- Анна Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Белый
Сам пристрій працює добре, але є одна проблема і серйозна. Як прикріпити нормально акумулятор щоб працювало добре? Скільки на це сили потрібно? Чи може я не правильно якось роблю? Скажіть будь ласка
- Єлизавета Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Белый
Класний апарат. Все дуже просто і при тому ефективно і лагідно забирає молоко. Батарею тримає дуже довго- якщо раз в день користуватися- вистачає на пару місяців аж.
- Альона Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Белый
Продавець зв'язався зі мною,пояснив детально в чому може бути причина і молоковідсмоктувач запрацював!
- Достоинства:
- Невеликий,тихий,справляється з задачею!
- Недостатки:
- Мені все одно треба тримати)
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Белый
Нарешті розібралася як він працює, знімаю зірку за те що важко приєднувати акумулятор.
- Тетяна Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Белый
Чудова річ ,рекомендую всім, шкодую що не купила раніше ,в пологовому знадобиться ,легкий у використанні)
- Достоинства:
- легкий у використанні , працює справно
- Людмила Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Белый
Молоковідсмоктувач дуже зручний у використанні: регульована сила всмоктування дозволяє підібрати оптимальний режим для комфортного зціджування. Також мені сподобалася компактність та простота в чищенні, що зручно для повсякденного використання.
- Достоинства:
- Допоміг зберегти грудне вигодовування.
- Виталий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Белый
Товар якісний. Працює відмінно та всі функції виконує.
Товаром задоволений. Рекомендую - ІваннаОтзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Белый
Я купила пару, десь через тиждень один перестав відкачувати (включався, гудів, але тяги не було). Потім полежав, через декілька днів запрацював. Потім один почав сам вмикатись і вимикатись (не знаю, чи це той самий, чи інший). Я думала, що зачіпаю кнопки випадково (що теж нерідко буває, бо екран не блокується), але коли він став включатись в шафі, було трохи лячно)
Підʼєднувати мотор до ємності досить важко і вимагає зусилля і майже неможливо це зробити без хаотичного натискання кнопок.
Мені казали, що такі портативні молоковідсмоктувачі можуть бути недостатньо потужними - цей дуже навіть потужний, я рідко включаю далі 3 режиму з 9.
Добре тримається в ліфі, не протікає (але у мене молока багато не буває)
У мене є також ручний і класичний електронний молоковідсмоктувач з трубками - і цей набагато зручніший за них, навіть враховуючи всі нюанси.
Загалом якісний молоковідсмоктувач такого типу від європейських чи американських виробників коштує від 100 доларів за шт, тому вважаю, що ціна виправдовує всі нюанси і ризик несправності.- Достоинства:
- Ціна, добре відкачує молоко, досить потужний, добре підігнані деталі, зручна форма, можна окремо докупити мембрану (бережіть мембрани від домашніх тварин :)
- Недостатки:
- Низька якість електроніки (що очікувано за свою ціну), не блокується екран, важко збирати без натискання на кнопки.
- Надія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Белый
Велика допомога для мами. 5 хвилин і роботи і малюк забезпечений молочком))) Компактний, швидко заряджається, вартий уваги)))
- Достоинства:
- Економія часу
- Анастасія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Белый
Дуже класний молоковідсмоктувач!!
Я задоволена на всі 100%
Це вільні руки
Ніяких проблем зціжування
І його функції допомагають ,щоб груди не були з грудками , він гарно масажує!- Достоинства:
- Вільні руки,гарно масажує,безболісно зціджує,ціна,легко мити
- Недостатки:
- Не виявила
- Вознюк А***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Белый
Сподобався молокавідсмоктувач, режимами задоволена.Допоміг, як треба!
- Достоинства:
- По перше не дорого.
По друге якість хороша.
По третє зручно.
В четверте стимуляція дуже допомогла, так як дитина вже не хотіла брати груди.
Та й інші режими дуже сподобались,та допомогли з застоями..
- Ольга Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Белый
Зламався через 10 днів((
Не рекомендую
2 зірки за гарне обслуговування і роботу його 10 днів- Недостатки:
- Зламався, краще підтримувати механізм, може впасти
- Продавец Trendzy goods
Доброго вечора, усі наші товари перед відправкою перевіряються на справність, сам молоковідсмоктувач у Вас на гарантії , тому Вам слід було просто з нами звязатись для гарантійного обслуговування.
