- Іван В***Отзыв от покупателя. Продавец: MGBT. Цвет: Black
Хороший чохол!
Підійшов ідеально! - ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: MGBT. Цвет: Black
Купив пару днів тому,поки що подобається,мінусів не замітив
- Достоинства:
- Дуже подобаються глянцеві кнопки і рамка чохла,дуже приємні на відчуття
- Недостатки:
- Тільки те що чехол не до кінця прилягає до телефону в одному місці,але то не важливо
- Павло М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black + Transparent
Чудовий чехол! Прекрасно підійшов до мого старічка 12. Магнітних павер тримає міцно!
- Достоинства:
- Стильний, хороший захист
- Недостатки:
- Не виявив
Представник постачальникаДоброго дня, Павло! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Анастасия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black + Transparent
Дуже товстий і за декілька місяців розклеївся. Не вартує своїх коштів.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Погана якість, висока ціна
Представник постачальникаДоброго дня, Анастасія! Дякуємо за відгук. Нам прикро, що чохол не виправдав ваших очікувань. Ми постійно працюємо над покращенням якості продукції, ваші зауваження передали у відділ контролю. З повагою, команда ArmorStandart.
- Миколай А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black + Transparent
Чудовий чохол
Представник постачальникаДоброго дня, Михайло! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Андрей И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black + Transparent
Хороший чехол, Magsafe держит хорошо, и на ощупь хороший
- Достоинства:
- Хорошо держит MagSafe
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Андрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Silver
Чохол хороший, нічого дивного я не побачив, але зверніть увагу що позаду чохла треба здерти покриття
Представник постачальникаДоброго дня, Олена! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Денис Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Silver
Гарний і зручний чохол
- Достоинства:
- Прозорий, не псує вигляд телефона
- Недостатки:
- Не знайшов
Представник постачальникаДоброго дня, Денис! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Silver
Гарний товар за свою ціну
- Достоинства:
- Прозорість
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Виктория Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black + Transparent
Чудовий чехол
- Достоинства:
- Швидко відправили
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Вікторія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Ярослав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black + Transparent
Якість максимально погана,прийшов весь поцарапаний та бракований
Представник постачальникаДоброго дня, Ярослав! На чохлі присутня захисна плівка, яка захищає його під час транспортування. Перед використанням чохла необхідно плівку зняти. З повагою команда ArmorStandart.
- Богдан Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black + Transparent
Хороша якість, Розетка дякую
Представник постачальникаДоброго дня, Богдан! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- ІванПродавец: Rozetka. Цвет: Grey
Чохол не підійшов по розміру, хоча на коробці пише, що чохол для IPhone 12. Не сходяться кнопки чохла з кнопками телефону. Хотів би повернути кошти за товар
Представник постачальникаДоброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: ссылкаЗ повагою команда ArmorStandart.