- Вікторія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: SA Accessories
Чудовий звук з мікрофонів, перевіряла на відстані до 10 м, цупка кліпса, що надійно тримає мікрофон на одязі. Чудовий сервіс! Покупкою дуже задоволена. Дякую.
- Родион Р***Отзыв от покупателя. Продавец: SA Accessories
На 865 грн не тянет, звук не вау, уже лучше взять проводную петличку
- Достоинства:
- Не понятно
- Недостатки:
- Звук такой себе
- Віктор О***Отзыв от покупателя. Продавец: SA Accessories
Досить не поганий мікрофон, всі мої задачі виконує. Якість запису не топова, але досить достойна, ну і ціна не як у того ж DJI за 8-12 тис. Якщо вам не потрібен професійний запис звуку, то рекомендую цей варіант. Диктора чути чітко і гарно відфільтровуються інші звуки
- Бурак О***Отзыв от покупателя. Продавец: SA Accessories
Товар з самого початку видає брак по звуку. Категорично не рекомендую
- Достоинства:
- Недостатки:
- Якість звуку дуже погана
- Дмитро Д***Отзыв от покупателя. Продавец: SA Accessories
- Достоинства:
- Недостатки:
- Пластик виглядає низькоякісним, на фото товару написано що підтримує Type-C+Android, по факту лише Lightning
- Продавец SA Accessories
Шановний, Дмитро, ми маємо подвійні мікрофони для телефонів та камер з дуже якісних матеріалів. Їх ціна 2900 грн. Бажаєте перезамовити? Стосовно підтримки Type-C.... у нас є два різні товари з роз'ємом Type-C інший з Lightning. Ви замовили з Type-C.... про це пише в назві товару, в описі та характеристиках товару, тому вам варто бути уважнішим
- Іван К***Отзыв от покупателя. Продавец: SA Accessories
Повністю справляється з своєю головною задачею - запису якісного звуку на відстані від телефону. Відсікає інші шуми та чітко записує спікера
- Остап Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: SA Accessories
Хороша штука, мене поки все влаштовує
- Продавец SA Accessories
Дякуємо за ваш відгук!
- Любляна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: SA Accessories
Купила буде була задоволена. Стильна норм звук, а потім раз і все більше мікрофон не вмикається, стояв в боксі для заряду, не падав , не купався просто перестав вмикатись (
- Достоинства:
- Давить шум на вулиці
- Недостатки:
- Зламався через 1 місяць роботи
- Виталик Л***Отзыв от покупателя. Продавец: SA Accessories
Хороший звук, использую для записи, иногда для конф по работе. Качество звука мощь, рекомендую точно
- Христина С***Отзыв от покупателя. Продавец: SA Accessories
Ідеально коли вам потрібно знімати відеона деякій відстані від телефону (коли мікрофон телефону не справляється і голос стає не таким чітким). Гарно фільтрує інші не потрібні звуки і тільки чути чіткій голос людини. Якість звуку- тверда чітвірка, враховуючи вартість - вирішив поставити - п'ять
- Богдан Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SA Accessories
Дуже зручна штучка для зйомки відео. Працює чудово
- Олег З***Отзыв от покупателя. Продавец: SA Accessories
Вирышив додати до свого выдгуку. З своїми завданнями справляється добре. Єдине, боюся, що кришка чохла хлипенька, але за ці гроші це не велика проблема. Подивимося скільки прослужать.
- Інна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SA Accessories
Жахливо. Нормально пише звук 2 хв потім хвилину жахливих звуків і знову нормально і таке поколу.
- Недостатки:
- Пише звук з поміхами
- Галина О***Отзыв от покупателя. Продавец: SA Accessories
Дуже рекомендую цей мікрофон. Декілька людей написали, що якість звуку не дуже.....ну не знаю чим вони керуються (можливо хотіли від мікрофона професійну якість запису))). Правда в тому що якість запису даного мікрофону набагато краще ніж мікрофони на флагманських телефонах, тому купуйте та користуйтесь
- Амина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: SA Accessories
В целом работает, подключается, немного не поняла, как распознать когда садиться заряд в нём, поэтому заряжаю на угад
Звук 5/10, только когда вешаешь на одежду прям под горло звук более менее, если держать в руках, или вешать немного ниже, звук, как будто где-то в аквариуме ️
Но думаю на такую цену он и работает, но если вам для проф сьёмок, лучше поискать что-то получше- Достоинства:
- Легко подключается, работает
- Недостатки:
- Плохой звук
- Olga S***Отзыв от покупателя. Продавец: SA Accessories
Придбала дану петличку, щоб покращити якість аудіо для відеороликів, а записаний звук виявився гіршим ніж той який записую на телефон. Ніби з колодязя, навіть при повній тиші у невеликій кімнаті.
- Достоинства:
- Хороший лаконічний дизайн.
- Недостатки:
- Якість звуку.
- Богдан Х***Отзыв от покупателя. Продавец: SA Accessories
Отличная вещь, универсальный подходит для съёмки видео с качественным звуком
- Марія В***Отзыв от покупателя. Продавец: SA Accessories
Товар гарний, дизайн лаконічний, мікрофон чутливий, записує якісний звук, єдине не розібрались як визначити скільки заряду, коли треба заряджати, також пластик станції не зовсім якісний, якщо порівняти з матеріалом до еір подс. Зірку зняла за це.
- Достоинства:
- Якість звуку
- Недостатки:
- Матеріал станції
- Катерина І***Отзыв от покупателя. Продавец: SA Accessories
Дуже крутий мікрофончик, навіть не знаю як я робила стріми до цього без нього
- Олег З***Отзыв от покупателя. Продавец: SA Accessories
Дуже хороший мікрофон для телефону! Дозволяє записати набагато чіткіший звук чим без нього. Немає інших сторонніх звуків, які часто бувають вдома, в офісі на вулиці. На вулиці також записує чітке відео, але при сильному вітрі все ж є трохи шумів від вітру.
- Достоинства:
- Швидке та зручне підключення без додаткових програм. Підключив до роз'єму і готово