- тетяна н***Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Черный
Порсигар за цю ціну просто клас, фото повністю відповіає товару. Резинка тримає рівно сигарети не вилітають як в інших які мала до цього! матеріал приємний на дотик, виглядає і відчувається в руках дорощий ніж вартує. Рекомендую на всі 101%
- Достоинства:
- матеріал, замочок, резинки, надійний, дешевий
- Недостатки:
- не виявила
- Тетяна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Черный
Замовляла портсигар на подарунок. Товар прийшов дуже швидко, якість чудова. Дякую!!
- Продавец Voice Recorder
Тетяно, дякуємо Вам за теплий відгук! )
Дуже приємно, що подарунок сподобався, а якість та швидка відправка залишили хороші враження.
- Ростислав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Черный
Мені дуже сподобався
- Продавец Voice Recorder
Ростиславе, щиро дякуємо Вам за відгук! )
Дуже приємно, що портсигар Вам сподобався та залишив хороші враження від якості.
- виталий п***Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Черный
Петли в шахматном порядке, не ровные, жуткий люфт.
Сам портсигар сделан из тонкой жести, гнется, металл играет в руках.
Нет пружины, чтобы при нажатии на кнопку портсигар раскрывался.
В общем тот случай, когда на фото лучше чем в реальности. Не советую !
Есть портсигар Gvipai, внешне (на фото) портсигары очень похожи, цена та же, но качество у Gvipai в разы лучше, а здесь - туфта..- Достоинства:
- На фото лучше чем в реале
- Недостатки:
- Петли, вся конструкция
- Продавец Voice Recorder
Доброго дня.
Дякуємо за відгук. Ми цінуємо кожен зворотний зв’язок, навіть якщо він негативний. Нам шкода, що товар не виправдав Ваших очікувань, однак хочемо уточнити кілька важливих моментів щодо цієї моделі.
Портсигар відповідає фото, опису та характеристикам, зазначеним у картці товару. Функція автоматичного відкривання за допомогою пружини в описі товару не заявлена, тому її відсутність не є недоліком або браком товару.
Конструкція петель у такому форматі є стандартною для цього типу портсигарів і не впливає на якість чи основне використання товару. Ми не отримували подібних звернень щодо люфту чи деформації металу.
Наша модель перевірена часом і досвідом продажів, має високий рейтинг і позитивні відгуки покупців, з якими можна ознайомитися на сторінці товару.
Також хочемо зазначити, що окрім залишеного відгуку, ми не отримували від Вас звернення щодо обміну або повернення товару. Якщо у Вас залишилися питання щодо якості чи користування портсигаром, Ви можете звернутися до нас через чат замовлення.
Сподіваємося, що ситуація була лише непорозумінням, а товар надалі буде корисним у використанні.
- Маргарита В***Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Черный
Замовляла портсигар на подарунок батькові. Товар прийшов дуже швидко, якість відмінна. Тато задоволений, виглядає солідно. Дякую!!
Маргарито, дякуємо Вам!
Раді, що подарунок вдався і тато залишився задоволений. Нехай портсигар служить довго та приносить тільки приємні враження.
- Сергей М***Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Черный
Товаром задоволений
- Игорь Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Черный
Все ок !!!
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Черный
Товаром задоволені
- Світлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Черный
Яка якісна річ! Приємно взяти в руки, виглядає дорого і однозначно краще ніж на фото
Чоловік буде в захваті!
Дякую!- Достоинства:
- Міцний
- Алла Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Черный
Дякууую, чоловік у захваті!!)
- Достоинства:
- Міцний, гарний
- Пестунова А***Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Черный
Мужу понравился. Очень быстрая доставка. Спасибо.
- Леся І***Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Черный
Брали на подарунок товаришеві військовому. Задоволений, до сліз. Дякую
- Достоинства:
- Недорогий, виглядає пристойно
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Черный
все добре
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Черный
Я задоволена покупкою! Портсигар має стильний дизайн, виглядає дорого. Якість гарна — усе акуратно зроблено. Дуже зручно користуватися, приємно лежить у руці й легко відкривається. В реальності виглядає навіть краще, ніж на фото. Доставка була швидка, товар гарно упакований. Рекомендую продавця та сам товар !
- Достоинства:
- Якісний
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец Voice Recorder
Ірино, дякуємо Вам за такий приємний і докладний відгук!
Чудово чути, що портсигар виправдав очікування й навіть виглядає краще наживо, ніж на фото. Стильний дизайн, акуратне виконання та зручність у користуванні — саме на цих деталях ми робимо акцент, тож дуже приємно, що Ви це помітили.
Добре, що доставка була швидкою, а пакування — охайним. Дякуємо за рекомендацію і за те, що поділилися своїм враженням.
- Татьяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Черный
Чудовий подарунок
Все сподобалось, якісно і стильно виглядає, легко відкривається, нічого зайвого- Достоинства:
- Вигляд, лаконічність
- Продавец Voice Recorder
Тетяно, дякуємо Вам за відгук!
Приємно знати, що портсигар став чудовим подарунком і повністю виправдав очікування. Лаконічний дизайн, зручне відкривання та акуратний вигляд — саме те, що робить цю модель такою популярною серед покупців.
Дякуємо, що поділилися враженнями та звернули увагу на якість.
- АлінаОтзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Черный
- Достоинства:
- швидка доставка, якість
- Недостатки:
- не знайшла
- Продавец Voice Recorder
Аліно, дякуємо Вам за оцінку!
Раді, що портсигар Вам сподобався і Ви відзначили швидку доставку та якість товару. Навіть короткий відгук дуже важливий для нас — він допомагає іншим покупцям зробити правильний вибір.
Нехай портсигар служить довго та зручно у щоденному користуванні.
- Сергей Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Черный
Отличный портсигар!!!! Рекомендую.
- Продавец Voice Recorder
Дякуємо, Сергію, що обрали нас!
Нехай портсигар служить зручністю щодня.
Команда Voice Recorder.
- Андрей М***Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Черный
Гарний портсигар, виглядає класно, мені подобається
- Достоинства:
- Ціна, якість, дизайн, зручність
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец Voice Recorder
Дякуємо, Андрію, за Ваш відгук!
Раді, що портсигар Вам сподобався та виправдав очікування за дизайном і зручністю.
Це справді популярна модель серед тих, хто цінує стиль і практичність.
Бажаємо приємного користування!
команда Voice Recorder.
- Олександра С***Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Черный
якісно виконаний, стильно і лаконічно виглядає, з механізмом і резиночками усе добре
- Достоинства:
- вигляд, резинки зручно знаходяться при відкриванні сигарети не випадают, якщо одна сторона нахилена, зручний механізм відкривання у вигляді кнопки
- Продавец Voice Recorder
Дякуємо Олександро за відгук! Раді, що механізм і резиночки вам сподобалися. Бажаємо приємного користування )