Отзывы покупателей о Зарядное устройство Linktech 65W Быстрая зарядка 3 USB-A + 2 Type-C Адаптер для питания Samsung, iPhone, Xiaomi, Redmi, Huawei, Realme Блок питания телефона
- Володимир Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartX. Выходной разъем: USB. Цвет: Black
Добрий!
- Продавец SmartX
Вітаємо! Вдячні за Вашу оцінку та відгук!
- Сергій А***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartX. Выходной разъем: USB. Цвет: Black
Блок супер , відповідає опису. Швидка зарядка є на всіх портах , одночасно перевіряв два на них є ) дякую
- Продавец SmartX
Вітаємо! Раді, що Вам сподобався наш товар, користуйтесь із задоволенням!
- андрій г***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartX. Выходной разъем: USB. Цвет: Black
Дуже зручний адаптер. Користуємось щодня.
- Продавец SmartX
Доброго дня! Вдячні за Ваш відгук та оцінку!
- Артем К***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartX. Выходной разъем: USB. Цвет: Black
Гарний зарядний пристрій за свої гроші
- Недостатки:
- Нагрівається
- Продавец SmartX
Вітаємо! Вдячні за Вашу оцінку та відгук!
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: SmartX. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Добрый день, спасибо вам, все получил очень быстро, за один день, проверил блок - все работает, надеюсь и дальше будет всё хорошо))
- Продавец SmartX
Вітаємо! Дуже вдячні за Ваш відгук. Раді, що Вам сподобалось замовлення. Користуйтесь із задоволенням!
- Анастасія М***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartX. Выходной разъем: USB. Цвет: White
тільки купила, при другому використанні почав нагріватися дуже і пішов запах горілого. Використовувати надалі не ризикну.
Добрий день!
Дякуємо, що поділилися своїми враженнями про товар. Нам дуже прикро, що товар не виправдав Ваших очікувань. Перепрошуємо за ситуацію. У випадку, якщо товар Вас не влаштовує Ви можете повернути його назад.
Дякуємо за ваш відгук — він допомагає нам покращувати якість товарів і сервісу!
- Богдан М***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartX. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Жахливий блок ,при заряджанні воняє на всю кімнату горілим ,максимально неякісний та небезпечний ,ні в якому разі не замовляйте
- Достоинства:
- Недостатки:
- Сильно гріється та воняє горілим
- Продавец SmartX
Добрий день!
Дякуємо, що поділилися своїми враженнями про товар. Нам дуже прикро, що товар не виправдав Ваших очікувань. Перепрошуємо за ситуацію. У випадку, якщо товар Вас не влаштовує Ви можете повернути його на відділенні Розетка.
Дякуємо за ваш відгук — він допомагає нам покращувати якість товарів і сервісу!
- Ящук И***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartX. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Пока на проверке. Обыкновенная 5и портовая зарядка.
- Достоинства:
- Самый лучший обогреватель в моей коллекции. Эргономичный, не тяжелый и достаточно крепкий - ничего не люфтит. Заряжает быстро. Присутствует внутренняя подсветка - голубой светодиод. Наличие 5 портов.
- Недостатки:
- Сильный нагрев и запах.
- Продавец SmartX
Добрий день!
Дякуємо, що поділилися своїми враженнями про товар. Нам приємно, що Вам сподобалась функціональність зарядного пристрою та наявність декількох портів.
Водночас перепрошуємо за сильний нагрів і запах, які ви помітили. У випадку, якщо товар Вас не влаштовує, Ви можете повернути товар на відділенні Розетка.
Дякуємо за ваш відгук — він допомагає нам покращувати якість товарів і сервісу.
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartX. Выходной разъем: USB. Цвет: Black
Зарядка суперова,швидко заряджає і телефон і павербанк, рекомендую!!!
- Продавец SmartX
Вітаємо! Дуже вдячні за Ваш відгук. Користуйтесь із задоволенням!
- РафикОтзыв от покупателя. Продавец: SmartX. Выходной разъем: USB. Цвет: Black
Эргономичный, не тяжелый и достаточно крепкий - ничего не люфтит. Быстрое и эффективное общение в продавцом. Заряжает быстро. Сегодня буду пробовать на два шнура.
- Достоинства:
- Стоимость
- Недостатки:
- Пока не обнаружил
- Продавец SmartX
Вітаємо! Дуже вдячні за Ваш відгук. Користуйтесь із задоволенням!
