Отзывы покупателей о Калимба Музыкальный инструмент Пальчиковое пианино ручная работа дерево 17 клавиш ручное фортепиано kayfovo KA-55

Оценка пользователей 4.94/5
  • Галина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Темно-коричневый

Думала, що придбала собі кишеньковий інструмент. Виявилося, що купила доньці. За перший же день вона вивчила дві мелодії і тепер я просто чекаю, коли запал охолоне, щоб пограти самій

Достоинства:
    Гарно звучить, можна досить швидко навчитися грати прості мелодії
    Недостатки:
    Конкуренція в сім'ї
    • Продавец  Lemeshop

Щиро дякуємо вам за відгук!

• Василь

• Юлія Ш***

Швидко, гарний інструмент.

• Іван К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Синий

Ха-ха-ха, купив вчора за 977грн, а сьогодні вже 823грн. Загалом це звісно без претензій, просто цікавинка така. Тому, люди купуйте вже, поки ціна трошки більш солодка, цей інструмент точно вартує тих грошей)
    та і забрати зможете вже на наступний день, дуже швидко відправляють.
    Гарного всім дня, без тривог і русн...

• V
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Синий

сразу видно отличное качество, очевидно стоит своих денег.

в инструкции есть всё для обучения и обращения с интсрументом, на английском языке. так же есть пару мелодий в разных вариантах (табулатура, ноты).

есть молоточек для настройки, салфетка и немного красных наклеек для язычков. упаковано хорошо: пленка, коробка. чехла в комплекте нет, но это вовсе не минус.

доставка в соответствии с регионом, в моём случае, Киев-Днепр, два дня. продавца советую.

Достоинства:
    невероятно красивы корпус, инструмент настроен, дефектов в изделии нет
    Недостатки:
    может быть немного пыльным, но это не так важно
    • Продавец  Lemeshop

• Вахрів Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Темно-коричневый

Товар дуже сподобався. Тішить і вушка і очі) За таку ціну повністю вартість своїх грошей. Після отримання замовив ще один у подарунок. Обдарована теж дуже задоволена

• Єгор І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Темно-коричневый

Товар брав на подарунок, все шикарно. Доставка була швидкою

• Леся М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Темно-коричневый

Дякую за своєчасну доставку.
    Товар відповідає замовленню.Товар брала на подарунок.
    Всі задоволені.

• Олег Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Темно-коричневый

Сделано аккуратно, внешний вид отличный.
    Играет красиво и детям нравится!

• Володимир Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Темно-коричневый

Молоток там не працює. Але ноти - точні. Таке собі, погралися та й досить.

• Продавец  Lemeshop

Дякуємо за відгук! Шкода, що склалося таке враження. Насправді молоток входить у комплект не для гри, а для налаштування калімби — з його допомогою можна точно виставити ноти, якщо з часом вони змістяться. Приємно, що ноти вже були точні з коробки — це означає, що інструмент добре налаштований. Калімба чудово підходить не лише для короткої гри, а й для релаксації, медитації або музичних експериментів — можливо, ще повернетесь до неї

• Александр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Синий

Гарне звучання, ніяк не дійдуть руки налаштувати крайні стіки

• Василь К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Синий

Все ок щодо товару. Щодо настройки - додаток, який в інструкції - не ок, настроював на слух) На професійну калімбу не тягне, але тому така і ціна)

Достоинства:
    колір
    Недостатки:
    ніби нема
    • Продавец  Lemeshop

• Андрій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Синий

Не сильно в цьому розуміюсь, купував на подарунок. Дуже сподобався візерунок та цвітова гамма.

