- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: RoccA. Количество в упаковке: 54
Дякую, оперативно.
- Достоинства:
- Швидко відправили
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: RoccA. Количество в упаковке: 162
Хорошие памперсы, тонкие, запаха нет, впитывает хорошо.
- Продавец RoccA
Дякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Ганна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 50
Дякую!
Представник постачальникаГанно, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- Розалія Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 50
Підгузки дуже погані.Взяла на пробу не буду більш ніколи брати.Протікають і зразу почервоніння.Обслуговування на 5 зірок
Представник постачальникаРозаліє, дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що ви залишилися незадоволені нашою продукцією. Якщо у вас виникнуть додаткові питання, ми вас проконсультуємо за електронною адресою: [email protected]
- Тетяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 50
Хороші памперси,в дитини немає алергії,не давлять,одне але якщо десь далеко їхати і ніяк переодягнути то можуть трішки підтікати
Представник постачальникаТетяно, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- Ксенія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 200
Доповнюю відповідь
Питання вирішили, зв'язались, відправили решту підгузків. Це дуже обрадувало. Дякую службі підтримки за оперативність.- Достоинства:
- Підгузки підійшли по розміру, м'якенькі, алергій не викликали.
Представник постачальникаКсеніє, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- Ксенія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 200
Так і не вирішили питання з половиною замовлення (100 шт замість 200).
Я так зрозуміла по відгуках, всі хто оплачували пакунком малюка отримували 100 шт... Я також оплачувала пакунком малюка. Тому перш ніж замовити подумайте.
- Ирина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 50
Гарні підгузки
Представник постачальникаІрино, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- Дмитрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 200
Купили вперше 200шт, перші 3 упаковки були хороші за свої гроші, не протікали, тримали всю ніч, були задоволені, але 4 пачка розчарувала, почали вилазити шарики гелю. Знімаешь памперс в у дитини все в них. Більше не буду замовляти, пошукаю ще інші
- Достоинства:
- Не протікали
- Недостатки:
- Почав вилазити шарики гелю
Представник постачальникаДмитро, дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що ви залишилися невдоволені нашою продукцією. Та ми хочемо розібратися в даній ситуації, чи можете нам написати на пошту [email protected] для з'ясування деталей?
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Жужа. Количество в упаковке: 54
- Екатерина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 200
Подгузы то не очень увы, они протекают, на день еще ладно а ночью то не одену. Пожалела что взяла такую большую партию. Ну за день мы их сносим и больше не возьму никогда. Нет еще индикаторной полоски.
- Достоинства:
- Не нашла
- Недостатки:
- Описала
Представник постачальникаКатерино, дякуємо за ваш відгук, нам прикро, що ви залишилися невдоволені нашою продукцією.
- Світлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 50
Гарні підгузки, задоволена на 100%
Представник постачальникаСвітлано, дякуємо за високу оцінку нашої продуції!
- Анюта Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 200
Представник постачальникаАнно, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- Людмила Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 50
Була задоволена попереднім розміром і тому взяла ці підгузники у великій кількості, але виявився брак бо почали протікати через те, що наліпки належно не тримаються
Представник постачальникаЛюдмило, дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що ви залишились незадоволені нашою продукцією. Хочемо розібратися в даній ситуації. Чи могли б ви нам написати на пошту [email protected], і надіслати номер партії, що зображено на боковому шві пакета. Дякуємо!
- Юлія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 50
Представник постачальникаЮліє, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- Єлизавета П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 50
Багато відгуків що ці підгузки погані, но я здивувалась так як нам вони підійшли на всі сто, не пріє, витримують усю ніч, при використанні інших відомих фірм у нас завжди все протікало, я раджу цей товар
- Достоинства:
- Не протікають , витримують усю ніч
Представник постачальникаЄлизавето, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- Виктория И***Отзыв от покупателя. Продавец: miashops1
Підгузки не погані,нам зайшли.
- Наталя Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 50
Підгузки сподобались.
- Достоинства:
- Ціна якість
Представник постачальникаНаталю, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- Вера В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 200
Всё супер! Памперсы пришли все 200 шт, 4упаковки, быстро и надежно. Буду и дальше заказывать, продавцу огромное спасибо за быструю доставку!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Их нет
Представник постачальникаВіро, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 200
Прийшло гарно запаковане, без пошкоджень.
- Достоинства:
- Перевага у ціні.
- Недостатки:
Представник постачальникаОльго, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- Ирина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 200
Для меня они супер, после Либеро. Ночь выдерживают спокойно. Аллергии нет. Запахи отсутствуют. Цена отличная. Осталась одна пачка с 200 шт.
- Достоинства:
- Размер. Не протекают
- Недостатки:
Представник постачальникаІрино, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- Алина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 200
Пройшло місяців два як мою таки проблему не вирішили стосовно того що підгцзнтків прийшло не 200 штук а 100 писали в службу підтримки дій 0. Фото були відправлені що дійсно прийшло 100 штук а не 200. Як це так що такий популярний сайт а не може вирішити свої помилки
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику.
