет: Синий

Зонтик прислали с дельфинами,был,заказан однотонный, нарисованными ,заказывала еще для пляжного зонтика,не положили нновой почте сняли за этот зонтик 600 гоивен,я просто уезжаю скоро,даже не хочу ни скем разбираться,в медицине работаю,еслиб я так работала...,имейте совесть просто...

Достоинства:
    И
    Недостатки:
    И
  • Карлусов Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OpenPlanet. Цвет: Синий

Где вторая половина зонта?

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Халатное отношение к клиенту
  • Денис С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OpenPlanet. Цвет: Синий

Заказываете синий - приедет красный или зеленый, так себе сервис...

• Соломія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OpenPlanet. Цвет: Синий

Менеджер швидко зв'язався, відправили в той самий день, але надіслали не той колір

Достоинства:
    Швидка відправка, хороша якість
    Недостатки:
    Не той колір, який замовляли