Отзывы покупателей о Сабо на высокой платформе Crocs Classic Mega Crush Clog 36 р 22.5-23 см Молочные 207988-M4/W6 Bone

Оценка пользователей 4.24/5
  • Отзывы про товар продавца Zinera
  • Наталія Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Zinera. Цвет: Белый. Размер: 36
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

На свій розмір 37 з довжиною 23,5 см я замовила 36 розмір. І розмір якраз підійшов
    Хоча консультант казав на 23,5 см брати 37 розмір. Міряла такий 37 розмір, то вони прям дуууже великі.
    То рекомендую брати на розмір менші.

За такі гроші надіюсь це оригінал.

Достоинства:
    Зручні
    Недостатки:
    Трохи важкі, але нога швидко звикла. Розмірна сітка не відповідає дійності. І за таку вартість взуття могли б хоч зробити безкоштовку доставку в розетку видачі.
    • Соответствие полноте

Средняя

• Соответствие размеру

Большемерит

• Лідія К***

Підскажіть, будь ласка, чи сильно важкі, ноги не втомлюються в них? Хочу взяти для роботи.

• Лилия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Размер: 38

Які ж вони класні. Так, важкі, але мені подобається. Розмір 37-38 ідеально підходить на ногу 24 см.

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Размер: 39

Крутезні

Недостатки:
    Важкуваті
  • Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый с коричневым. Размер: 43
    Достоинства:
    Прикольные,стильные,удачный цвет(нейтральный)
    Недостатки:
    Тяжелые
  • Юлия Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Размер: 38

Супер.

• Альона Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оранжевый. Размер: 40

забрала товар з відділення, а вдома чекав супер "приємний" сюрприз в одному з кроксів. що це саме? без найменшого поняття, але щось дуже слизьке та з потворним запахом. ледь витерла цей жир з ноги після примірки і з самого взуття. чекаю пояснень, що за сюрприз підготувала мені розетка

Достоинства:
    самі крокси зручні та красиві

Доброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику.
      У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром

• Вікторія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый с коричневым. Размер: 42

10/10
    Дуже стильно виглядають , незвично , не так як у всіх
    Отримала купу компліментів за них , носяться гарно , зручні

• Павло Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 40

18 травня замовили ці штіблєти. Сьогодні 15 серпня і все, вони померли...

• Ксения Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-розовый. Размер: 42
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Дуже сподобались! Але на розетці не зовсім коректна таблиця розмірів
    Взяла 41-42 при моїй стопі 25,5 см (на сайті саме цей розмір мав би підійти) але отримала завеликі
    Ще й на пункті видачі не пояснили правила повернення, тому навіть не змогла повернути кошти

Достоинства:
    Круті та масивні
    Недостатки:
    Тяжкі
    • Соответствие полноте

Широкая

• Соответствие размеру

Большемерит

Доброго дня! Дякуємо за звернення. З умовами повернення товару Ви можете ознайомитися за посиланням .

• Людмила И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 40

Дуже сподобались! Комфортні, ефектні, нелегкі!

Достоинства:
    Ефектні
    Недостатки:
    Нелегкі
  • Рита
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Размер: 37
    • Общее впечатление

Урвала по класній ціні, щодо якості чи оригінальності нарікань нема

Недостатки:
    жодних
  • Олена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Размер: 37
    • Общее впечатление

Мега ульотні, бежевий колір дуже гарний, ноги видовжує класно, топ для тих у кого невисокий зріст!

Достоинства:
    хороша знижка
    Недостатки:
    нема
  • Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 40

Дуже красиві, на мій погляд, візуально, найкраща модель Crocs. Дуже зручні, поки стоїш, але важкі настільки, навіть не очікувала, що взуття може бути таке важке. Як кайдани. Для цікавості зважила -1400 грам пара. Так вмовляла себе, що може звикну і краса потребує жертв, але не настільки. Повернула.

