Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Электросамокат GIANT City X1 350W 7.5Ah черный, для детей и подростков

• Алена А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CLICKER

Доброго дня! Купили у Вас електросамокат, після 1 місяця експлуатації зʼявилась проблема - при натисканні на кнопку руху - не їде, табло вмикається, помилку не видає. Допоможіть вирішити проблему. Дякую.

• Богдан К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CLICKER

В характеристиках написано, що максимальна швидкість 25 км/год, а по факту розганяється до 16 км/год. Навіть без навантаження (в піднятому стані) розганяється 19 км/год

• Продавец  CLICKER

Якщо у вас виникла, якась технічна помилка, радимо звернутись до менеджера з яким формували замовлення.

• Татьяна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CLICKER

Приїхав, купила дитині з доставкою в Європу, а він не складається. Дивно, що продавець не перевіряє його перед відправкою…Явний брак. Для використання не годиться!

• Оксана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CLICKER

Купили самокат дочке 10 лет. Испытали на стадионе. Проехал расстояние 8 км. За это время заряд батареи упал всего на одну шкалу. Я весом 50 кг разгонялась на нем до 17 км/ч. Ребенок очень доволен. Можно пользоваться и детям и взрослым с небольшим весом. За свои деньги неплохой самокат.

Достоинства:
    Удобный, простой в использовании
    Недостатки:
    Пока не обнаружили
  • Анастасия О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CLICKER

Брали сину 12 років, задоволений дуже, як тільки погода без хмаринок, вже тябурить на вулицю. Самокат має потужне мотор-колесо , що дає можливість набирати непогані швидкості, так само , як і швидко гальмувати. Не дивлячись на розмір самокату, має досить велику акбшку. Самокат реально легкий і малий заносить на 4й поверх налегкє. І стильний

Достоинства:
    Переваги - компактний, легкий , швидко заряджається, потужний, красиво виглядає
    Недостатки:
    Недоліків поки не виявили
    • Продавец  CLICKER

Дякуємо за відгук!

• Задорожнюк Ю***

Батареї вистачає на 5 хвилин їзди. Категорично не рекомендую

• Продавец  CLICKER

Юлія, доброго дня, вже звʼязались з Вами, і Ви повідомили менеджеру про те, що самокат не був заряджений.

Рекомендуємо перші 2 рази заряджати самокат повністю, на 100%, для "розгону" АКБ.
      Також, будь ласка, не зберігайте самокат при мінусовій температурі зимою.

• Джамшед Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CLICKER

Купил этот электросамокат для сына, который находится зарубежом. В Кишинёве в аэропорту не взяли самокат на борт. Пришлось его оставить и по приезду в Кишинёв, забрать его обратно и привезти в Украину.
    Оказывается нельзя перевозить электросамокат с литиевой батареей на самолёте.✈️ Могу ли я его вернуть? У него даже коробка не вскрыта.

Недостатки:
    Не має
    • Продавец  CLICKER

Доброго дня, так, звичайно! Повернення товару можливе протягом 14 днів з моменту отримання, згідно закону України про захист прав споживачів.

• Джамшед Я***

Я знаю, что можно вернуть в течение 14 дней. Но так как я уехал и меня не было в Украине почти месяц, я не смог вернуть электросамокат в течение 14 дней. Теперь мне некому его использовать, так как он детский. Ответьте пожалуйста, могу ли я его вернуть? Заранее спасибо.