- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux
Хороший винний набір дуже класний все що потрібно в ньому
- Продавец vKarakUliLux
Добрий день! Дякуємо за відгук та високу оцінку! Хорошого Вам користування! З повагою завжди Ваш VKARAKULILUX.
- Дмитрий Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux
Ціна та якість відповідає дісності
- Достоинства:
- Ціна та якість відповідає
- Продавец vKarakUliLux
Добрий день! Дуже дякуємо за відгук і високу оцінку! Будемо завжди раді Вам у нашому магазині! З повагою завжди Ваш VKARAKULILUX.
- Мария С***Отзыв от покупателя. Продавец: vKarakUliLux
Це просто жах. Якість така що я не зміг відкрити 1 пляшку вина. Пробка протікає, дозатор розвалився у руках як я його вийняв. Наповнювач з кільця розвалився від конденсату і випав. І взагалі він там не тримався ні на чому. Метал гірше пластику. Відкривачка погнулась з першого кроку, вона взагалі повинна вигинатись в іншу сторону. Та частина яка повинна різати повністю тупа. Кінець вилки загнутий в середину тому майже неможливо рівно вставити в корок тільки під великим кутом.
- Достоинства:
- Непогана коробка
- Недостатки:
- Увесь набор сміття.
- Продавец vKarakUliLux
Марія, Добрий день! Дякуємо Вам за відгук щодо нашого продукту, приносимо щирі вибачення щодо цієї ситуації. Нам дуже важливо, щоб наші клієнти були задоволені нашою продукцією, тому ми б хотіли розібратися в ситуації і знайти шляхи для вирішення. Ми цінуємо Вашу думку і відкриті до зворотного зв'язку, оскільки він допомагає нам стати кращими. Наш менеджер зв'яжиться з Вами для уточнення інформації. Дякуємо за розуміння!
- Галина Р***Продавец: vKarakUliLux
Швидка доставка та чудова робота магазину
- Достоинства:
- Набір хорошої якості
- Продавец vKarakUliLux