- ВеронікаОтзыв от покупателя. Продавец: KikkiOn. Цвет: Синий
Мені не дуже зайшов такий формат, одноразові набагато зручніше. Цей ролик ще спробуй відмити, та й волосся на стиках застряє, що важко повністю очистити, і неможливо нормально почистити одяг за раз, то доводиться десь шукати воду, щоб його помити, а водою я і так можу зібрати шерсть
- Достоинства:
- Багаторазовий
- Недостатки:
- Не зручний у використанні
- Олена .***Отзыв от покупателя. Продавец: SEMI Sport Company. Цвет: Зеленый
Ефективно очищує одяг від шерсті тварин.
- Достоинства:
- Компактний, зручний мати з собою навіть у маленькій жіночій сумочці.
- Денис Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SEMI Sport Company. Цвет: Синий
Маленький, удобный, шерсть собирает
Можно использовать повторно, просто помыв, только нужно подождать, когда высохнет - Татьяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SEMI Sport Company. Цвет: Зеленый
Маленький і дуже зручний, тепер завжди з собою
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: SEMI Sport Company. Цвет: Зеленый
- Достоинства:
- багаторазовий
- Недостатки:
- Дуже маленький, за один прохід багато не збере, а одразу після миття не можна використати - треба чекати, поки висохне
- Продавец SEMI Sport Company
Розміри вказані на зображенні, в описані написано, що використовувати повторно можна після миття і висихання. Завдяки його розмірам його дуже зручно брати з собою і використати при необхідності будь де.
- Рувим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Позаботько. Цвет: Розовый
Багаторазовий міні валик для чищення одягу Рожевий
- Достоинства:
- Рожевий
- Недостатки:
- Багаторазовий
- Продавец Позаботько
Рувим, дякуємо за високу оцінку нашого товару!
- Наталя І***Отзыв от покупателя. Продавец: SEMI Sport Company. Цвет: Зеленый
Дуже маленький. Но зручно брати з собою. Миється. Липкість з'являється зразу після миття
Зручно.- Достоинства:
- Зручно
- Недостатки:
- Поки немає
- Марта Л***Отзыв от покупателя. Продавец: SEMI Sport Company. Цвет: Розовый
працює як заявлено, добре збирає всякий пух і волосся (у нашому випадку - в першу чергу котячу шерсть), дуже легко миється. корисна річ.
- Людмила М***Отзыв от покупателя. Продавец: Позаботько. Цвет: Синий
Завжди з собою маєш корисну річ якщо в тебе є улюбленець
- Достоинства:
- Зручно у використанні
- Продавец Позаботько
Дякуємо за відгук! Приємно, що Ви так оцінили наш міні-валик! Будемо раді Вам знову!