- Михайло П***Отзыв от покупателя. Продавец: CanaryUA
Замовляв чорний колір, а приїхав білий
- Достоинства:
- Все працює, запах приємний
- Недостатки:
- Отримав не те що очікував
- Корнелия М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сломался после 2 недели использования
- Недостатки:
- Сломался
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .
- Корниенко Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все чудово, окрім звуку. За це мінус зірка. Від звуку іноді мурашки по тілу, наче з фільму "Чужий" потойбічний скрежет. Користуємося майже місяць, а всією родиною ніяк не звикнемо. Собака й той стороною обходить. І сміх і гріх.
- Достоинства:
- Вартість, дизайн.
- Недостатки:
- Видає дивні голосні звуки
Представник постачальникаЯрославо, дякуємо, що поділилися своїми враженнями!
Для детального розгляду Вашого випадку просимо Вас звернутися в Службу підтримки споживачів за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну адресу [email protected].
Наші фахівці зафіксують Ваше звернення, з'ясують деталі і нададуть необхідну консультацію.
Дзвінки зі стаціонарних телефонів по Україні безкоштовні.
Вартість дзвінків із мобільних телефонів визначається згідно з тарифами мобільного оператора.
- Таня А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює через раз(
Представник постачальникаДобрий день!
Наші фахівці зафіксують Ваше звернення, з'ясують деталі та нададуть необхідну консультацію.
- Наталія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Задоволена замовленням
- Недостатки:
- Не виявила
Представник постачальникаНаталіє, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! З повагою, команда Air Wick
- Ксения К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
супер дуже швидко приіхало все чюдово працює, аромат мега
Представник постачальникаКсеніє, дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Ваша думка дуже важлива для нас! З повагою, команда Air Wick
- Александра Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все чудово, швидка доставка, працює тихо. Колір мабуть рандомний, мені прийшов темно-сірий.
- Достоинства:
- Ціна по акції
Представник постачальникаОлександро, дякуємо за Ваш відгук! Користуйтеся із задоволенням! З повагою, команда Air Wick
- Петриенко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все відправили дуже швидко, приїхало вчасно. Порадувало, що в комплекті йшла батарейка. Розпилювач працює, жодних нарікань
Представник постачальникаВалеріє, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашої продукції.
- Вадим Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює бездоганно
Представник постачальникаВадиме, дякуємо за Ваш відгук! Користуйтеся із задоволенням! З повагою, команда Air Wick
- Аліса Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Поки що працює, дякую наразі)))БАЖАЮ всім миру і добра)
- Достоинства:
- Недостатки:
- Норм)))
Представник постачальникаАлісо, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Air Wick
- Юлия З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарно освіжає але хотілося б запахи лісу, хвої, дерева, а таких чомусь майже нема
Представник постачальникаЮліє, дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Ваша думка дуже важлива для нас! З повагою, команда Air Wick
- Олеся Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший
Представник постачальникаОлесе, дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Ваша думка дуже важлива для нас! З повагою, команда Air Wick
- Марія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не працює !!
Автомат чомусь нажимає вверх , а не донизу !!
Дякую розетка за класну акцію- Достоинства:
- Немає ! Не робочий !
- Анастасия Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все працює добре
Представник постачальникаАнастасіє, дякуємо за Ваш відгук! Користуйтеся із задоволенням! З повагою, команда Air Wick
- Владислав Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все швидко відправили, працює!
- Достоинства:
- На одну батарейку типу АА
- Недостатки:
- Не знайдено
Представник постачальникаВладиславе, дякуємо за Ваш відгук! Користуйтеся із задоволенням! З повагою, команда Air Wick
- Чумаченко Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер!
Представник постачальникаНаталіє, дякуємо за Ваш відгук! Користуйтеся із задоволенням! З повагою, команда Air Wick
- Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прийшов швидко, гарно запакований, але сам освіжувач не працює. Міняли батарейку , але всеодно НЕ ПРАЦЮЄ!
- Достоинства:
- Дизайн
- Недостатки:
- Товар несправний!
- Лариса С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добре працює.
- Недостатки:
- Без зауважень
Представник постачальникаЛарисо, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашої продукції.