Достоинства:
    Наявне все що мало бути в наборі, сама калімба відповідає замовленій.
    Недостатки:
    Відсутній перелік, що входить до набору.
    Було б добре додати до набору торбинку та напальчники.
    • Продавец  Lemeshop

Дякуємо вам за відгук! Нам завжди приємно дізнаватися, що наші товари приносять вам задоволення. Ваша підтримка мотивує нас ставати ще кращими! Ми прагнемо надавати якісні товари, які виправдовують очікування наших клієнтів, і ваші слова підтверджують, що ми рухаємося в правильному напрямку. Якщо у вас виникнуть питання або побажання, не соромтеся звертатися – ми завжди раді допомогти. Дякуємо за довіру та вибір нашого магазину!

• Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Синий

Просто казкова калімба. Дуже дякую, приємний звук В комплекті інструкція, приємна на дотик ганчірочка, молоточок, все як треба.

• Володимир Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Синий

Чудова калімба гарного кольору із гарним звучанням. Якісну вироблена!

Достоинства:
    Зовнішній вигляд та звучання
    Недостатки:
    Із коробки трохи не попадала в ноти тому довелось налаштувати і тепер звучить чудово добре що в комплекті йде молоточок :)
    • Продавец  Lemeshop

• Поліна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Синий

У комплектацію входить: калімба, молоточок, наклейки, інструкція та ганчірочка. Усе чудово, претензій не маю. Хороше упакування. Гарне звучання.

Достоинства:
    Гарний зовнішній вигляд та звучання
    • Продавец  Lemeshop

Щиро вдячні вам за відгук! Нам приємно знати, що наш товар приніс вам задоволення, і ваші добрі слова надають нам ще більше мотивації вдосконалюватися. Ми прагнемо, щоб кожен наш клієнт отримував саме те, на що сподівається, і ваш відгук підтверджує, що ми йдемо в правильному напрямку. Якщо виникнуть будь-які питання або побажання — ми завжди до ваших послуг! Дякуємо за вашу довіру та вибір нашого магазину!

• Христина К***

Брала на подарунок

Достоинства:
    Гарна , дуже сподобалась
    • Продавец  Lemeshop

• Тетяна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Синий

Замовляли калімбу на подарунок дитині, вона в захваті. Звучання чудове, повністю відповідає опису. Дякую!

• Владислав

Все супер

• Вікторія Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Синий

Калімба якісна, звук чудовий, комплектація повна. Замовляли на подарунок у синьому кольорі, все сподобалось

Достоинства:
    ціна, якість, звук

• Даніель Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Синий

Замовляли на подарунок, спеціально з кішкою, відправили іншу. Звісно ніхто нічого вже не міняв, бо вже було майже свято. Найприкріше, що я не перший такий...

Достоинства:
    Звук гарний
    Недостатки:
    Не відповідає фото, інструмент не налаштований
    • Продавец  Lemeshop

Дякуємо за ваш відгук і вибачаємося за ситуацію, що склалася. Нам дуже прикро, що замовлення не відповідало вашим очікуванням, особливо зважаючи на те, що це був подарунок. Ми ретельно перевіряємо комплектацію перед відправленням, але, на жаль, іноді можуть статися помилки. Ваш відгук допоможе нам вдосконалити процес обробки замовлень, щоб уникати таких випадків у майбутньому. Якщо ви зіткнетеся з подібною ситуацією знову, будь ласка, одразу звертайтеся до нашої служби підтримки. Ми зробимо все можливе, щоб оперативно вирішити проблему. Дякуємо за розуміння!

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Коричневый

Замовляв спеціально з кішкою, прислали зовсім іншу. Пакував на подарунок і навіть не перевіряв, я розумію колір був би інший, але просто інший лот.

Достоинства:
    гарний звук, нормальная якість
    Недостатки:
    не відповідає фото
  • Сергей С***

Якість супер

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Коричневый

Супер інструмент! Гарна якість, всі хто бачить, завжди цікавляться де купувала.

Достоинства:
    Красиве різьблення, гарний звук, легкий у використанні.
    Недостатки:
    Потрібне налаштування.
    • Продавец  Lemeshop

• Світлана Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Темно-коричневый

Чудова калімба! Інструмент виготовлений ідеально, приємно тримати в руках і візуально виглядає добротно! Дякую!

