- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: UCP
Генератор хлопав, пропрацював 2 години, глох і не заводився. Прийшлось назад везти на пошту і віддавати на діагностику. Продавець розповідав про "поганий бензин", потім прикривався ЗСУ бо типу "в сервісі жива черга через ЗСУ". В результаті пишуть шо "генератор полагодили". Зачекайте, так товар належної якості чи його полагодили? Вимагаю повного повернення коштів. Товар неналежної якості.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Продають зламаний генератор
- Вадим
Зробили "не гарантійний ремонт" самотужки без мого відома і без жодного документу про причину несправності чи виконані роботи. Щось там "ремонтували", і в результаті ВИКЛЮЧНО завдяки підтримці Розетки повернули гроші чим визнали що товар неналежної якості. Розказують про "неякісний бензин" :) Надайте експертизу! Нікому не рекомендую купувати там генератори.
- Продавец UCP
Повторюємо ще раз. Ніякого ремонту генератора не було. Була чистка карбюратора і заміна свічки через неякісний бензин, що ви використовували. Кошти повернули тому що у нас немає наразі більше часу витрачати на безглузде листування з вами. У нас сотні замовлень в день. Крім того ми вже маємо покупця на даний генератор, тому що він дійсно класний і таких генераторів станом на зараз немає ніде більше в Україні.
- Юрий З***Отзыв от покупателя. Продавец: UCP
Дуже класний генератор
- Достоинства:
- Два холодильники,дві морозильні камери, освітлення в квартирі тягне на еко режимі,коли користуюся кавомашиною перимикається в звичайний режим роботи, відповідає опису.
- Недостатки:
- Поки що не виявив
- Юрій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: UCP
Масло потрібно лити, доки не потухне лампочка (чек), без цього ви його не заведете, голову зламав, поки розібрався. Активно експлуатую близько місяця, чітко працює.
- Достоинства:
- відносна компактність
- Недостатки:
- заморочка з маслом
- Виктор С***Отзыв от покупателя. Продавец: UCP
Генератор супер рекомендую
- Юра Б***Отзыв от покупателя. Продавец: UCP
Гарний товар поки ще не використовували
- Вадим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: UCP
Пів року користуюсь ,все супер!!!
- Достоинства:
- Економний , тихий , компактний.
- Ігор
А у вас вказаний серійний номер в гарантійному талоні ?
- Володимир Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: UCP
Чудовий генератор.
- Андрій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: UCP
Дякую продавцям, оперативно вийшли на зв'язок, відповіли на питання, порадили оливу, відправили швидко. Щодо генератора - вибирав довго! Хотілось зручного в транспортуванні, економного, потужного, тихого, з мультиметром, містким баком, екорежимом і недорогого. Крім того, задум його купити був пов'язаний з підготовкою до можливого відключення електроенергії взимку, а про це у виробників обмежена інформація, як працюють генератори при мінусовій температурі. Остаточно визначився завдяки відгуку Станіслава Кропачова (перший адекватний відгук на цей генератор), а також відповіді продавця на запитання Денщикова Сергія до генератора UniPOWER H2250iS (2.0 кВт), який на цьому ж сайті, того ж виробника і продавця, тільки менш потужний. Цитую: "Продавець UCP: Згідно технічного паспорту робоча температура навколишнього середовища від -5 до 40. Але як показує практика минулої зими він добре працює і при нижчих температурах (наша тестова модель працювала всю зиму на вулиці). Звісно коли він не заведений його бажано зберігати в теплому приміщені.". Для мене це був останній аргумент щодо покупки. Купив, радий, обкатую. З генераторами маю справу перший раз, тому діяв згідно інструкції, все вдалося, залив оливу (в комплект лійка не входить, раджу завчасно купити або щось для цього пристосувати, я, наприклад, "взяв" у дружини силіконову кухонну лійку), залив пальне і завів. Працює тихо навіть у звичайному режимі, а про ЕКО взагалі мовчу. Пропрацював 5 годин в різних режимах з навантаженням до 50%, залив 6 літрів, показує в баку більше половини, десь близько 4 літрів ще залишилось. Зручний при транспортуванні, 1 доросла людина несе, як гирю 24 кг за ручку. Струм видає рівний, світло не мерехтить, холодильник і насос з ним подружилися, я не кажу вже про телевізор, дриль та інші девайси. Електрочайник ще не запускав, бо не обкатав до кінця. Порада: ЕКО режим застосовуйте для освітлення, заряджання телефонів, телевізора та інших малопотужних приладів. Якщо треба холодильник запустити чи насос, виводьте його з екорежиму самі. У мене вийшло так, що я підключив його до будинку, дав навантаження освітленням та іншими приладами, у тому числі ввімкнув і холодильник, але на той час компресор в ньому не працював, та перевів в режим ЕКО. Коли ввімкнувся компресор холодильника, генератор подачу струму припинив, а тоді коли збільшив потужність і оберти, ввімкнувся. Вийшов короткочасний небажаний "блим". Коли те ж саме я зробив без ЕКО режима, то генератор запуск компресора холодильника навіть і не помітив.
