Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Профессиональный набор для маникюра и педикюра Grace с лампой Sun X 15 Max 280W + Фрезер Sun Nails Drill Pro Nail Master ZS-601 белый

Оценка пользователей 4.45/5
  • Ірина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style

Для початківця яка сама собі робить вдома все необхідне є, дуже крутий набір за таку ціну

• Ольга Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style

Але лед лампа, два рази увімкнути і більше вона не працює, таймер працює, а лампи не світяться.

Достоинства:
    Гарний набір
    Недостатки:
    Поки не знайшла
  • Ірина С***

Мені сподобався набір

Достоинства:
    В хорошому стані, зручно користуватись
    Недостатки:
    Хотілось би щоб в наборі йшов ремувер кутикули та ножиці
  • Аня
    Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style

Дуже гарний набір) в ньому є все щоб одразу почати робити нігті)
    (За подарунок теж велике спасибі)

Достоинства:
    Ціна. Якість.

• Надія І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style

Все дійшло у гарному стані, дякую

• Ольга Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style

Отличный профессиональный набор для маникюра и педикюра!

• Мирослава К***

Хороший професійний набір.Рекомендую.

• Елена Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style

Лампа плохо просушивает. Я думала уже что дело в лаках, купила 3 новых другой фирмы, но ничего не изменилось. Да, если сушить каждый слой по 4-5 минут, то тогда более-менее. Но это на покрытие уходит только часа 2.
    Самое обидное, что этот набор я купила из-за этой лампы, по отзывам должна была быть хорошей …
    Все остальное хорошее по качеству. В наборе нет фрез для снятия гель-лака, я докупила потом отдельно.
    Вообщем если бы не лампа, то набор хороший.

Недостатки:
    Лампа долго сушит
    • Продавец  E-Style

Доброго дня. Усі лампи перед відправкою перевіряються. Зверніться до менеджера для вирішення питання, номер вказано в гарантійному талоні. Всі наші товари за посиланням: ссылка

• Інна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style

Через 2 місяці лампа перестала працювати! Просто не вмикається!

• Інна К***

Відправляла лампу по гарантії, за 1 день відремонтували та повернули, все працює! Дякую

Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style

Гарний набір, швидко відправили, гарно упаковано. Все працює. Задоволена на всі 100%
    Окремо дякую за подаруночок

• Александр Т***

Рекомендуем

• Продавец  E-Style

Дякуємо за відгук. Всі вигідні пропозиції наборів для покриття нігтів гель лаками за посиланням: ссылкаПодивитися склад набору і як ним користуватися можна за посиланням: ссылка

• Кіріл С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style

Доброго дня набір сподобався, все перевірив на пошті, все працює, нічого не забули все поклали до набору та все що хотів отримав подарував дівчині їй сподобалося)))))) доречі швидко доставили.

Достоинства:
    Швидкість, все працює, гарне, гарантія.
    Недостатки:
    Недостатків не має
    • Продавец  E-Style

• Ірина Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: E-Style

Гарний набір, все працює. Швидке оформлення замовлення, та доставка. Дякую.