Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Развивающий термоковрик для детей малыша термо коврик для ребенка новорожденных от 3 месяцев новорожденного А1 с дугами игровой мягкий на пол детские развивающие игровые коврики (BabyMat-1M)

Оценка пользователей 4.88/5
  • AI аналіз відгуків
    33 відгуки:  93% позитивних, 4% нейтральних, 3% негативних.
    Загалом, покупці дуже задоволені килимком для немовлят. Вони відзначають високу якість виробу, комфорт та інтерес для дітей, зручність у використанні, безпечність матеріалів і приємний дизайн. Особливо цінується можливість зайняти дитину на тривалий час, що дозволяє батькам виділити час для себе. Декілька поодиноких нарікань стосувалися чистоти товару при доставці, однак більшість відгуків висловлюють позитивну оцінку.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Нина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group

Килимок купувла на подарунок внучці, 3 місяці. Дитина задоволено пробує ручками захватити іграшки, радісно агукає,може самостійно хвилин 20 гратись і роздивлятись. Дуги міцно тримаються, безпечний. Іграшки в комплекті гарної якості.

Достоинства:
    Якісні матеріли, гарний дизан, ясраві кольори
    • Продавец  SBT group

Щиро вдячні за відгук та раді що ви задоволені покупкою! Приємного користування!

• Марія М***

Дуже задоволена, рекомендую)

• Богдана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group

Замовили на подарунок, а він брудний, навіть не впевнена що відпереться

Недостатки:
    Брудний
  • Алексей Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group

Купували на подарунок,дитина в захваті

• Виолетта К***

Чудова розвивашка
    Син в захваті

• Ольга М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group

Купила внучке. Очень понравился.

• Олександр Б***

Відміно

• Дмитро Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group

Все сподобалося, хороший килимок, ціна відповідає якості.

• Марія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group

Відслужив нам 6 місяців. На кільця підвішували різні іграшки.

Достоинства:
    Швидко сохне, легко прати
    • Продавец  SBT group

• Ірина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group

Придбала 2 міс. тому і вже можу із впевненістю написати свою думку про килимок, так як він у нас в експлуатації кожен день. Килимок дуже класний! Якісно зроблений, іграшки дитинці цікаві. Дуже подабається, що він весь м'якенький, але тримається стабільно, головне просунути дугу в петельку на другій дузі. Якщо не просунути, то дуги можуть роз'їзжатися, якщо дитинка потягне, але це не страшно, адже якщо вони і впадуть, то м'якенькі, дискомфорту не буде (p.s. чому пишу, тому що ми не відразу побачили ту петельку). І ще, що подобається: нашій манюні вже 4 міс, вона часто перевертається на животик, дугу можна посунути і дитинці буде на що дивитися (на фото видно). Від мене однозначно рекомендація. Дуже виручає килимок і маму, і дитинці цікаво

Достоинства:
    Якісний, цікавий, без запахів

• Строцька Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group

Купила на подарунок, малеча дуже задоволена, якість килимка гарна,а для мами - то це знахідка та перерва на деякий час, тож рекомендую такий товар, всі залишиться задоволеними

Достоинства:
    Зручний та чкісний
    • Продавец  SBT group

Щиро вдячні за відгук та раді, що ви задоволені покупкою! Приємного користування!

• Катерина К***

Гарний килимок

• Марія П***

Найулюбленіша гра моєї 2 місячної дитини

Достоинства:
    Можна прати, легко збирається

• Марина

Гарний килимок

Достоинства:
    Килимок дуже гарний .Дитині подобається.Іграшки можна міняти місцями,можна і щось інакше надіти .Дитина полюбляє також просто полежати ,не обов'язково кожен раз грається.Роздивляється уважно і з задоволенням на малюнок з різними тваринками

• Алина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group

Користуємося 4 місяці, дитині подобається,все легко знімається.Зручно прати, колір зберігається

Достоинства:
    Ціна, якість.
    • Продавец  SBT group

• Олена

Чудовий килимок

• Вікторія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group

Якість відмінна, ціна приємна, приїхав добре запакований. Діти в захваті : і старші, і найменший.... Рекомендую

• Игорь П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group

Якісний товар за малі гроші.

• Надежда А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group

якісний та сучасний килимок для немовляти

• Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group

Чудовий килимок, малюк із задоволенням грається по 30-40хв. Рекомендую!)

Достоинства:
    Цікаві, якісні, яскраві іграшки.
    Килимок з чохлом, що надає більше зручності для зберігання, перевезення тощо.

• Ирина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group

Очень красивый, удобный и интересный коврик, хорошие игрушки

• Юлія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group

Дитина молодша 3міс, але хвилин до 20 лежить розглядає іграшки, часом буцає брязкальце. Кішечка 1рочок грається із задоволенням)

Достоинства:
    Все як в описі

• Назар Щ***

Все підійшло. Малюк в захваті. Рекомендую

• Галина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group

Чудовий килимок, яскравий, не травматичний, іграшки - м'які. Є подушечка.

Достоинства:
    Надійний, дуги - стійкі, надійно закріплюються
    Недостатки:
    Висока ціна
    • Продавец  SBT group

Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що ви задоволені покупкою!

• Мария Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group

Чудова якість та пошиття, легко протирати якісь плямки.

• Продавец  SBT group

Дякуємо за ваш відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Олег Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group

Дякую, задоволені покупкою, малюку сподобалось, хороший килимок.

• Продавец  SBT group

Дякуємо за ваш відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Ирина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group

Зроблено якісно, матеріали всі хороші, іграшки гарні, шви міцні. Рекомендую такий килимок - швидко виконали замовлення.

• Игорь П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group

Придбав на подарунок, дякую за швидку доставку. Гарний килимок, недоліків не виявили.

• Анастасія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group

Килимок гарний, матеріал приємний на дотик. Донечка вподобала лежати) Задоволена

• Денис Г***

Ковриком довольны, ребенку интересно. Качество хорошее. Ткань хорошо вытирается

• Арина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group

Килимок справжній помічник для мене! Поки дитина грається, можна спокійно щось робити. Килимок кладу поруч з собою- на кухні, та малий зайнятий цікавою справою, адже іграшок багато, сам килимок теж цікавий, з малюнками. І в той же час дитина поруч, бачить маму та не вередує.

• Оскар Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group

Гарний килимок з різноманітними іграшками. Все зроблено безпечно та надійно.

• Марк Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group

Килимок гарний та цікавий. Щільний матеріал - гарна ізоляція від холодної підлоги. Можна не переживати, що малюк на підлозі замерзне.

• Продавец  SBT group

Щиро вдячні за ваш відгук! Ми дуже раді, що ви задоволені покупкою!

• Влад Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group

Чудовий килимок, цікавий для дитини. Якісно виконаний та без неприємних запахів. Дякую також за гарне обслуговування та оперативність.

• Анна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group

Задоволена покупкою та швидким якісним сервісом. Килимок чудовий. Дитина може провести з годину поспіль, граючи на ньому, а в мене вільний час та руки.