- Владимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus
Отличная турка!
- Продавец Amicus
Щиро дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку! Слов'янські мідні турки — це справжня класика та любов з першого ковтка, кава в них виходить неймовірно ароматною та насиченою. Раді, що джезва "Знаки Зодіаку" Вам сподобалася.
Нехай вона служить довго і щоранку дарує смачну каву і затишок!
- Микола А***Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus
Читаю коментарі, і не розумію як треба було користуватись туркою, щоб її зламати/спалити??
За мій не малий період користування туркою претензій не маю жодних.
Продавець клієнтоорієнтований. Товар якісний.
Без жодних вагань сміливо РЕКОМЕНДУЮ.- Достоинства:
- Клієнтоорієнтованість, відмінний сервіс, чудовий товар, приємні бонус-презенти.
- Продавец Amicus
Щиро дякуємо Вам за такий детальний, справедливий та позитивний відгук! Нам неймовірно приємно знати, що мідна турка Знаки Зодіаку щодня дарує Вам смачну каву та служить на совість. Ви абсолютно праві: правильний догляд та любов до процесу приготування — це запорука того, що мідний посуд тішитиме роками. Окрема подяка за високу оцінку нашого сервісу. Завжди раді бачити Вас знову серед наших покупців! Нехай кожна філіжанка кави буде в задоволення!
- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus
Гарний сервіс. Купував турку, бо український продукт за хорошою ціною, а вони ще й виявилися дуже клієнтоорієнтованими, перетелефонували для уточнення способу доставки і дуже швидко доставили. А ще, до замовлення додали приємні бонуси: цукерочку і пакетик кави...це було неочікувано і від цього ще приємніше.
- Достоинства:
- Українське виробництво
- Продавец Amicus
Пане Сергію, щиро дякуємо за такий чудовий позитивний відгук! Нам надзвичайно приємно, що Ви оцінили не лише якість джезви зі Слов'янська, а й нашу роботу. Ми переконані, що український продукт має супроводжуватися найкращим сервісом. Раді, що маленькі приємності до замовлення додали Вам гарного настрою. Нехай турка щоранку дарує Вам ідеальну каву!
- Лариса М***Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus
Отримала задоволення від покупки. Дякую за швидкість відправлення і якісний товар.
Також дякую за смачний подарунок. Спілкування з продавчинею було дуже приємним.
Ще раз дякую. Бажаю успіхів і процвітання.- Достоинства:
- Красива, якісна турка.
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец Amicus
Пані Ларисо, щиро дякуємо за такі теплі слова! Нам неймовірно приємно знати, що Ви залишилися задоволені і товаром, і нашою роботою. Нехай джезва щоранку дарує Вам хвилини натхнення та задоволення від смачної кави. Окреме дякуємо за побажання — вони дуже надихають! Нехай покупка служить вам довго та приносить лише радість. Успіхів вам і всього найкращого! Завжди раді бачити вас знову!
- Альона К***Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus
Просто блискавична доставка. Вчора замовила, сьогодні отримала. Турка дуже красива, все як описано. Ще й приємні подарунки. Дякую за такий сервіс! Сподіваюсь прослужить довго)
- Продавец Amicus
Щиро дякуємо за такий емоційний та детальний відгук!
Ми прагнемо, щоб шлях від замовлення до першої чашки кави був найкоротшим та найприємнішим. Впевнені, за умови правильного догляду, вона радуватиме Вас смачною кавою багато років.
Користуйтеся із задоволенням і нехай ця джезва стане Вашою улюбленицею на кухні!
- Оксана Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus
Чудова,гарна турка.
Відповідальний та приємний в спілкуванні продавець.
Зв'язались одразу.
З туркою іде в комплекті інструкція по користуванню.Додатково поклали ще презентик- пакетик кави та цукерку,що дуже приємно.- Продавец Amicus
Щиро дякуємо Вам за такий теплий, детальний та позитивний відгук!