- Достоинства:
- Економний, потужний, тихий, зручний при транспортуванні, з мультиметром, містким баком, екорежимом і відносно недорогий
- Недостатки:
- Немає лійки для оливи в комплекті
- Дмитрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: UCP
Генератор перевірив, запустився, на повну потужність не перевіряв. На зовнішній вигляд виглядає якісно. Рівень шуму помірний
- Хх
Як ви відкрили кришку для заміни свічки?
- Станислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: UCP
Долгое время выбирал инверторный генератор, читал много отзывов и комментов но все было не то , то высокая цена , то сомнительные характеристики... в сентябре нашел здесь данный генератор, конечно же без единого отзыва. Цена была адекватная, после чего я и заказал. Буквально через час после заказа со мной связался продавец, Виталий, (ему отдельное спасибо ) проконсультировал и ответил на все интересующие вопросы. На следующий день, генератор отправили . Доехал очень быстро, запакован очень хорошо, в комплекте присутствует документация и набор инструментов для обслуживания, так же инструкция по эксплуатации. В процессе обкатки проблем не было , масло лил 10w30 . После второй замены масла ( 5 моточасов) генератор загружал примерно на 70% , 2 кВт нагрузки тянет отлично . На фото выше генератор без боковой крышки, т.к. в процессе обкатки следил за уровнем и выработкой масла. Генератором очень доволен , ещё раз спасибо Виталию и ТОВ «УНІКОМПЕКС» за качественный товар и хорошее обслуживание))
- Достоинства:
- Мощный, удобный в использовании, тихий, есть ЭКО режим, выходы для зарядки от usb кабеля, есть счётчик моточасов
- Недостатки:
- Не обнаружено
- Ігор
А у вас вказаний серійний номер в гарантійному талоні ?
- Продавец UCP
Добрий ранок, Ігор. По генератором ТМ UniPower ні, так як ми єдиний ексклюзивний імпортер даних генераторів в Україні і офіційний гарантійний та після гарантійний сервіс лише у нас. Тому вказувати серійний номер в гарантйному талоні немає потреби.
- Дмитро Щ***Продавец: UCP
Товар високої якості. Професійний персонал, швидка доставка
- Достоинства:
- Обслуговування на високому рівні
- Виталий Л***Продавец: UCP
Придбав генератор у даного продавця 3 тижні тому. Швидко зв'язались та відправили. Порадили мастило. Згідно інструкції пропрацював 2 години на холосту після першого запуску. Перевірив всі виходи на справність, під'єднав будинок - все добре ( світло є, котел працює, холодильник працює ). По гучності трохи тихіше ніж відкриті генератори, на еко режимі з будинку взагалі не чути. Генератор купив вперше в житті. Довго обирав і не знав на що спиратись, хотів відносно не дорого та якісно )) Після тривалого моніторингу зрозумів що переважно всі зроблені в Китаї , тож спирався на ціну по низу ринка та відгуки. На даний генератор відгуки були максимально обгрунтовані та позитивні. Також прочитав інфо по виробнику, здалось надійним .
Мінус єдиний і незначний, немає лійки в комплекті, знаю що в деяких конкурентів є. Сподіваюсь не знадобиться ) рекомендую !- Достоинства:
- Тихо працює, зручний в користуванні.
- Недостатки:
- в комплекті немає лійки для оливи, без неї трохи складно заливати.