- Марина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Белый
Хороший молоковідсмоктувач. Зі своєю функцією справляється на 100%, навіть посилив лактацію. Заряду вистачає на 1.5-2 години роботи. Але є один недолік, тому п'ята зірочка "з натяжкою". Дуже важко нормально прикріпити робочий блок до контейнера. Потрібно приміняти силу, щоб хоч трішки його закріпити. постійно боюсь щось зламати. Під час роботи він може "відійти" і працювати "в холосту". потрібно за цим слідкувати. Сенсорний екран то скоріше мінус, ніж плюс, бо кілька разів його вмикаю в процесі зборки, та,і під час його роботи можу випадково вимкнути або змінити режим. Трохи легше кріпити блок до контейнера, коли клапан спочатку прикріплений до блоку, а не до контейнера, як наведено в інструкції.
- Достоинства:
- вартість, добре працює, стимулює лактацію, вільні руки під час зціджування
- Недостатки:
- проблеми з кріпленням робочого блоку, було б непогано додати таймер
- Віталія І***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Белый
Хороший моколовідсмоктувач, з своєю роботою справляється на всі 100%, гарно стимулює лактацію. Легко розбирається і збирається.
- Достоинства:
- Простий у використанні
- Недостатки:
- Інструкція не від нього
- Анастасія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Белый
Добре всмоктуе молоко навіть на першій швидкості. Для чутливих грудей добре підходить.
- Недостатки:
- Як і в інших моделях трішки незручний блок при пересуванні, іноді зрушуе з місця і доводиться поправляти.
- Іванна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Белый
Зручний, добре відсмоктує молоко та подає стимулюючі масажні вібрації. З мінусів акумулятора ледь вистачає на 2 відсмоктування
- Достоинства:
- Зручний, ти незалежно можеш виконувати іншу роботу
- Недостатки:
- Слабий акумулятор, ледь вистачає на 2 відсмоктування
- Продавец Trendzy goods
Доброго дня, дякуємо за Ваш зворотній звязок.
Інформуємо, що повного заряду має Вам вистачати приблизно на 1 год 40 хв роботи в режимі всмоктування на 9 максимальному рівні інтенсивності ( таким чином заряду пристрою вистачає на 7-8 циклів роботи по 10 хв. кожний).
Крім цього інформуємо, що в пристрої є режим автовимкнення, якщо пристрій увімкнено більше 30 хв він самостійно вимикається.
Водночас, звертаємо увагу , що заряджати необхідно близько 3-4 год до того моменту коли зображення повної батареї на екрані перестане мигати, якщо на екрані набирається повна батерея, але вона мигає потрібно ще заряджати пристрій до того моменту поки ця батарея не перестане мигати.
Тому рекомендуємо зарядити пристрій повністю до моменту коли повна батарея на екрані не перестане мигати.
- Вікторія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Белый
Хороший молоковідсмоктувач. Я цілком задоволена його роботою. Єдине, що була відсутня інструкція, але в принципі я сама розібралась, як з ним працювати.
- Єлизавета С***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Белый
Добре виконує роботу, але для надто чутливих грудей буде трішки грубуватий
- Вікторія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Белый
Сам молоковідсмоктувач не поганий, АЛЕ
ІНСТРУКЦІЯ: на жаль не на нашій мові.
Не на стільки він і тихий як здається якщо в кімнаті повна тиша де спить дитина то він досить гучно працює. Режим масажу для мене взагалі не зрозумій… нічого не відбувається просто тягне і со@ок- Достоинства:
- Добре відсмоктує
- Недостатки:
- Інструкція, не всі режими доречно працюють
- Вероніка О***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Белый
Замовляла як додаток до ручного молоковідсмоктувача, щоб звільнити руки. Декілька режимів і швидкостей дозволяють підібрати максимально комфортний для себе темп. Зручно, що всі деталі прозорі і можна побачити чи ретельно він помитий. Трохи треба докласти зусиль, щоб вставити моторну частину, але швидко до цього звикаєш.
Довго думала брати чи ні, але ні разу не пошкодувала про покупку. Навіть здається, що сосок мент травмується ніж на ручному.