Нам дуже приємно, що Ви високо оцінили нашу мідну туркута сервіс.
Дякуємо, що відзначили наявність інструкції та наш невеликий презентик-нам завжди хочеться зробити трохи приємніше для наших клієнтів.
Нехай ця турка щодня дарує Вам тільки найсмачнішу та найароматнішу каву!
- АльонаОтзыв от покупателя. Продавец: Amicus
Турка гарно запакована, інструкція додається. Покупкою задоволена. Дякую за оперативну доставку та приємні бонуси!
- Достоинства:
- Відповідальний продавець
- Продавец Amicus
Щиро дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку!
Для нас найвища похвала — це Ваше визнання нас "відповідальним продавцем"! Ми дуже цінуємо це і завжди прагнемо забезпечити найкращий сервіс.
Раді, що Ви відзначили оперативну доставку, а також гарне пакування турки та наявність інструкції..
Нехай мідна турочка дарує Вам лише естетичне задоволення та найсмачнішу, ароматну каву!
- Альона О***Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus
Замовляла турку на подарунок і залишилася дуже задоволена сервісом) Мені зателефонували, попередили про можливу затримку, оскільки виробництво знаходиться близько до лінії фронту, і порадили оформити доставку через НП. Для мене ця турка тепер має ще більшу цінність і символіку.
Замовлення прийшло вчасно, також приємним бонусом стали подарунки: зручна ложка для кави, смаколики, пам’ятка з рецептами заварювання різних видів кави, ще й пробник кави. Користуємось вже понад місяць, жодних нарікань, дуже задоволені)- Достоинства:
- Дуже відповідальна і приємна менеджер Світлана
- Дарина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus
Турка по функціоналу нормальна, але був дефект, на жаль відправили і не замислились, про те, що можливо це на подарунок, і ефекту вау не було , бо брак
Добре, що не розвалилась на плиті- Недостатки:
- Було виявлено дефект
- Продавец Amicus
Пані Дарина, завідомо не запакували б таку турку, тим більше напередодні жіночого свята. Можливі причини чому так сталося Вам пояснили. Ще раз приносимо вибачення за дану ситуацію. Чекаємо турочку від Вас- обов'язково замінимо. Бажаємо Вам здоров'я і мирного неба!
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Amicus
Замовляв турку на подарунок. Відправили швидко, сервіс класний. До турки були ще смачні бонуси, щиро вдячні. Успіхів вам.
- Продавец Amicus
Пане Ігор, щиро вдячні Вам за відгук! Смачної та ароматної Вам кави, міцного здоров’я та мирного неба!
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Amicus
Задоволена покупкою
- Продавец Amicus
Дякуємо Вам за відгук, користуйтеся з задоволенням! Смачної Вам кави!
- Олена Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus
Все супер, дякую, за смаколик та каву в подарунок !
- Продавец Amicus
Дякуємо Вам за замовлення та приємний відгук. Користуйтеся з задоволенням, смачної та ароматної Вам кави, міцного здоров'я та мирного неба!
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Amicus
Все как заявлено в описании
Особенно порадовали подарки и рецепты нужно будет обязательно попробовать- Продавец Amicus
Дякуємо Вам за гарний відгук! Користуйтеся з задоволенням, смачної та ароматної Вам кави1
- Катерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus
Дякую виробнику та продавцю Чудова турочка, дякую за смаколики, було дуже приємно та неочікувано, навіть вклали роздруківку з доглядом та рецептами кави
- Продавец Amicus
Дякуємо Вам за чудовий відгук!
- Яна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus
Дуже вдячна за якісний товар, який відповідає характеристика з точки зору технологій виробництва та екстетики.
