Отзывы покупателей о Чехол для смартфона BeCover Military для Poco M5s Blue (BC_709119)

Оценка пользователей 4.33/5
  • Олексій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Замовляв вдруге. Першого разу нарікань не мав. Зараз доставка, наявність, продавець на вищому рівні.
    Але! Від чохла значний сморід клею та резини. Разів 5 вже вимивав з милом та губкою, повністю цей запах не зникає.

Достоинства:
    Практичний, функціональний
    Недостатки:
    Значний неприємний сморід клею та резини.

Вітаю. Дякуємо за відгук! Ми обов’язково врахуємо ваші побажання для покращення. З повагою, BeCover.

• Алексей А***

• Євгенія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Dark Green

Все супер. Дуже великий плюс що можна закривати камеру . Дай дуже зручно використовувати як підставку коли щось дивися .

Достоинства:
    Ціна , якість та функциональність

Доброго дня. Дякуємо за відгук.
      З повагою, команда BeCover.

• Назар Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue

Все супер, тільки коли перший раз використовував підставку вона просто вилетіла, також тепер розкладається сама по собі. Також пластинка що закриває камеру погано тримається. За свої гроші - норм.

Достоинства:
    Ціна=якість
    Недостатки:
    Погано тримаються деталі.
  • Алексей М***

Всё отлично. Доволен. Рекомендую

Вітаю. Дякуємо за відгук! З повагою, BeCover.

• Георгий М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Спасибо за качественный товар. Брал Юля своего Poco m5s, прекрасно сидит в руке, хорошо защищает, весь функционал что вы видите удобен и работает хорошо, учитывая как я его использую а тяжелой рабочей обстановке.

Достоинства:
    Качество, удобство.
    Недостатки:
    Если докапываться то можно было бы сделать заглушку для type-c, ведь она бывает даже на чехлах что идёт в комплекте для смартфона.

ВІтаю. Дякуємо за відгук! Ваша думка є надважливою і мотивує нас на досягнення нових цілей. З повагою, BeCover.