Отзывы покупателей о Сухой корм Taste of the Wild Pacific Stream Canine Formula с копченым лососем для собак всех пород 5.6 кг

Оценка пользователей 4.13/5
  • Наталія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2 кг

Нажаль моя собачка не їсть

• Полина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AMZip Care. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2 кг

гарний корм

• Продавец  AMZip Care

Щиро вдячні за ваш відгук!

• Іван А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12.2 кг

Отримав цей корм, і був неприємно вражений – на упаковці стерте маркування терміну придатності та/або дати виготовлення.
    Це харчовий продукт для тварин, і таке порушення є абсолютно неприпустимим.
    Відсутність дати — це пряме порушення закону та може нести ризик для здоров’я тварини.

Звернувся в підтримку Rozetka, але отримав відмову у поверненні коштів, аргументовану тим, що “упаковка розкрита”, хоча проблема була виявлена одразу після отримання.

Прошу бути уважними. Якщо поважаєте здоров’я своєї тварини !

Достоинства:
    Недостатки:
    Небезпечний продукт – стерте маркування терміну придатності!

• Анна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BaksPetBarsik. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 390 г

Корм купувала для йорка. Підмішувала до сухого, так тарілка кожного разу була повністю вилизана :)
    Дуже сподобався песику, але від нього виникала спрага і собаку доводилось виводити гуляти тричі на день або витирати калюжі.

Достоинства:
    Якісний, чудовий склад, подобається собаці
    Недостатки:
    Виникає спрага, собака більше пʼє води
  • Оксана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Diamond. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 2 кг

Чудовий корм, собака їсть з апетитом

• Олександр К***

Корм моему щенку понравился ,а это самое главное спс компании !Буду заказывать...

• Александр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Opti Mix. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 12.2 кг
  • Александр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 13 кг