Отзывы покупателей о Большая Качалка-Кроватка"Uka-Chaka Мaxi" в Цвете Дерева Покрытая Лаком. В Комплекте Матрасик Цвета Пудра "Powder".

• Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KULKA Wood. Цвет: Зеленый

Дуже гарна і якісна качалка. Колір матраца відповідає фото. Дитині дуже сподобалася.

Достоинства:
    Легка, якісна, хороше пакування.
  • Марія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KULKA Wood. Цвет: Синий

Гарна качалка за свої гроші. Менеджер зв'язався дуже швидко, та турботливо поставився до прохання зробити матрац іншого кольору ніж ті що запропоновані на сайті.

Достоинства:
    Міцна конструкція, цікавий дизайн та м'який матрац. Можно використовувати як обмежувач від виповзання дитина з кімнати.
  • Лілія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KULKA Wood. Цвет: Зеленый

Купувала виключно для занять з сенсорною інтеграцією. Сину 5 років тому брала Maxi. Рекомендую!! Продавець відразу з'єднався, повідомив про терміни доставки. Зручно упакували. Тож якщо маєте сумніви - можете сміливо брати.

Достоинства:
    Чудова якість, підходить для занять
    Недостатки:
  • Надія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KULKA Wood. Цвет: Розовый

Чудовий подаруночок на 1 рочок, дівчинка чудово проводить час в качалці, цікаво гратися і старшій сестричці. Чудова якість

Достоинства:
    Чудовий подарунок
    Недостатки:
  • Роман Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KULKA Wood. Цвет: Зеленый

Замовили таку гойдалку. Дитині 1,4 роки дуже їй сподобалось, кожного дня катається сама та катає всі свої іграшки!)) Класна іграшка! Якість достойна! Можна сміливо брати діткам!
    P.S рекомендація виробнику - зробити таку ж гойдалку для дорослих! Буде користуватися попитом!!!