Достоинства:
    Ручна робота, приємне звучання
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  Lemeshop

Дуже вдячні за ваш відгук! Ваші добрі слова - це для нас найкращий стимул до подальших зусиль. Ми завжди стараємося перевершити очікування наших клієнтів і забезпечити їх високоякісними товарами та зручним обслуговуванням. Якщо у вас з'являться будь-які питання чи побажання, будь ласка, повідомте нас - ми завжди готові допомогти! Дякуємо за вашу підтримку та лояльність.

• Антон П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Темно-коричневый

Хлопцю в 13 років дуже сподобалось, сам налаштував за допомогою додатку, на який є посилання в інструкції. На ютубі досить багато прикладів пісень на калімбі, тому навіть без музичної освіти можна без проблем подалати навчання і грати досить відомі композиції. Також в нашій сім'ї є і менша дитина 4.5 роки і їй також дуже подобається створювати власні хіти)) калімба це 100% крута штука.

Достоинства:
    Підходить для будь якого віку.
    Недостатки:
    Не має.
    • Продавец  Lemeshop

• Наталія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Темно-коричневый

Брали на подарунок, іменинниця була в захваті

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Синий

Крута якість, гарно виглядає і звучить. Рекомендую!

Достоинства:
    Ціна, якість, зовнішній вигляд
    Недостатки:
    Поки не виявлено
    • Продавец  Lemeshop

• Аліна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Синий

Загалом все так, як у описі і на картинках, суттєвих недоліків немає. Приїжджає неналаштована, тому треба налаштувати і можна грати

Достоинства:
    зручно тримати, гарно звучить, виглядає, як на картинці
    Недостатки:
    синя пляма фарби всередині
    • Продавец  Lemeshop

• Лілія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Коричневый

Дякую за калімбу! Дуже якісно. Чоловік задоволений подарунком!

• Леся Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Коричневый

Дякуємо! Дитині дуже сподобалось!)

Достоинства:
    Гарний дизайн!
    Недостатки:
    Не побачили!
    • Продавец  Lemeshop

Шановна Леся, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Олександр Л***

Дуже красивий інструмент.
    Ідеально для новачків.

Достоинства:
    Ціна, зовнішність, звук, якість, комплектація
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  Lemeshop

Шановний Олександр, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Анна К***

Олександр, можете скинути відео, як вона звучить, будь ласка?

• Олександра Л***

Купувала на подарунок. Чоловік задоволений. Дякую

Достоинства:
    Ціна, якість
    • Продавец  Lemeshop

Шановна Олександра, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Юлия Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Темно-коричневый

Не сподобалось, що в характеристиках товару зазначено, що калімба виготовлена із дуба (це було вирішальним при виборі), а при отриманні цієї інформації я не побачила ніде. Крайні пластини дуже глухо звучать.

Недостатки:
    Зазначила
    • Продавец  Lemeshop

Шановна Юлія, Нам прикро, що вам не сподобався товар. У вас є гарнатія на товар, ви завжди можете звернуться до нас з перевіркою якості товару і якщо є брак ми залюбки вам обміняємо на новий товар.

• Олесь
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Темно-коричневый

Купив на подарунок дитині, а в результаті граються всі троє.
    Будуть тепер краще запам'ятовувати ноти для уроку музики.

Достоинства:
    Розвиває творчість
    Недостатки:
    Не знаю
    • Продавец  Lemeshop

Шановний Олесь, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Аліна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Темно-коричневый

Купувала на подарунок, все сподобалось. Виглядає дуже гарно, зручно тримати у руках. Звук якісний, проблем у користуванні не виявлено.

Достоинства:
    Гарна і зручна
    • Продавец  Lemeshop

Добрий день, Шановна Аліна, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)