Отзывы покупателей о Калимба Музыкальный инструмент Пальчиковое пианино ручная работа дерево 21 клавиша ручное фортепиано + чехол kayfovo KA-58

• AI аналіз відгуків
    39 відгуків:  95% позитивних, 5% нейтральних, 0% негативних.
    Калі́мба отримала майже одностайно позитивні відгуки: покупці захоплюються її якістю, звучанням, повною комплектацією та приємним дизайном. Всі відзначають, що інструмент підходить як для дітей, так і для дорослих, ідеальний як подарунок, та приносить багато радості. Окремо цінують чохол, комплект аксесуарів і швидку доставку. Серед мінімальних зауважень – у декого після гри можуть боліти пальці, але це радше особливість самого інструменту. Недоліки практично не згадуються.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Варчук Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Коричневый

Все чудово. Гарна якість. Чудове звучання.

Достоинства:
    Якісне
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  Lemeshop

• Микола Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Коричневый

Були приємно вражені високою якістю калімби. Дуже добротні матеріали. Відразу зрозуміло, що інструмент прослужить довго. Донька дуже задоволена!

Достоинства:
    Дуже висока якість музичного інструменту
    Недостатки:
    Не робить кави)
    • Продавец  Lemeshop

Дякуємо вам за відгук! Нам завжди приємно дізнаватися, що наші товари приносять вам задоволення. Ваша підтримка мотивує нас ставати ще кращими! Ми прагнемо надавати якісні товари, які виправдовують очікування наших клієнтів, і ваші слова підтверджують, що ми рухаємося в правильному напрямку. Якщо у вас виникнуть питання або побажання, не соромтеся звертатися – ми завжди раді допомогти. Дякуємо за довіру та вибір нашого магазину!

• Євген Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Коричневый

Дуже гарна якість та комплектація. Наявність чохла є перевагою. Звук нагадує якусь магічну музикальну шкатулку. Дякую.

Достоинства:
    Якість, звук, наявність чохла

• Юрій О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Коричневый

купляв на подарунок для доньки, все сподобалось, якість та комплектація суперові.

• Олександр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Коричневый

Зауважень немає, все добре - дитина задоволена

Достоинства:
    Якісно виготовлена
    Комплектація

• Ірина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Коричневый

Дуже задоволена покупкою! Інструмент дуже якісний!!! Синочок у захваті!

Достоинства:
    Дуже якісний інструмент
    • Продавец  Lemeshop

• Сергей П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Коричневый

Дякую за чудовий, якісний інструмент. Дитина в захваті

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Коричневый

Купив для доньки. Дитина задоволена. Товар якісний.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  Lemeshop

• Богдан О***

Чудово

• Цигура І***

задоволена

Достоинства:
    Швидка доставка. якісний інструмент

• Віконський А***

Все ок

• Володимир

Все ок

• Софія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Коричневый

Гарний, якісний інструмент, дитина задоволена

Достоинства:
    Швидка доставка , якісний товар

• Игорь К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Коричневый

Дякую за швидке виконання замовлення дитині на свято

Достоинства:
    Виконаний з якісних матеріалів, приємне звучання, зручний захисний чехол
    Недостатки:
    Немає, тільки для чого молоточок, не зрозуміло. Звук від нього зовсім нецікавий
    • Продавец  Lemeshop

• Валерий А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Коричневый

Чудовий інструмент! Дочка в захваті! Вже придумує свої мелодії. Звучить гарно. Але болять пальці!

Достоинства:
    Гарний вигляд і звук. Хороший кейс для переноски калімби
    Недостатки:
    Немає захисту на пальці. В більш дешевих моделях він є
    • Продавец  Lemeshop

Щиро вдячні вам за відгук! Нам приємно знати, що наш товар приніс вам задоволення, і ваші добрі слова надають нам ще більше мотивації вдосконалюватися. Ми прагнемо, щоб кожен наш клієнт отримував саме те, на що сподівається, і ваш відгук підтверджує, що ми йдемо в правильному напрямку. Якщо виникнуть будь-які питання або побажання — ми завжди до ваших послуг! Дякуємо за вашу довіру та вибір нашого магазину!\

• Антон Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Коричневый

Отримав швидко, комплектація повна, дефектів немає. Інструмент працює саме так, як і розраховував. Все супер!

Достоинства:
    Тепер можна годинами медитувати
    • Продавец  Lemeshop

Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш коментар підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо вам знову! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину.