- алексей р***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartX. Выходной разъем: USB. Цвет: Black
Сломался через месяц без нагрузок - заряжался планшет или телефон, книга с разными разъемами. Искрит и греется. Особо доставляет тонкая струйка дыма и едкий запах.
- Достоинства:
- Быстро получил его
- Недостатки:
- Быстро сломался
- Продавец SmartX
Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже шкода, що трапилась така ситуація. Менеджер зв'яжеться з Вами для вирішення цієї проблеми. Для нас важливо, щоб Ви залишилися задоволені покупкою.
- ЄваОтзыв от покупателя. Продавец: SmartX. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Класний адаптер. Купляла давно ще по іншій ціні. Зараз беру другий зі знижкою. Думала, що переплачу, але блок вартує своїх грошей. Порти не розхиталися за рік. Підходить під усі кабелі
- Продавец SmartX
Вітаємо! Дуже дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що адаптер служить вам вже понад рік і не втратив якості. Ми стараємося пропонувати лише перевірену техніку, яка дійсно варта своєї ціни. Нехай і нове придбання тішить не менше!
- Владислав Н***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartX. Выходной разъем: USB. Цвет: Black
Витримує одразу одразу п'ятьох
- Достоинства:
- Потужність
- Продавец SmartX
Вітаємо, Владиславе! Вдячні за Ваш відгук та оцінку. Ми раді, що Ви задоволені замовленням :)
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartX. Выходной разъем: USB. Цвет: Black
Задоволена придбанням )))
Користуємося усією сім'єю)))- Продавец SmartX
Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук та оцінку. Ми раді, що Ви задоволені замовленням. Користуйтесь з задоволенням!
- Олексій П***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartX. Выходной разъем: USB. Цвет: Black
Гарно заряджає
- Достоинства:
- Працює добре
- Продавец SmartX
Вітаємо! Вдячні за Ваш відгук та оцінку. Ми раді, що Ви задоволені товаром нашого магазину!
- АлексейОтзыв от покупателя. Продавец: SmartX. Выходной разъем: USB. Цвет: Black
Більше місяця користуюсь - все добре, дорікань немає. Швидка зарядка пряцює, перевірено смартфоном, планшетом та великим павером.
- Продавец SmartX
Вітаємо! Дуже вдячні за Ваш відгук та оцінку :)
- Вячеслав К***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartX. Выходной разъем: USB. Цвет: Black
Швидкої зарядки з роз'ємів type-c немає(кабель перевірений. Samsung a52). Просто звичайна зарядка.
- Достоинства:
- Працює як звичайна зарядка.
- Недостатки:
- Опис товару не відповідає дійсності.
- Продавец SmartX
Дякуємо за відгук!
Звертаємо увагу, що швидка зарядка підтримується через вихід Type-C із протоколом PD (Power Delivery), як зазначено в описі товару. Деякі смартфони Samsung використовують інший протокол швидкої зарядки — AFC (Adaptive Fast Charging), тому в таких випадках пристрій може заряджатися не на максимальній швидкості.
Рекомендуємо перевірити сумісність вашого смартфона з протоколом PD або скористатися кабелем та виходом, які це підтримують. Якщо є питання — завжди готові допомогти!
- Андрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartX. Выходной разъем: USB. Цвет: Black
Super
- Продавец SmartX
Вітаємо! Вдячні за Ваш відгук та оцінку!
- Чернышенко М***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartX. Выходной разъем: USB. Цвет: Black
Хорошее зарядное, с быстрой зарядкой.
- Продавец SmartX
Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук та оцінку!
- Владислав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartX. Выходной разъем: USB. Цвет: Black
Хороший блок питания за свои деньги
- Продавец SmartX
Вітаємо! Дуже вдячні за Ваш відгук!
- Данило Х***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartX. Выходной разъем: USB. Цвет: Black
Вітаємо! Дякуємо за Вашу оцінку
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: SmartX. Выходной разъем: USB. Цвет: Black
Все влаштовує все відповідає опису
- Продавец SmartX
Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук ;)
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartX. Выходной разъем: USB. Цвет: Black
Працює швидка зарядка є що ще нада
- Продавец SmartX
Вітаємо! Дуже дякуємо за Ваш відгук та оцінку :)
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartX. Выходной разъем: USB. Цвет: Black
Попалася якісна зарядка, гріється ледве-ледве. Поки ще працює
- Достоинства:
- Зручний пристрій для зарядки телефону та павербанку
- Продавец SmartX
Вітаємо! Вдячні за Ваш відгук ;)
- Рахманова А***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartX. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Дійсно швидка зарядка.
