- Максим О***Отзыв от покупателя. Продавец: ASAP. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый + черный
Чудовий насос за нормальні гроші
- Віталій З***Отзыв от покупателя. Продавец: ASAP. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый + черный
Мʼячі качає чудово.
- Ілля Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ASAP. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый + черный
Насос класний. Качає швидко. Нарікань немає.
- Тетяна О***Отзыв от покупателя. Продавец: ASAP. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый + черный
Топ за свої гроші, рекомендую, качає добре
- Достоинства:
- Топ за свої гроші
- Недостатки:
- Кирилло К***Отзыв от покупателя. Продавец: ASAP. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый + черный
Прожил ровно 2 накачивания и оторвалась верхушка:)
- Достоинства:
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый + черный
Справний, гарно працює.
- Достоинства:
- Легкий
- Недостатки:
- Марина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый + черный
Гарний, все чудово
- Достоинства:
- Все класно
- Сергей В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый + черный
Насос свои функции выполняет, в комплекте было все. Забрал упакованым в обычную пленку и после распаковки оказалось что пластик треснутый ( прикрепил фото)
- Достоинства:
- Недостатки:
- Плохая упаковка и приехал треснутым
- Олег Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый + черный
3 рази накачав волейбольний м'яч. Усе супер.
- Достоинства:
- Данильчук А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый + черный
Яка ціна така і якість
- Антон Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый + черный
Якість така собі. Хоча і вартість доволі низька. Якщо сподіваєтесь отримати якісний насос, то краще переглянути інші варіанти
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Деякі деталі одразу відпали, є якісьзалишки чи то клею, чи то бруду
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый + черный
Сьогодні отримала. В комплекті не було жодної насадки для насосу. Звісно, треба було перевіряти на місці, але що я можу перевірити, думалось мені. Тепер це непотрібна річ, тому що дитячий мʼяч, задля надування якого він і куплявся, не надути. Гроші на вітер.
- Достоинства:
- Немає.
- Недостатки:
- Немає насадок.
Представник постачальникаДобрий день, десь випали, так як в комплекті мають 100%, зверніться до виробника Newt через офіційний сайт - дошлемо Вам!
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый + черный
Якість дуже посередня. Немає смазки, насос місцями клинить. Краще купити щось подорожче.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Погана якість
- Альберт М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый + черный
ох не надумайте купувати цей мотлох ... хтось скаже, яка ціна така і якість, але у мене й разу не вдалося накачати м'яч... насос просто був в упаковці вже зламаний та ще й з дефектом вм'ятинної на трубці... загалом, краще за ці гроші купіть пельменів, міцніше буде
- Достоинства:
- Недостатки:
- при розпакуванні зламався
Представник постачальникаДобрий день, замінити не пробували? На товар є гарантія.
Якість жахлива, розвалився коли тільки взяв у руки та почав качати .
- Достоинства:
- Не виявив
- Недостатки:
- Не кому не раджу
Представник постачальникаДобрий день, на насос є гарантія, зверніться в сервісний центр магазину Розетка або напряму до нас тм Newt через офіційний сайт для заміни
- Александр Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Цвет: Серый + черный
Не рекомендую цього продавця, взагалі не розумію як його допустили на розетку..адже у нормальних людей рука не підніметься таке відправляти - він б/у
- Достоинства:
- Немає, він б/у
- Недостатки:
- Насос відверто б/у - куча подряпин, потіки масла, мʼятини на трубці та головне - він не працює!
Представник постачальникаДобрий день, ми відвантажуємо новий товар, чому і як він такий приїхаd?, то вже інше питання. На товар є гарантія, замініть на інший. Можете звернутися до магазину Розетка або напряму до виробника TM Newt для вирішення питання