Отзывы покупателей о Пульт для телевизора LG AKB72915244

Отзыв от покупателя. Продавец: Vita remote game. Цвет: Black

Все працює

• Татьяна У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RCU. Цвет: Black

Працює. Краще оригіналу. Ціна ну дуже гарна.

• Марія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Пульсар. Цвет: Black

Я тут дивлюсь, пишуть,що батарейки більшого розміру ніж в оригіналі?для мене це не так.Я вже залишала відгук,мене все повністю влаштовує, батарейки маленькі точно такі ,як і в оригіналі.Пульт повністю відповідає фото і опису продавця.Користуюсь місяць, може трошки меньше

Достоинства:
    Все працює
  • Марія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Пульсар. Цвет: Black

Нас все влаштувало,ціна для нас адекватна,так не оригінал,але для нашого телевізору хоч і старенького,але дуже великого) підійшов пульт ідеально.Ззовні він точно такий й же ,як і оригінальний,кнопки один в один.Користуємось місяць,нарікань нема та і не буде,там нічому ламатись,звісно,якщо не забивати їм цвяхи))

Достоинства:
    Працює добре
    • Продавец  Пульсар

Дякуємо за приємний відгук.

• Ігор

Відповідає опису

• Едуард П***
  • Руслан Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TV4you store

Пульт ,який ні п'ятий раз працює

Достоинства:
    Ніяких переваг
    Недостатки:
    Зовсім непрацює
    • Продавец  TV4you store

Вітаю, встановіть нові батарейки! А не з старого пульта якими вже користувались!

• Роман Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TV4you store

1. Кнопки нажимаються якось не стандартно і не привично 2. Батарейки не не мізинчикові, а пальчикові, при тому що вони там нормально не фіксуються а просто бовтаються 3. І саме погане, те що, щоб переключити канали потрібно стояти рівно перед телевізором і точно направляти пільт на сенсор на екрані. Якщо ти лежиш або якщо трішечки пульт дивиться не прямо на сенсор - переключити не вийде. Я купую такі пульти не перший раз і за весь час це найгірший. Не рекомендую до покупки. Краще заплатіть дорожче і купіть нормальної якості. Я намагався знайти хоч якісь плюси але їх не має. Всі члени соєї сім'ї такої ж думки. Замінити пульт навіть не намагався, просто замовив інший більш дорожчий. Відгук стосується тільки якості пульта. Продавець все відправив вчасно.

• Продавец  TV4you store

Доброго дня, Ви можете повернути або обміняти товар

• Сергей Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TV4you store

Працює добре. Лише батарейки більшого розміру ніж в оригінальному пульті.

Достоинства:
    Хороша якість як для аналога
    Недостатки:
    Не виявлені
  • Светлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: TV4you store

В целом - нормально. Конечно, с родным по качеству не сравниться. Более лёгкий, шаткий, крышечка для отсека с батарейками тарабанит. В использовании месяц - пока без нареканий. Собственно, это и главное, чтоб работал.
    И к магазину претензий нет - связались быстро, отправили день в день. Спасибо.

Достоинства:
    Работает.
    Недостатки:
    Тонкий пластик.
  • Вадим
    Отзыв от покупателя. Продавец: TV4you store

Пульт підійшов без проблем, звісно не оригінал, але за таку ціну супер. Магазину дякую.

• николай я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TV4you store

хороший товар и надёжный продавец!!!

Достоинства:
    на старом пульте надписи стёрты, на новом всё понятно
  • Ирина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TV4you store

Пульт работает хорошо, к модели телевизора подошел. Спасибо продавцу, что быстро вышли на связь, ответили на вопросы и очень оперативно доставили.

Достоинства:
    Цена,качество, удобное расположение кнопок
    Недостатки:
    Не выявлено
  • Константин Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RCPe

Продавец хороший. Товар в наличии, цена соотвсетствует, доставили быстро и чётко)

• Лютий U***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RCPe

Швидко .

Достоинства:
    Якість