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром
Представник постачальникаВітаю! Аліно, дякуємо за ваш відгук! Перепрошуємо за дане непорозуміння, напевно на складі сталася помилка під час фасування продукції! Запевняємо Вас, що більше такого не повториться. У свою чергу ми зв'язалися з маркетплейсом Rozetka та сьогодні відправляємо вам нестачу замовлення.
Дякуємо!
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Жужа. Количество в упаковке: 54
Все добре,нам підійшли.
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Жужа. Количество в упаковке: 54
Дуже гарні підгузки не маломірять,м'якенькі та довго тримають,на нічь вистачає
- Ірина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 50
Погана серія Дади. В золотій упаковці кращі підгузники
- Віталіна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 50
Дякую,дуже задоволена-рекомендую всім!
Представник постачальникаВіталіно, дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- Алина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 200
Теж саме повинні були відправити 200 а відправили 100 як це розуміти, і куди я заплатила 1200 гривень
- Достоинства:
- Недостатки:
- Є замість 200 відправили 100
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 200
Відправки чекала 10 днів, ще й відправили тільки половину товару
- Достоинства:
- Товар нормальний
- Недостатки:
- Прислали замість 200 підгузків тільки 100.
- Алина З***
Доброго дня, вам якось компенсували те що відправили тільки дві пачки по 50 підгузників чи ні? Бо в мене така сама проблема і думаю чого чекати від них
Представник постачальникаАліно, зверніться будь ласка в службу підтримки Rozetka.
- Юлія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 50
Підгузки сподобались.Не протікають,липучки добре тримають.Нам підійшли.
- Яна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 50
Краще таке ніколи не купувати, швидко наповнюються, протікають, неприємні до тіла, дитина в них нервує і плаче((
- Достоинства:
- Недостатки:
- Просто жахливі підгузки
Представник постачальникаЯно, дякуємо за ваш відгук! Нам прикро, що ви залишились незадоволені нашою продукції. Якщо у вас виникнуть додаткові питання, будь ласка зверніть на пошту [email protected]
- Любов П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 50
Підгузки хорошої якості,ніч витримують,не протікають,тоненькі. Приємна ціна та швидка доставка
- Достоинства:
- Ціна,тоненькі,гарно вбирають вологу
- Недостатки:
Представник постачальникаВітаю! Дякуємо за високу оцінку нашої продукції!
- Катерина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 50
не было 54 шт купила 50 они маленькие на наши 7 кг 3 маленькая . У меня был один с пачки 54 сравнила они уже и короче. Блин производители как такое может быть?
- Достоинства:
- меньше размер чем 54 шт
- Недостатки:
- маленькие
Представник постачальникаКатерино, дякуємо за ваш відгук. Виробник має право змінювати характеристики товару, проте можемо вас запевнити, що на якісні характеристики це абсолютно не впливає. Якщо у вас виникли додаткові питання, звертайтеся на пошту [email protected]
- Юлія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 54
Гарні підгузки
- Достоинства:
- Підгузки сподобалися. До цього користувалася Pampers та Huggies. В порівнянні з ними нічим теж гарні підгузки. На дитину 5.5 кг не протікають та добре тримаються. Застібки нормальні нічого не спадає. Єдине погано, що немає індикатора наповнення
- Недостатки:
- Немає індикатора наповнення
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Жужа. Количество в упаковке: 108
Беру вдруге. Перший раз брали все було супер, ціна якість. Замовив другий раз, а вони зовсім не такі як минулий раз. В дитини появилось почервоніння і алергія.
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 54
Підгузки маломірять. На 6800 грам малі. Немає на спинці резинки, це незручно. Пів ночі не витримують, течуть по піжамці. Всього замовляла 4 уп. У попередніх упаковках було по 1 підгузку з відірваними (відсутніми) застібками, фото не робила, подумала заводський брак, випадковість, у новій, яку відкрила , вже в 2 з 54 відсутні застібки. Неприємно. Більше не куплю та не порекомендую.
- Недостатки:
- маломірять, у деяких відсутні застібки (липучки)
Представник постачальникаТетяно, дякуємо за ваш відгук! Нам прикро, що ви залишились незадоволені нашою продукції. Якщо у вас виникнуть додаткові питання, будь ласка зверніть на пошту [email protected]
- Цуз А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 54
Співвідносяться по якості з ціною.
Протікають на спинку і по ногах, якщо під час випорожнення дитина лежить на боці (наприклад, при годуванні)- Достоинства:
- Ціна, не викликають подразнення
- Недостатки:
- Протікають
Представник постачальникаАліно, дякуємо за ваш відгук. Спробуйте підгузки-трусики Dada Extra Soft, за рахунок пояска з резинками - трусики ідеально повторюють вигини дитини і це допоможе вирішити дану проблему.