• Наталія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Коричневый

Рекомендую. Корисна річ і для відпочинку, і розваги, і для розвитку музичних навичок

Достоинства:
    Дуже гарний, якісний, незвичайний музичний інструмент. Прекрасне звучання.Тризуб в дизайні був вирішальним при виборі. Також перевагою є наявність в комплекті жорсткого чохла.
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  Lemeshop

• Владислава Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Коричневый

Калімба дуже сподобалася, якісна. Величезний плюс - це чудовий чохол, з ним інструмент добре захищений. Доставили швидко.

Достоинства:
    Чудовий чохол
    • Продавец  Lemeshop

Добрий день, напишіть, будь ласка, номер замовлення або ж "Питання про замовлення"

• Дмитро К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Коричневый

Якісний і приємний інструмент. Звук чудовий. Чохол окремо класна річ. Не хаилюєшся що інструмент може випадково чимось замаститись

• Соколова Н***

Рекомендую.

Достоинства:
    Дуже гарний, красивий, якісно виготовлений інструмент, звук відмінний.

• Олена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Коричневый

Даже класний музичний інструмент, мені все сподобалось!

• Іван
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Коричневый

Дуже сподобалось. Рекомендую до покупки!

Достоинства:
    Якісний інструмент, чохол
    • Продавец  Lemeshop

Дуже вдячні за ваш відгук! Ваші добрі слова - це для нас найкращий стимул до подальших зусиль. Ми завжди стараємося перевершити очікування наших клієнтів і забезпечити їх високоякісними товарами та зручним обслуговуванням. Якщо у вас з'являться будь-які питання чи побажання, будь ласка, повідомте нас - ми завжди готові допомогти! Дякуємо за вашу підтримку та лояльність.

• Світлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Коричневый

рекомендую і товар і продавця.

Достоинства:
    гарний інструмент, швидка доставка
    Недостатки:
    не знайшла
    • Продавец  Lemeshop

• Світлана Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Коричневый

Дуже задоволені, відмінна якість, прекрасне звучання

• Мирослава К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Коричневый

Калімба просто неймовірна! Гарна, зручна, приємна на дотик, дуже якісна! Звучання відмінне! Безмежно задоволена, однозначно рекомендую!

• Юлія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Коричневый

Щиро дякую за калімбу! Купувала на подарунок. Звук зачаровує! Дуже сподобалося, що в комплекті є футляр і наклейки.

• Вадим Ш***

Інструмент прийшов налаштований

Достоинства:
    Інструмент, упаковка - все ціле, в ідеальному стані.

• Сергей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Коричневый

Це перший досвід з подібними інструментами. Брав для дитини, але звісно - розбираюся разом. Зроблено якісно і презентабельно, звук - чарівний

Достоинства:
    Виглядає якісною

• Світлана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Коричневый

Купувала Калімбу, вона неймовірна! Дуже дякую! Нажаль не встигла зробити фото, інструмент поїхав до Німеччини внукові.

Достоинства:
    Чарівний звук, стильний дизайн, зручний кейс, щоб не пошкодити інструмент в дорозі

• Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Коричневый

Дуже якісно все зроблено! Крутий футляр!

Достоинства:
    Якість, футляр.
    Недостатки:
    Поки не помітив
    • Продавец  Lemeshop

Шановний Денис, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)

• Лія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Коричневый

Дуже крутий інструмент, навчилися з хлопцем грати за тиждень вже 5 пісеньок) задоволена на всі 100!

Достоинства:
    Матеріали калімби чудові, супер інструмент
    • Продавец  Lemeshop

Шановна Лія, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Настя К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Коричневый

Цікавий подарунок, якість хороша, упаковка гарна. Все супер.

• Продавец  Lemeshop

Шановна Настя, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Юрий Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Коричневый

Качество отличное, интересно всем - и взрослым и детям. Достаточно удобно держать инструмент в руках, звук волшебный. Подарком все довольны. Благодарю!

• Продавец  Lemeshop

Шановний Юрий, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Нонна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Коричневый

Купила колезі на подарунок. Дуже сподобався. Дякую за якість!

• Продавец  Lemeshop

Шановна Нонна, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Ольга Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Коричневый

Дуже гарно запаковано.Брала на подарунок)Сподобалось

• Продавец  Lemeshop

Добрий день, Шановна Ольга, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Ірина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Коричневый

Менеджер звʼязався швидко, проконсультував, допоміг обрати найшвидший варіант доставки, тож калімбу на подарунок отримала вчасно, дякую! Сам товар гарний та якісний)

• Продавец  Lemeshop

Добрий день, Шановна Ірина, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)