Отзывы покупателей о Гидрогелевые патчи под глаза авокадо и гилауроновой кислотой от отеков и мешков под глазами Zozu 60 шт. увлажнения (АА)

• Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VBP

Розібрались з помилкою швидко.Постачальник поставив інший товар продавцю.Гроші повернули,патчі залишили.Продавець порядний та відповідальний.Всім рекомендую до співпраці.

• Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VBP

Доброго вечора.Отримали патчі від набряків за 256 грн.Замість них прийшли інші,які у іншого продавця(Розетка)коштують 134 грн.і виглядають саме так,які прийшли нам-Гідрогелеві патчі для очей Zozu Eye Mask Shea Crystal Repair Smooth з Екстрактом авокадо та маслом Ши 60 шт.На першому фото патчі,які прийшли замість того,що замовляли.На другому ті ж самі патчі,що продавались іншим продавцем за 134 грн.

Недостатки:
    Не відповідає замовленню
  • Владислава К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VBP

Чудовий товар. Добре знімають набряки. Скоро закінчиться і треба замовити ще.

• Продавец  VBP

Владислава, чудово, що патчі вам підійшли. Всі ними задоволені. Чекаємо на ваше замовлення

• Влада Б***

Дуже задоволена

Достоинства:
    • Продавец  VBP

Влада, дякуємо за замовлення. Чудово, що ви задоволені патчами

• Віта Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VBP

Чудові патчі, шкіра навколо очей після зняття ніжна, зморшки розглажуються, набряки зменшуються. Рекомендую.

Достоинства:
    Недорого.
    Недостатки:
    Поки не бачу.
    • Продавец  VBP

Віта, дякуємо вам за замовлення. Користуйтеся із задоволенням