- Продавец SmartX
Вітаємо! Вдячні за Ваш відгук :)
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartX. Выходной разъем: USB. Цвет: Black
Хлам( быстрая зарядка работает только если подключено 1 устройство и не зависимо в какой другой порт подключить второе устройство
- Продавец SmartX
Дякуємо за ваш відгук! Менеджер звʼяжеться з вами для вирішення проблеми
- Дмитро К***
Продавец вышел на связь и товар вернул продавцу, лайк за решение проблемы.
- Степан Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartX. Выходной разъем: USB. Цвет: Black
Фейковая надпись 65 ват , она заряжает как обычная зарядка, в ней нет турбозарядки. Короче обман на обмане. Небыло на чём проверить в пункте выдачи , так бы не заберал. 50 гривневую зарядку по 450 гривен продают, нормальный так заработок.
- Достоинства:
- хоть как то работает
- Недостатки:
- это обычная зарядка она не поддерживает турбо заряд
- Продавец SmartX
Вітаємо! Дякуємо за ваш відгук. В описі товару вказано, що 65ват - це загальна потужність усіх роз'ємів. Швидка зарядка відбувається через роз'єми: Type-C - PD 20W та USB-A - QC 3.0. Через роз'єми Type-C - PD 15W та два роз'єми USB-A - 3.1A - відбувається звичайна зарядка. Ще хочемо додати, що девайс, який ви намагаєтесь живити повинен підтримувати швидку зарядку. Перевірте, будь ласка, чи заряджали ви через роз'єм швидкої зарядки та чи підтримує Ваш девайс швидку зарядку?
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartX. Выходной разъем: USB. Цвет: Black
Не пропрацювала навіть місяць.
- Продавец SmartX
Вітаємо! Дякуємо за вілгук. Дуже прикро, що склалась така ситуація. Додатково з вами звʼяжеться менеджер для вирішення проблеми.
- Шаповалова А***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartX. Выходной разъем: USB. Цвет: Black
класна зарядка, заряджає реально швидко. заряджаю відразу декілька телефонiв зазвичай і все швидко. рекомендую
- Достоинства:
- класна якість доступна ціна
- Недостатки:
- нема
- Продавец SmartX
Вітаємо! Дякуємо за ваш відгук!
- Валентин Н***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartX. Выходной разъем: USB. Цвет: Black
Додаю фото
- Достоинства:
- +
- Недостатки:
- +
Зарядка топ за свої гроші, рекомендую
- Достоинства:
- 5 виходів, швидка зарядка
- Недостатки:
- не виявив
- Продавец SmartX
Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що Вам сподобався товар!
- Засмучений п***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartX. Выходной разъем: USB. Цвет: Black
Нижній USB - розʼєм на виробництві було встановлено настільки криво , що в нього фізично неможливо вставити USB-кабель. При отриманні перевіряли разом зі співробітниками пункту видачі «Розетка» і всі залишилися, мʼяко кажучи, вражені. Був вимушений повернути даний товар. Запитання до продавця - ви перевіряєте те, що відправляєте людям?
- Недостатки:
- Неякісна збірка
- Продавец SmartX
Вітаємо! Дякуємо за ваш зворотній відгук, ситуація неприйнятна - обов’язково зробимо перевірку!
- Віталій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartX. Выходной разъем: USB. Цвет: Black
Заряджає павербанк швидше, але в планшеті під час зарядки від цього блока глючить сенсор
- Продавец SmartX
Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук.
- Веремчук М***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartX. Выходной разъем: USB. Цвет: Black
Працює належним чином
- Достоинства:
- Можна заряджати одночасно декілька пристроїв
- Недостатки:
- Не виявив
- Анастасия Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartX. Выходной разъем: USB. Цвет: Black
Всім задоволена. Дякую!
- Достоинства:
- Швидка зарядка працює, одночасно заряджає два телефона.
- Недостатки:
- Немає.
- Наталья К***Отзыв от покупателя. Продавец: SmartX. Выходной разъем: USB. Цвет: Black
Швидка зарядка перестала працювати через неділю