Отзывы покупателей о Учебник GENKI 1: Textbook

Оценка пользователей 4.54/5
  • Владислав Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: East book

Чудова книга. За таку ціну якість нормальна. Головне не перегибайте сторінки, бо розвалиться як у мене

Достоинства:
    Недостатки:
    Прошивка
  • Владислав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: East book

Замовляв GENKI 1 та 2 Textbook та Workbook. Зв'язались, ппропонували навіть швидшу доставку. Всім задоволений.

Достоинства:
    Все прийшло, все подобається
  • Тетяна Р***

Чудова книга.

• Владислав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: East book

Нова книга почала розвалюватись на другий день користування. Жахлива якість друку, через що деякі частини книги (наприклад хіраганізація катакани, дакутен і т.д.) некомфорто і нереально читати. Відсутність аудіокниги в комплекті також сильний недолік, оскільки вміст аудікниг відрізняється між виданнями.

Коротше - якщо хочете придбати, то дешевше буде роздрукувати новіше видання власноруч, якість отримаєте ту саму.

Достоинства:
    Фізична книга, зміст
    Недостатки:
    Все інше
    • Продавец  East book

Доброго дня! Дякуємо за ваш зворотний зв’язок.

Нам щиро шкода, що ви залишилися незадоволені якістю книги. На жаль, ми не отримували від вас особистого повідомлення щодо проблеми — у разі звернення ми завжди готові замінити бракований примірник або вирішити ситуацію з максимальною турботою про клієнта.

Щодо аудіоматеріалів — вони в наявності, і ми надаємо їх усім покупцям за запитом абсолютно безкоштовно. Якщо ви ще не отримали їх, будь ласка, напишіть нам, і ми надішлемо їх.

Ми вдячні за відгук і завжди прагнемо покращувати якість обслуговування та продукції.

• Андрій С***
  • Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: East book

Класний підручник! Брала разом з робочим зошитом
    Доставили швидко! Окрема подяка за красиву упаковку товару, було надзвичайно приємно знайти листівку з котиком у подарунок

• Катерина

Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, чи наявні в цьому підручнику відповіді/ключі до завдань? Бо для мене це дуже важливо. Дякую!

Доброго дня!
      Ні, у цьому підручнику не передбачено ключів чи відповідей

• Олександра
    Отзыв от покупателя. Продавец: East book

Купили підручник та робочий зошит з японської мови. Доставка була оперативна, все як по телефону проговорили. Окремо хочу відзначити та подякувати за вміння презентувати. Книги прийшли упаковані в коричневий папір, перетягнуті сургучною вірьовкою, прикладена маленька гілочка, визитівка та стильна відкритка-закладка з моїм ім'ям. Дуже порадувало. Самі підручники в м'якій обкладинці, але поліграфія якісна. Пишаюсь нашими українськими компаніями!

Достоинства:
    Якість, швидкість, подарункова подача

Дякуємо за відгук
      Раді, що Вам сподобалось

• Артем Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: East book

Так як це не офіційне видання цього підручника, то якість тут відповідна (офіційне ~$100 на іншому сайті).
    Перше що кидається в очі, це низька якість обкладинки, це буквально взяте з інтернету зображення низької роздільної здатності, настільки, що видніються JPG артефакти.

Пофіг на обкладинку, але якість проклейки сторінок теж низька, через деякий час користування, сторінки просто відклеюються і випадають з підручника.

Достоинства:
    Недостатки:
    Низька якість
    • Артем Д***

Написав магазину про проблему прикріпивши фото зошиту і підручника і магазин запропонував надіслати новий комплект. Комплект отримав, задоволений комунікацією.

• Игорь К***

Дочь довольна

Достоинства:
    Хороий магазин, приятные сотрудники.
  • Марія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: East book

Чудово, прийшло саме те, що я хотіла, ще й у гарному пакуванні!

• Влад
    Отзыв от покупателя. Продавец: East book

Дякую, запакували все красиво :)

• Євгеній
    Отзыв от покупателя. Продавец: East book

Нещодавно отримав дві книги для вивчення японської мови: Genki 1 Workbook та Genki 2 Textbook, і хочу висловити своє захоплення від обслуговування та якості продукції. Обидві книги прибули в ідеальному стані, з вражаючим оформленням. Це додало особливої радості до процесу отримання. Вражений швидкістю доставки та увагою до деталей. Дякую за чудовий досвід покупки!

• Алексей Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: East book

Дуже приемно здивувала упаковка дякую

Достоинства:
    ціна
    Недостатки:
    немаэ