- Света С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
В цілому іграшка яскрава, видно, що якісна, але як на мене все ж дуже не дешева як для такого роду іграшок. Резинова, жодного запаху, гарно упакована. Насправді іграшка не розкручується, як вказано в характеристиках, а одна частина іграшки вставляється в іншу як пробка. При цьому, за рахунок цієї особливості, якщо іграшку стискати по бокам (як насправді зручно іграшку тримати дитині) іграшка вибризкує воду, однак при цьому одна частина іграшки виходить з іншої і іграшка розпадається на частини. Але якщо іграшку стискати у вертикальному напрямку (тобто пальцями тиснути ноги до голови) - працює ідеально. Жодна з наших бризкалок так воду не вибризкує. Але для дитини це трохи складнувато за рахунок маленької ручки. В цілому дитину віком 1,6 р. іграшка сподобалась, хоча основне, що дитина з нею робить просто розбирає на частини)
Величезним плюсом іграшки є те,що її можна помити і не заведеться пліснява. У всіх наших інших бризкалках за рахунок, що їх не можливо гарно просушити заводиться пліснява.- Достоинства:
- Якісна іграшка, можна промити всередині
- Недостатки:
Представитель бренда MunchkinСвета, благодарим Вас за отзыв!
- Марина С***Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Купувала навмання і не зовсім розуміла чого очікувати від них. По факту виявилися як на мене замаленькі, хоча для малої дитини підходять нормально. Щодо якості, то тут все на високому рівні, ніякого різкого запаху (не рахуючи запаху нової речі, але то швидко вивітрюється), яскраві, бризкаються добре. Завдяки тому що розбираються я просушую їх після купання і не хвилююся про можливу плісняву.
Представник постачальникаДякуємо Вам за зворотній зв'язок!
- Анастасия А***Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Игрушки классные, яркие и модные. Интересный вариант, который заключается в откручивание частей и закреплении на противоположную игрушку. Тут конечно ребёнка полностью запутывает та ситуация, что можно переставлять местами эти части. Поэтому игрушкой довольна и для нас она как спасательный элемент, который дает дополнительное время на купание!!:)
Представитель поставщикаАнастасия, благодарим Вас за отзыв!
- ЕМЕЛЬЯНОВА Н***Продавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
Яркая, красивая!
Представитель бренда MunchkinНика, благодарим Вас за отзыв!
- ЗорянаПродавец: Rozetka. Цвет: Разноцветный
У обіході у нас ці іграшки кілька тижнів, але я вже особисто для себе як мама виокремила їх серед інших іграшок-бризкалок. Найбільший їх плюс, що розкручуються і завдяки цьому легко миються та сушаться. Функція бризкалки працює на відмінно (була обмочена не один раз), яскраві кольори привертають увагу, матеріал якісний та приємний на дотик.
Представитель бренда MunchkinЗоряна, благодарим Вас за отзыв!