Отзывы покупателей о Щетка для мытья окон очиститель с распылителем BRS Pink

Код:  386206452
Оценка пользователей 3.67/5
  • Вадим М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Желтый

Шкода не прочитав коментарі раніше. Якість виробу не варта грошей. Я так розумію продавець на тому і заробляє що продає одні вироби під виглядом інших (привабливіших на вигляд).

Недостатки:
    На фото зовсім інший склоочисник ніж той що прийшов по факту
  • Руслана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Розовый

Не така як на фото, прислали інший колір

• Продавец  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та приносимо вибачення за незручності через пересорт товару на складі. На цей товар Ви маєте термін обміну/повернення в 14-ь днів. Тобто Ви маєте можливість повернути товар та отримати повну суму за замовлення. Для цього Вам потрібно звернутися до нас напряму через розділ "Мої замовлення", тобто у відповідний спосіб.

• Наталія Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Зеленый

Придбала цю щітку BRS Green. Дуже зручна річ!

• Ольга П***

Не відповідає опису

• Ірина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Розовый

Щітка дуже зручна, добре вимиває вікна!

• Віталій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Зеленый

Легко розпилює миючий засіб, щітка ретельно очищає, а водозгон швидко видаляє залишки води.

• Вероніка Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Желтый

Купила для душової кабінки, оскільки вона часто у воді. Дуже зручно очищати після кожного виходу з душу

• Алексей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Синий

Якість дуже дуже погана. За таку ціну можна найти в рази краще.

Недостатки:
    Дуже слабкий пластмас
    • Продавец  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок!

• Андрей Д***
    Продавец: StarLight. Цвет: Желтый

Пришла совсем другой товар.

Достоинства:
    Не знаю
    Недостатки:
    Пришол вообще не тот товар который заказввал
    • Продавец  StarLight

Доброго дня!

Дякуємо за Ваш відгук.

Нам прикро, що виникла така ситуація. У поодиноких випадках на складі може трапитись пересорт товару.

Звертаємо увагу, що Ви могли перевірити товар при отриманні та одразу відмовитись або звернутися до нас для обміну чи повернення - ми завжди оперативно вирішуємо такі питання.

На жаль, звернень від вас не надходило, тому ми не мали можливості допомогти у вирішенні ситуації.

Будь ласка, напишіть нам через сервіс "Rozetka" - постараємось знайти рішення.

Дякуємо за зворотний зв’язок!