Отзывы покупателей о Массажный коврик Easyfit с подушкой фиолетовый (мат акупунктурный-аппликатор Кузнецова + валик-массажер для тела: спины, поясницы, шеи, ног, стоп, головы) T-2709-VW
- Анна А***Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS
Товар качественный.Функции выполняет.Улучшился сон и ушли судорои с ног.яСпасибо.
- Достоинства:
- Только плюсы
- Продавец TONUS
Ми вдячні за вашу підтримку та довіру. Раді чути, що Ви задоволені!
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS
Купувала батькам. Дуже корисна зручна річ! Всі задоволені! Подушка особливо сподобалась - і шия, і вуха в тонусі ;-)
- Продавец TONUS
Дякуємо за коментар. Гарного користування)
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS
Чудовий коврик. Батьки задоволені.
Дякуємо за відгук!
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS
Товар відповідає фото, все якісно зроблено.
Швидко доставили, мені сподобалося - Ігор Д***Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS
Доволі якісно зроблений, є чохол. Голову на валику довго не можу тримати, але це індивідуальне.
- Продавец TONUS
Доброго дня, Ігоре. Дякуємо, що поділилися високою оцінкою про наш товар.
- Евгений Р***Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS
Очень хорошо сделан соответсвует ожиданиям быстрая доставка рекомендую
- Достоинства:
- Качество изготовления плюс хороший мешочек для хранеия
- Продавец TONUS
Дякуємо, Євгене, за ваш відгук! Раді, що масажний килимок EasyFit та його якість вас порадували, а також сподобався зручний чохол для зберігання. Будемо раді новим замовленням!
- Наталья П***Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS
Просто супер. Я задоволена.
- Мар'яна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS
Товар якісний, сподобався, упакований в чохол, тож не займає багато місця. Рекомендую
- Продавец TONUS
Доброго дня, Мар'яно. Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що Вам все сподобалося, звертайтеся до нас ще.
- Гергель О***Отзыв от покупателя. Продавец: TONUS
Дуже сподобався, приємно на ньому лежати, гарне відчуття, валик теж зручний.
- Достоинства:
- Дуже гарний
- Продавец TONUS
Доброго дня, Оксано. Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що Вам все сподобалося, звертайтеся до нас ще.