- Оксана Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: FairyTale Frocks. Рост: 128. Цвет: Темный синий
Спідничка дуже гарна!
Замовлення пришло на другий день!
Рекомендую!- Продавец FairyTale Frocks
Щиро дякуємо за відгук.
Носіть із задоволенням!
- Вікторія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: FairyTale Frocks. Рост: 128. Цвет: Темный синий
Я шукала нарядну спідничку для своєї першокласниці до свята, зупинила свій вибір на даному товарі і не пожалкувала.
Спідничка виглядає просто чудово, а головне дуже нарядно!
Однозначно задоволена своєю покупкою. Продавець приємний, швидко зв'язалися для підтвердження замовлення і на наступний же день відправили нашу спідничку. Все супер, рекомендую!- Продавец FairyTale Frocks
Щиро дякуємо за відгук. Носіть із задоволенням!
- Ірина О***Отзыв от покупателя. Продавец: FairyTale Frocks. Рост: 128. Цвет: Темный синий
Дуже гарна спідниця, якісно пошита. Бистра доставка, доставили в день замовлення.
- Достоинства:
Дякуємо за відгук.
Носіть із задоволенням!
- Александр М***Отзыв от покупателя. Продавец: FairyTale Frocks. Рост: 140. Цвет: Темный синий
Очень красиво и качественно! Спасибо!
- Продавец FairyTale Frocks
Щиро дякуємо за відгук! Носіть із задоволенням!
- Світлана З***Отзыв от покупателя. Продавец: FairyTale Frocks. Рост: 128. Цвет: Темный синий
Спідничка дуже гарна.
Соответствие размерной сетке
Соответствует
- Продавец FairyTale Frocks
Щиро дякуємо за відук! Носіть із задоволенням!
- Анастасия Т***Отзыв от покупателя. Продавец: FairyTale Frocks. Рост: 116. Цвет: Темный синий
Дякую за якісну річ. Шіидкл відправила. Спідниця повністю відповідає фото. Навіть краще виглядає в реальності. Пишна, красива!!
- Достоинства:
- Якісна річ, акуратно зроблено, всі шви, окантовки, тканина на відмінно!
- Недостатки:
Соответствие размерной сетке