Можлива затримка доставки замовлень

Отзывы покупателей о Защитное стекло Piko 9H для смартфона Xiaomi Redmi 12/Poco X5 Black (1283126573248)

Оценка пользователей 2.6/5
  • Вікторія Г***

Не подошёл по размеру!!!

• Марина К***

Не підійшло за розміром.Не вміщається під чохол,що йшов у комплекті з телефоном.Довелось зняти та клеїти гідрогелеву плівку.

Вітаємо, Марина! Дякуємо за відгук, нам щиро прикро за дану ситуацію.
      Для встановлення захисного скла ми рекомендуємо звертатися безпосередньо до спеціалістів Rozetka. У випадку, якщо виявиться, що скло не належної якості або не відповідає параметрам екрану смартфону Вашої моделі, просимо відмовитись від отримання даного товару або звернутися до найближчого сервісного центру Rozetka для заміни.

• Куреза Я***

Розмір захисного скла не відповідає розміру екрана Redmi 12.Немає отвору під фронтальну камеру.Дуже прикро.Брав як додаток до подарунку.
    Оформив повернення

Вітаємо, Ярослав! Дякуємо за відгук, нам щиро прикро за дану ситуацію.

• Олександр Т***

На Xiaomi redmi 12 не підійшло. Не відповідає розміру екрана(мале). Не рекомендую

Достоинства:
    Відсутні
    Недостатки:
    Не відповідний розмір.

Вітаємо, Олександр! Дякуємо за відгук, нам щиро прикро за дану ситуацію.

• Катерина М***

Супер. Підійшло ідеально

• Наталія О***

Задоволена склом ,те що треба

Достоинства:
    Місне
    Недостатки:
    Не має