- Валентина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Feeling
Супер,з першого погляду та за такі гроші виглядає якісним
- Игорь А***Отзыв от покупателя. Продавец: Feeling
Пришёл на два дня раньше
- Достоинства:
- Все великолепно.Рабочий 100%
- Павло С***Отзыв от покупателя. Продавец: Feeling
Ціна якість. Рекомендую
- Владислав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Feeling
Прислали не тот товар
Вместо 20*50 прислали Бинокль 70*70 - Полонский И***Отзыв от покупателя. Продавец: Feeling
Купляли для дитини,задоволена
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Feeling
Товар відповідає заявленим характеристикам, прийшов в центр видачі на день раніше від заявленої дати, користувачі задоволені біноклем. Дякую!
- Вадим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Feeling
Прийшов швидко син задоволений
- Достоинства:
- Гарна модель
- Олег Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Feeling
тут все взаємопов'язане - через великий розмір лінз і конструкції гарне зображення. корпус весь вкритий приємним софт-тач пластиком ( прорезинений). не впевнений, що ударостійкий, тому буду берегти.
Якщо хтось знає - наскільки він буде корисним для військових - відпишіть. але цих лишніх 1кг+ я би не таскав, якщо це не розвідка/артилерія/коригування/спостережний пункт. але там й іншого рівня біноклі. можливо для пересічного якихось 8х25 буде зручніше в плані габаритів/ваги.
купував поки що для астрономічних спостережень.
з однієї сторони - це новий погляд на небо - де ви бачили пару середнього розміру зірок - будете бачити пару курпних плям і десяток мілких зірок. де не бачили нічого - в бінокль побачите десяток мілких зірок. подивитись на Місяцб ще не було змоги.
Маленька неприємна деталь - хоча я ніби і немаленький парубок і маю силу в руках, але зірки в очах трохи "стрибають" через мікротремтіння рук- все таки вага бінокля немаленька, збільшення чимале, а об'єкти дуже далекі і мілкі. але це не вина товару, а звичайні особливості фізики і людської фізіології.
товар - якісний фабричний китай, але так і не зрозумів яке тут насправді збільшення. на упаковці написано х20, але це маловірогідно. хоча воно тут дійсно велике- Достоинства:
- гарне збільшення і зображення
- Недостатки:
- доволі масивний і нелегкий. гумові "наочники" легко злітають
- Олег Д***
написано, що водонепроникний, але перевіряти не хочеться)
- Оксана Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Feeling
Суперский
- Достоинства:
- Чёткость
- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Feeling
Бінокль чудовий дякую продавцеві.Рекомендую продавця.
- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Feeling
Сину сподобався
- Достоинства:
- Гарна якість
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Feeling
Топ за цi грошi.
- Продавец Feeling
Дякуємо за замовлення.Раді що Вам все сподобалось
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Feeling
Повнiстю вiдповiдає заявленим характеристикам, зiбраниц якiсно, матерiали приємнi.