Отзывы покупателей о УМБ PowerBank із сонячною панеллю, повербанк КВАНТ WSC31-3 30000mAh
- Ярослав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Ring Ukraine. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Півроку і вздувся,капец
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: Ring Ukraine. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Пропрацював 3 місяці , сонячна батарея , не заряджає, муляж , не рекомендую взагалі!
- Недостатки:
- Сам товар
- Ярослав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Ring Ukraine. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Рекомендується
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Ring Ukraine. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Купили два. Через два месяца один умер. ( не берет и не отдает заряд).Второй не юзали, поэтому нет объективной оценки.
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Ring Ukraine. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Все було добре, поки не вздулась батарея. При чому не просто вздулась, а повністю відірвало сонячну панель від корпуса.
- Достоинства:
- При виключеному світлі непогано заряджається від сонця.
- Недостатки:
- Низька якість батарей
- Продавец Ring Ukraine
Вітаємо. Звертаємо увагу, що павербанк було придбано 11.12.2024 року, а звернення залишено більш ніж через рік експлуатації. Літій-полімерні батареї чутливі до умов зберігання та використання. Якщо тривалий час не користуватись і не заряджати - це і могло призвести до вздуття елементів живлення.
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: Ring Ukraine. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Купляв не собі, але працює нормально
- Руслан М***Отзыв от покупателя. Продавец: Ring Ukraine. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Приехал с ржавыми разъемами. Держит очень плохо - думал расскачается,через неделю просто потух и не включается. Продавец не отвечает.
- Достоинства:
- Только на "бумаге"
- Недостатки:
- Крайне разочарован покупкой
- Продавец Ring Ukraine
Добрий вечір, Не відповідали, бо завтра 1й робочий день в цьому році. Ми Вам написали, куди повернути павербанк.
- Станислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Ring Ukraine. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Ок
- Недостатки:
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Ring Ukraine. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Брав power bank щоб живити енергонезалежний інтернет: WiFi роутер і оптичний термінал. Найгірше рішення.
1. Постійно коли вмикаю power bank з двома підключеними пристроями на виході, він вмикається і одразу вимикається. Жоден пристрій при цьому не вмикається, який повинен живити power bank. Якщо вмикати power bank з одним пристроєм підключеним до нього на виході, то цієї проблеми немає.
2. Коли power bank увімкнений і живить один пристрій і я підключаю другий, то в 90% випадків power bank вимикається.
3. Я не знайшов способів вимкнути power bank. Він схоже вимикається сам, але працює це ультра погано, бо він може не вимкнутись в деяких випадках, якщо до нього підʼєднаний кабель на зарядку цього самого power bank (кабель на вхід), який не підключений джерела живлення.
Тобто щоб мені увімкнути мої пристрої через power bank мені треба проробити таку операцію 5-20 раз:
1. Вмикаю power bank з 0-1 пристроєм підʼєднаним до нього
2. Вставляю по черзі 1-2 пристрої
3. Чекаю секунду поки power bank вимкнеться
4. Повторю все з першого кроку поки він не буде вимикатись
Цей пристрій з першого разу заряджатись починає. Інколи доводиться висунути і всунути в мережу, що почалась зарядка.
Продавець не відповідає на повідомлення вже 4 дні.
Прикріпив до відгуку фото, на якому power bank просто заряджається.- Достоинства:
- Довго тримає
- Недостатки:
- Не працює з першого разу
- Продавец Ring Ukraine
вітаємо. Ми Вам писали в особисті повідомлення реквізити для відправки пристрою на діагностику. В нього максимальна вихідна потужність складає до 40 ватт. Вимикатись він може від перенавантаження - це такий захист.
- Андрій Б***
У мене така сама проблема з іншими УМБ, але як на мене це нормально, що один УМБ може давати заряд тільки на один роутер, а інший на ONU
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Ring Ukraine. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Ring Ukraine. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Спасибо, все функции работают. Солнечная батарея заряжается но чтобы зарядить от солнца нужно много времени.
- Достоинства:
- Ёмкость, фонарик, солнечная батарея.
- Недостатки:
- Хотелось бы чтобы индикация уровня зарядки была более точной не по 25% четыре сегмента, а от 0 до 100
- Іван П***
Правильно ! Потому что модность солнечной батареи очень мала..Чудес не бывает..
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Ring Ukraine. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Бездротову зарядку немає можливості перевірити. Всі інші функції працюють.
- Достоинства:
- Багато функцій.
- Недостатки:
- Зимою в пасмурну погоду.ефект від сонячної панелі малий.
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Ring Ukraine. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Розперло через півроку.
- Продавец Ring Ukraine
Добрий день. Це могло так статись із-за глибокого розряду.
- Сергей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Ring Ukraine. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Добре.
- Достоинства:
- Ок
- Виталий З***Отзыв от покупателя. Продавец: Ring Ukraine. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Павел рекомендую,.Сонячної зарядкою не використовувався но швидка робе
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Ring Ukraine. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Очень классный
- Достоинства:
- Быстрая зарядка
- Недостатки:
- Перчеклий О***Отзыв от покупателя. Продавец: Ring Ukraine. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Пожалела что взяла
- Продавец Ring Ukraine
Добрий вечір, якщо товар в належному стані, у Вас є 14 днів щоб його повернути.
- Олексій П***
А что именно с ним не так??
- Виктория Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Ring Ukraine. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Гарний пристрий, рекомендую. Працює від мережі та від сонця. Все спробували, товаром задоволені.
- Достоинства:
- Працює від сонця.
- Недостатки:
- Поки не виявили.
- Продавец Ring Ukraine
Вікторія, добрий день. Дякуємо за відгук.
- ОКСАНАОтзыв от покупателя. Продавец: Ring Ukraine. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Поки задоволена, але на великий жаль, відсутня інструкція по експлуатації.
- Достоинства:
- Швидко заряджає
- Недостатки:
- Відсутня інструкція
- Игорь Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Ring Ukraine. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Я задоволений!!!
- Анатолій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Ring Ukraine. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Про якісь товару можна говорити мінімум через півроку користування,недолік той що Немає інформації як користуватись даним пауербанком
- Достоинства:
- Переваги можна оцінити приблизно через півроку
- Недостатки:
- Немає інформації як користуватись товаром,це суттєвий недолік