Достоинства:
    Красиві
    Недостатки:
    Мега важкі
  • Даша
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 38
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

стильно-молодежно, из всех моделей - эти любимые

Достоинства:
    быстрая доставка, качество, дизайн
  • Юлія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Оранжевый. Размер: 40

Не соответстуют розмерной сетки . Заказывала на 25 см а они больше на 26 а указано что 25 . Курьер не поднялся в квартиру и осматривала на улице потому что хотела оплатит картой а курьер сказал что наличкой только может принять расщет я пошла ему на встречу и спустилась и сняла деньги в итоге примерку делала дома через час набрала деньги вернуть отказал и в итоге ни шлепок ( большие не соответствует размерной сетки надо было 38-39 а не 39-40) ни денег . Еще и за пересылку не вернуться . Потеряла время , долго ждала и сказали что я оплатила курьеру 2108 а вернут 1950 и то через 2 недели . Курьер мог как положено зайти по адресу а не как ему удобно я бы померяла дома и отказалась а так пошла ему на встречу потому что у него нет терминала и не померяла на улице и потеряла свои деньги . Я ему звонила ,перед отправкой он сказал что прошло больше часа он не вернет деньги и через сайт делать возврат . Наличку ему дала . Курьер Александр . Растроинна что больше по размеру оказались , что долго шли , что курьер не поднялся по адресу и мне надо было идти к нему и при этом без примерки забрала и при возврате мне на розатка сказали что за пересылку не вернут деньги только за шлепанцы и то в течении двух не дель . Больше услугамт розетка пользоваться не буду , не довольна поведением курьера и тем что размер не соответствунт размерной сетке , долго ждала товар и в итоге ни товара ни денег . Курьер не порядочно поступил поэтому больше не хочу заказывать на розетка .

Достоинства:
    Немае
    Недостатки:
    Не соответствует размерной сетке товар и курьер не порядочный не доставил по адресу а как ему удобно на улице и я нормально не ознакомилась с товаром а через час курьер отказался верруть наличку

Доброго дня!
      Дякуємо за звернення.

• Людмила Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Размер: 38
    • Общее впечатление

Донька такі дуже хотіла, довелося брати, я не дуже розумію їх але виглядають ефектно, з її слів не важкі та зручні))

Достоинства:
    Хороша знижка
  • Ярослава Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Размер: 39

Замовлення швидко доставили, розмірній сітці відповідає. На нозі виглядають гарно, але ну дуже важкі, забрала додому думала може звикну, нажаль не звикла( Вага пари 1170г

• Ирина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RozetkaEU. Цвет: Голубой. Размер: 42

Спасибо за доставку, обувь понравилась. То, что и можно было ожидать от этого бренда- комфорт, за счёт высоты подошвы данной модели- мягкость. Плюс- цвет. Причём, не голубой, как заявлено, а лёгкий лавандовый.

Достоинства:
    Удобство,цвет,необычная форма.
    Недостатки:
    Вес одного кросса, платная доставка (без вариантов).
  • Наталія К***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый с коричневым. Размер: 42

Розмірна сітка потребує коригування, якість , з розміром не вгадала.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Розмір
  • Юлія Л***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Размер: 43

Дуже стильні та зручні. Мої ідеальні crocs) Це вже третя пара цієї моделі. Так, мають вагу але мені не важкі) розмір 37-38 на стопу 24 см.
    Ходити комфортно, з ноги не злітають.
    Ідеально вписалися в літній гардероб!
    Рекомендую!

Достоинства:
    Стильні зручні
  • Ірина Г***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый с коричневым. Размер: 40

Самі крокуси виглядають супер, але не вгадала з розміром, розмірна сітка абсолютно не підходить. На мій класичний 37 розмір по сітці треба було взяти 39-40. Так і замовила, але вони гігантські! Тому не забрала.

• Тетяна
    Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Размер: 38
    • Общее впечатление

На Кроксах розмір написаний однаковий, але насправді вони різні за розміром. Якби обидва були однаковими, то я б їх забрала, бо модель дуже класна. Шкода, але це суттєвий недолік.
    +Вони дійсно не легенькі.

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.

• Волошина О***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-розовый. Размер: 39

Дуже гарні, але дуже важкі. Один крокс важить 1 кг. Коли підіймаю ногу він залишається на підлозі. Не знаю як в них ходити тому відмова