А ще, дякую магазину за швидку доставку! - ЮляОтзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Белый
У мене багато апаратів, бо годую зцідженим дитину вже 7 місяців, але серед ,,вільні руки,, це самий ефективний і продуктивний. Хочеться вірити, що матеріали дійсно безпечні і якісні, бо виробник ноунейм, жодних сертифікатів якості чи безпеки. В самому першому були 4 насадки різних діаметрів, зараз їх не кладуть, шкода, вони були класні, з ними не натирало нічого.
- Катерина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Белый
Чудовий молоковідсмоктувачу, в порівнянні з механічним то просто дивовижний пристрій) молоковідсмоктувач має чудову комплектацію, окрім самого пристрою в комплекті йде 4 вкладиші для соска, які можна підібрати за розміром, також є лямка додаткової довжини на бюстгальтер для годування. Заряду акумулятора мені вистачає більше ніж на сутки і то є більше ніж достатньо. Також дуже сподобалося те, що він чудово справляється зі своєю роботою навіть на невеликих швидкостях, що дозволяє не травмувати сосок. Ну а те що його не потрібно триматимати робить його взагалі ідеальним на мій погляд. Ще дуже класно що зверху продумано отвори для заливання молока і для цього не потрібно його розбирати
- Достоинства:
- Тихо працює, має 3 режими роботи і 9 швидкостей, гарна комплектація
- Недостатки:
- Поки що не виявлено
- Марія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Белый
Молоковідсмоктувач зручний у використанні, працює добре. Навіть на низькому режимі гарно сціджує молоко. Задоволена покупкою!
- Достоинства:
- Зручний, не гучний
- Недостатки:
- Поки немає
- Аліна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Белый
На жаль через короткий час експлуатації перестав працювати Причину так і не знайшла. Наче як все складено вірно, і мотор робить, але вже не втягує зовсім.
- Достоинства:
- Чудово працював декілька разів
- Недостатки:
- Інколи не спрацювувала кнопка включення/виключення.
Через дуже короткий термнін експлуатації перестав вірно працювати.
- Продавец Trendzy goods
Доброго дня.
За тягу у пристрої відповідає правильна збірка та силіконова мембрана, сам пристрій не може з часом менше тягнути чи більше, він або тягне або не тягне взагалі.
Дуже часто клієнти після миття не правильно збираються пристрій, тому скинемо Вам у вайбер відеоінструкцію по збіріці пристрою.
Якщо збірка правильна і отвори молокозбірника та силіконової вставки співпадають (як на відео що ми скинули) значить справа у мембрані.
Мембрана - це елемент молоковідсмоктувача, який виготовлений з тонкого силікону, який потребує особливої уваги під час миття та експлуатації , і який може пошкодитись під час експлуатації внаслідок відповідних дій користувача, а саме:
- миттям силіконової мембрани із використанням щіток чи інших гострих предметів;
- у зв'язку з неналежним зняттям з пристрою;
- у зв'язку з неналежним встановленням у пристрій;
- та інших механічних дій які можуть пошкодити силіконовий елемент присрою.
У випадку пошкодження мембрани Ви можете придбати нову за цим посиланням ссылка
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Белый
Дуже задоволена. Використовую для налагодження лактації. Зі сціджуванням вручну не порівняти - якщо гарно прилаштувати, можна займатися ще чимось паралельно. Не завдає дискомфорту, можна підібрати оптимальну інтенсивність і манеру стимуляції. Не абсолютно безшумний, але достатньо тихий щоб не будити дитину вночі якщо виникає потреба включити
- Достоинства:
- Тихий, можна вибрати інтенсивність, можна прилаштувати так щоб руки були не зайняті
- Недостатки:
- Не знайшла
- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Белый
Користуємось вже декілька днів, дружина говорить, що все досить просто, зручно і працює як треба! Ніяких недоліків і нарікань нема! Зі своєю задачею справляється дуже добре! Рекомендую за потреби!
- Яна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Белый
Дуже хороший помічник! Працює дуже добре! Зручний у використанні, легко мити і збирати!
- Пясецька Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Белый
Якісний молоковідсмоктувач
- Маша Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Белый
Дуже практичний помічник для матусі. Особливо в перші 2 тижні. За такі гроші дуже задоволена даним девайсом!!