Виражаю особисту повагу продавцю, за кваліфіковану консультацію при замовленні. Як в наш час важливо підтримувати кожного, місто Слов'янськ - це Україна, ми не дивлячись на тортури та ворожі обстріли працюємо далі, дякую, що вірити в себе та працюєте. Рекоменду! Коли ти усвідовлюєш, звідки ресурс копалини, видобуваний на родовищах рідного міста Донецької області, з найбільшою насолодою та гордістью п'єш філяжанку кави! Дякую Вам!- Продавец Amicus
Дякуємо за Ваш чудовий відгук та такі необхідні слова підтримки товарів нашого, Українського виробництва! Користуйтеся туркою з задоволенням. Бажаємо Вам смачної та ароматної Вам кави, міцного здоров’я, мирного неба та довгих щасливих мирних років життя у нашій славній Україні!
- Виктория Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus
Хочется еще раз обратиться к производителю. Сегодня нашла свою старую турку, которой пользовалась с октября 2002 года - т.е. практически 22,5 года. Так вот, на ее дне за все это время не образовалось ни единого пятна!!! За 22,5 года!!! Вашей же туркой я пользовалась всего 2 месяца. Представляю, что будет с ней через 22,5 года!!! Поэтому рассказывать о том, что пятна на дне турки - это норма - мне не надо! Вы произвели некачественный товар, у вас очень плохое покрытие внутренней части турки, и извинения должна приносить вам не я, а Вы - мне. Добавляю доказательства своих слов. На первом фото - дно вашей турки после 2х месяцев использования и кипячения в ней воды с уксусом. На втором - дно моей старой турки. Фото говорят сами за себя!!!
- Достоинства:
- Выглядит очень хорошо. Надежная, крепкая ручка.
- Недостатки:
- Плохое покрытие внутренней части турки. Через 2 месяца использования на дне появились пятна.
- Анастасія П***
А хіба турка призначена для кип'ятіння води з уксусом? Та і в описі такої опції не зазначено. Може уксус такий вплив чинить
- Виктория Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus
Выполнила рекомендации представителя компании-производителя. Прокипятила в турке воду пополам с уксусом, тщательно промыла. Пятна на дне остались. Да, это не ржавчина, но это и не налет от жесткой воды. Просто темные пятна на внутреннем покрытии турки непонятного происхождения. Приношу свои извинения производителю турки, наверное, она хорошего качества. Но, как говорят, осадок остался. И пятна никуда не делись.
- Продавец Amicus
Плями всередині турки після приготування кави - це нормальне явище, яке не впливає на смак або якість наступної порції кави.
Ось кілька причин, чому з'являються плями:
Залишки кави: Під час приготування кави частинки кави осідають на стінках турки
Окислення: Метал турки може окислюватися при контакті з киснем і кавовою гущею, що призводить до появи темних плям.
Жорстка вода: Мінерали, що містяться у жорсткій воді, можуть відкладатися на стінках турки.
Як видалити плями:
Промийте турку гарячою водою з милом: Це допоможе видалити більшість плям.
Використовуйте харчову соду: Змішайте харчову соду з водою до утворення пасти, нанесіть пасту на плями і залиште на кілька хвилин, потім потріть губкою і промийте водою.
Використовуйте оцет: Змішайте оцет з водою в рівних пропорціях, нанесіть суміш на плями і залиште на кілька хвилин, потім потріть губкою і промийте водою.
Прокип’ятіть розчин соди з водою або лимон з водою в турці - плями від кави стануть помітно світліші або зникнуть зовсім.
Щоб запобігти появі плям, рекомендується:
Використовувати м'яку воду: М'яка вода містить менше мінералів, які можуть відкладатися на стінках турки.
Ретельно мити турку після кожного використання: Це допоможе видалити залишки кави та запобігти окисленню металу.
Не залишати каву в турці надовго: Чим довше кава залишається в турці, тим більше шансів, що з'являться плями.
Приємних та вдалих Вам покупок, міцного здоров’я та мирного неба!
- Богдана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Amicus
Соответствует описанию, быстрая доставка,связь.
- Продавец Amicus
Щиро дякуємо за гарний відгук, користуйтеся з задоволенням! Смачної та ароматної Вам кави!