- Тетяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: RockStar. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Пріцюють
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: RockStar. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Через тиждень згорів у прямому сенсі. Прислали другий замість цього на 10вт. Вкрай не рекомендую!
- Продавец RockStar
Вітаємо, Олег!
Як ми вже зазначали в особистому листуванні, нам дуже прикро, що вам трапився бракований блочок. Хочемо звернути вашу увагу, що ми замінили його на більш дорогу модель.
Ми продали вже сотні блочків цього виробника. Звісно, були випадки, коли вони виходили з ладу, але за 5 днів — це вперше. Це скоріше виключення, ніж правило. Для підтвердження того, що ми дійсно продали багато блочків цієї моделі, додаємо скріншот ссылка(і це тільки на Rozetka). Якби вони дійсно були дуже неякісними, негативних відгуків було б значно більше.
Загалом, хочемо зазначити, що ми самі використовуємо ці зарядки як в офісі, так і вдома.
Ще раз перепрошуємо за незручності та сподіваємося, що з блочком, який ми надіслали на заміну, у вас не виникне жодних проблем.
- Олег М***Отзыв от покупателя. Продавец: RockStar. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Гарна зарядка, заряджає швидко.
- Константин К***Отзыв от покупателя. Продавец: RockStar. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Быстро заряжает
- Виктория П***Отзыв от покупателя. Продавец: RockStar. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Сгорел после полугода использования.
- Достоинства:
- Заряжал, поддерживал быструю зарядку
- Недостатки:
- Сильно грелся в процессе зарядки. Сгорел через полгода использования.
- ПокупецьОтзыв от покупателя. Продавец: thm. Выходной разъем: USB-A. Цвет: White
Чудовий зарядний пристрій від чеського бренду. Купляв для швидкого заряджання павербанку.
Тут є не повні харектеристики. Якщо комусь цікаво даю повні (англійською):
Input: 100-240V~50/60Hz 0.6A
Output: DC 5V/2A,4.5V/4A,5V/3A,9V/2A,12V/1.5A. Є ще один режим, який не вказаний на сайті бренду, але вказаний на самому блоці, це 5V/4A .- Достоинства:
- Підтримує два протоколи швидкої зарядки (Power Delivery і Quick Charge)
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец thm
Дякуємо Вам за відгук!
- Євгеній Б***Отзыв от покупателя. Продавец: RockStar. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Поки працює добре.