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Освіжувачі супер
- Достоинства:
- Дуже стійкий аромат
- Недостатки:
Представник постачальникаОлено, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Air Wick
- Анастасия П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ооочень слабый аромат, батарейка вообще непригодна. Тихо распыляет, хотя пишут что "ужас как громко". По сравнению со старыми белыми моделями, это ооооочеееенььь тихо. Ну в принципе грех жаловаться за такую цену. Приятных покупок
- Достоинства:
- Недостатки:
- Слабый аромат
Представник постачальникаАнастасіє, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! З повагою, команда Air Wick
- Елена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже шумний. Для маленької квартири не підійде , чутно дуже.І вішали його, і підкладали щось мʼяке - вночі взагалі страх. Не підходять балони іншої фірми ( він не натискає його) саме ейрвік аромати примітивні.
Пробувала лайфхаки для роботи з іншим балоном- не працює
Представник постачальникаДякуємо, шо поділилися своїм досвідом!
Хотіли б запропонувати Вам звернутися в Службу підтримки споживачів за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну адресу [email protected].
Наші фахівці зафіксують Ваше звернення, з'ясують деталі, нададуть необхідну консультацію, а також допоможуть Вам підібрати продукцію, враховуючи Ваші побажання.
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сходу уже не работал, пытается сработать но не нажимает на. Балле и нет пшика. Больше не буду брать, мало того что хватает диспенсера до пол года и потом не работает, так тут сразу он не работал
- Недостатки:
- Не работает диспенсер
Представник постачальникаОлександре, нам шкода, що Ви отримали такий досвід!
- Дмитрий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добротный освежитель подходят также балоны других производителей ,батарейка в комплекте не работает
- Достоинства:
- Недорогой ,универсальный
- Недостатки:
- Батарейка мертвая
Представник постачальникаДмитре, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! З повагою, команда Air Wick
- Светлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Классный освежитель!Очень вкусно пахнет
- Недостатки:
Представник постачальникаСвітлано, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Air Wick
- александр Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Просто корисна річ,взяв на заміну старого
- Достоинства:
- Норм
- Недостатки:
- Не має індикатора,що сповіщає що працює
Представник постачальникаОлександре, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! З повагою, команда Air Wick
- Вікторія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купила, забрала з Точки видачі розетка сьогодні ввечері. Прийшла додому,вставила батарейку, але розпилювач не працює. Переваг ніяких, не хочу бракований товар. Як повернути кошти?
- Достоинства:
- Ніяких
- Вікторія Н***
Розібралися, замінили батарейку, бо та що в комплекті не працює. І пшикає він один раз в хвилин 15-20. Мій Air Wick до цього був швидкіший просто.
- Олена
- Вероніка Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень быстро сломался хоть и на батарейках, поменяла батареек десять, думала проблема в них, но увы
- Достоинства:
- Хорошо работал, но не долго
- Недостатки:
- Через полтора месяца перестал работать
Представник постачальникаВероніко, добрий день!
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарно пахне,все чудово.
Представник постачальникаОлено, дякуємо за Ваш відгук! Користуйтеся із задоволенням! З повагою, команда Air Wick
- Крістіна І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую
Представник постачальникаКрістіно, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашої продукції.
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приемный запах Але пришлось ставыты нову батарейку в комплекте батарейка сивша
- Недостатки:
- Сивша батарейка в коплекте
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий освіжувач повітря,придбала за гарною акційною ціною.рекомендую)
- Достоинства:
- Якісний
- Недостатки:
- Повна ціна дещо зависока
Представник постачальникаЮліє, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! З повагою, команда Air Wick
- ИннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все ок,работает
Представник постачальникаІнно, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашої продукції.
- Нурхан А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
1 Мая забрала
19 Мая не работает хоть и висел на стене
Что делать ?- Достоинства:
- Не работает
- Недостатки:
- Не работает
Представник постачальникаДобрий день!
- АнастасияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купила год назад себе этот освежитель, и проработало это чудо чуть больше 2 месяцев, потом забросила его и решила поискать другую фирму-производителя. Увы, но рекомендовать не могу( А может это мне так не повезло...
- Достоинства:
- Проработал всего недолго.
- Недостатки:
- Проработал чуть больше 2-х месяцев.
Представник постачальникаАнастасіє, для детального розгляду Вашого випадку просимо Вас звернутися в Службу підтримки споживачів за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну адресу [email protected].
Наші фахівці зафіксують Ваше звернення, нададуть необхідну консультацію та допоможуть Вам підібрати продукцію, враховуючи Ваші побажання.
- Анна У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер-класна штука! Швидка доставка! Дякую!
Представник постачальникаАнно, дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку! З повагою, команда Air Wick
- Ігор Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відповідає заявленим параметрам
Представник постачальникаІгорю, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашої продукції.