- Игорь К***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Белый
Доброго дня. Придбали молоковідсмоктувач. Дружина скаржиться на те що датчик (прибір) постійно випададає і ніяк не фіксується, потрібно постійно гойо поправляти. Також дуже погане прилягання до грудей і ваккуум зникає.
- Достоинства:
- 1 Якісним матеріал.
- Недостатки:
- 1. Датчик випадає і не тримаєтся, не має фіксації.
2. Втрата ваккуума.
3. Не справляється зі своїми функціями
- Продавец Trendzy goods
Вищеописана Вами ситуація щодо випадання помпи виникає внаслідок невірної послідовності при збірці молоковідсмоктувача.
Спочатку необхідно встановити мембрану на чашу, а після цього вставляти апарат і тоді він міцно триматиметься, якщо вставляти силіконову мембрану на апарат а потім кріпити до чаші то тоді виникає описана Вами ситуація
Крім цього, коли збираєте пристрій насухо витріть мембрану і чашу в тому місці де вони стикаються, також гарно затисніть помпу перед початком роботи.
В тому числі невірно встановлена мембрана впливає на вакуум при роботі пристою.
Усі наші пристрою перед відправкою перевіряються на справність та наявність вакууму, а також усі силіконові мембрани перевіряються на щільність, еластичність та сумісність для утворення вакууму у пристрої.
Поряд з іншим, з Вами звяжеться менеджер та надасть відеоінструкцію по збірці молоковідсмоктувача.
- Юлия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Белый
Взяла вже вдруге такий молоковідсмоктувач. Дитина відмовилась від грудей, були застої молочка.
Зціджую зараз одразу обидві груді цими молоковідсмоктувачами. Зберігала лактацію, немає застоїв. Користуюся вже 1.5 місяці.- Достоинства:
- Бюджетний, портативний, підтримка лактації
- Недостатки:
- За таку ціну відсутні
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Белый
Зручний у використанні. Добре стимулює лактацію.
- Катерина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Белый
Зручний у використанні, легко мити і збирати
- Достоинства:
- Зручно, що вільні руки і надовго вистачає зарядки
- Недостатки:
- Поки не знайшла
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Белый
Суперовий девайс, вартий замовлення! Отримала швидко, легкий у використанні, а саме головне, що безболісно! Портативний, дуже тихенько працює. Я дуже задоволена, дійсно раджу!!!
- Достоинства:
- Безболісно, швидко і зручно зціджуватись!
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Белый
Зі своєю функцією справляється просто на відмінно.
Раніше був і ручний (дуже боляче і незручно користуватись) , і електричний трішки іншого типу (поламався через місяць), але цей просто топ - різні режими роботи і в кожному можна коригувати інтенсивність, тобто можна собі індивідуально підібрати зручний режим, добре зціджує, компактний, заряд також тримає добре - на 7-8 сціджувань.- Достоинства:
- Зручний і легкий у використанні, недорогий, велика ємність для молока, легко миється, комфортний для грудей.
- Недостатки:
- Десь на 4 чи 5 раз після миття трішки невірно зібрала, і тяга стала меншою, але звернулась до продавця, який скинув відеоінструкцію по збірці і все запрацювало як вперше.
Тому уважніше зі збіркою післ
- Анастасія Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods. Цвет: Белый
Вроде не плохой, но очень устала постоянно поправлять верхний датчик он отходить. Так что пришлось купить другой где идёт система по лучше.
- Недостатки:
- Постоянно отходить верхний клапан,с помощью которого идёт всасывания
- Продавец Trendzy goods
Доброго дня, описана Вами ситуація виникає коли мебрана пошкодилась і тому не тримає апарат надійноу, замініть мембрану і Ваше питання буде вирішено.
Для вирішення цього питення Вам слід було просто з нами звязатись і ми б надали Вам відповідну консультацію.
Запасні мембрани доступні для замовлення на нашій сторінці магазину.
ось посилання ссылка - Екатерина К***
Погоджуюсь, це жахливо, нескінченно треба поправляти той блок, при чому це зовсім не легко, треба докладати зусилля. І через пару хвилин знову вже нічого не тягне(