Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Карманный аккумуляторный радиоприемник с фонариком Golon RX 1313 черный

Оценка пользователей 4.29/5
  • Олександр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Airway-noun. Цвет: Black-Red

Норм приймач, налаштування не "плаває". Але продавець вислав не той колір що я замовляв. Для використання начебто не принципово, що червоний що чорний однаково будуть працювати. Але я платив за товар, той товар що мені сподобався. Якби у мене не було права вибору кольору можливо я вибрав би собі інший. Покупець вибирає товар не тільки за функціоналом.

• Ігор

Все гаразд

• Анна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: YOM. Цвет: Red

Круто штука, гарно світе і радіо, для пенсіонерів в село саме те, батьки задоволені...

Отзыв от покупателя. Продавец: Kubas. Цвет: Black

Брала на подарунок для батька, коли вимикають світло це саме те, що потрібно. Працює від вбудованого акумулятора та мережі, зручно ще, що можно встановити додаткові акумулятор та батарейку. Також можно встановити флешку, грає добре як для цього радіоприймача.На вагу гадала, що буде дуже легкий, але у руках вагомий. Покупкою задоволена.

Достоинства:
    Встановлення додаткових акумуляторів, є фонарік
    Недостатки:
    Ще не знаю
    • Продавец  Kubas

Доброго дня! Дякуємо за ваши

• Продавец  Kubas

Доброго дня! Дякуємо за ваший відгук!

• Анна Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: YOM. Цвет: Red

Недобросовісний продавець. Присилає товар не того кольору і мотивує тим, що зараз не час для вибору кольорів. В нас вже є чорні замовляли червоні для дітей. Невже важко передзвонити і запитати про заміну, якщо відсутній обраний товар? Не раджу продавця

• Олександр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kubas. Цвет: Black

Надзвичайно дешевий багатофункціональний пристрій, все працює, виглядає старомодно але досить стильно. Такий собі вінтаж.
    Ліхтарик яскравий, радіо працює і ловить всі станції, але підстройка виключно механічна, колесиком-крутилкою, я вже й забув про те що може бути відсутня електронна автонастройка. Тому новини слухати - ок, але музика у fm-діапазоні буде зі сторонніми шумами, точно піймати хвилю дуже важко.
    Вбудований акумулятор слабенький, для радіо (якщо тихо) вистачить на 20-25 годин роботи.
    В цілому задоволений покупкою.

Достоинства:
    працює як заявлено, що дивно для такої низької ціни
    Недостатки:
    слабкий акумулятор, радіо налаштовується грубо
  • Валентина Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kubas. Цвет: Red

Чомусь до радіоприймача не поклали всередину акумулятор. Хоча зі змісту характеристик товару можна було зрозуміти, що такий мав бути в наявності.

Достоинства:
    Не змогла оцінити, бо довелося повернути товар
    Недостатки:
    Неповна комплектація: був відсутній акумулятор.
    • Валентина Ц***

Стосовно питань, що виникли щодо комплектності, то сталося непорозуміння. Менеджер магазину оперативно пояснив, що у радіоприймачі вже є вбудований акумулятор, та надіслав демонстраційне відео про те, як працює радіоприймач. Тож перепрошую, буду замовляти товар повторно.

• Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kubas. Цвет: Black

5 зірок за дизайн. Справді, як для дешевого пристрою, доволі добрий. Пластик теж непоганий.

Достоинства:
    Радіо ліхтарики.
    Недостатки:
    Поки не виявив.
    • Продавец  Kubas

Доброго дня! Дякуємо за Ваший відгук!

• Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kubas. Цвет: Black

Товар відповідає заявленим характеристикам, дуже зручно, що має вбудований акамулятор, а також може працювати від батарейок.
    Зазвичай не пишу відгуки, але в даному випадку хотіла б відмітити роботу продавця, так як не повністю розібравшись із товаром при першому замовлені товар повернула (очікувала, що в комплекті має йти акамулятор, виявилося він вбудований). Оскільки товар був оплачений, продавець вийшов на зв’язок та повернув кошти. Під час спілкування із менеджером було встановлено, що з товаром було все добре, для підтвердження навіть зняли відео-інструкцію, після чого замовила даний товар замовила повторно.

Достоинства:
    Співвідношення ціна/якість
    Недостатки:
    При першому замовлені отримала товар іншого кольору, цей момент не є принциповим, але якщо немає можливості контролювати даний параметр, було б доцільніше прибрати опцію вибору кольору при замовлені.
    • Продавец  Kubas

Доброго дня! Дякуємо за Ваший відгук! Нам приємно, що вийшло розібратися в даній ситуації. Гарного Вам дня!

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kubas. Цвет: Red

Хоча до опису товару і вказано що комплектація може змінюватись без повідомлення,але ж,замовляла червоний,прийшов чорний,написано що зі встроєним акамулятором,ніякого акамулятора в наявності не має. Все ж таки,якось потрібно оговорювати з покупцем деталі товару. Продавець не переймається своєю репутацією.

• Продавец  Kubas

Доброго дня! Вся інформація , що вказана про товар відповідає заявленим характеристикам. В даному радіо Вбудований акумулятор! Також він може працювати від батарейок типу UM-1 ( не йдуть в комплекті) , а також додатково від батареї формату BL-5C (яка не йде а комплекті) . ОСНОВНИЙ АКУМУЛЯТОР ВЛАШТОВАНИЙ В РАДІОПРИЙМАЧ, від якого він і працює! Ознайомтеся будь ласка з товаром, перед тим як публікувати відгук! ТАМ Є АКУМУЛЯТОР! Не потрібно надавати неправдиву інформацію для покупців, які б хотіли придбати даний товар!

• Ольга

Дякую за зворотній зв'язок. Питання вирішено,зв'язались швидко,комплектація відповідає опису,окрім кольору. Як буде в роботі,час покаже.

• Сергей О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Golden Life. Цвет: Black-Red

Проблема решена

Це шахрай, який продає непрацюючий товар. Повертати кошти відмовився, відправив на обмін той самий непрацюючий товар. Я клієнт розетки багато років і таке трапилось вперше. Неприємно, що під час війни є такі люди і розетка їх рекомендує.

Достоинства:
    Попрацював 2 хвилини
    Недостатки:
    Я оплатив 2 доставки і вартість непрацюючого мотлоху.
  • Гребенник В***
    Продавец: big-space. Цвет: Black

отправили позже, чем договаривались, аккумулятора не оказалось, хотя клялась, что на складе проверили, халатное отношение

Достоинства:
    не удалось заценить
    Недостатки:
    халатный продавец
  • Евгений Л***
    Продавец: VKOplus

Відправили в той же день через НП. Трохи менше, ніж за добу після оформлення замовлення товар вже був у мене. Привітна підтримка. Топ продавець.

Достоинства:
    Живлення від акума, батарейок або мережі.
    Недостатки:
    поки не виявив