Отзывы покупателей о Защитное стекло Intaleo 9H 3D для смартфона Apple iPhone 15 Plus Black (1283126575334)
- Світлана Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісне скло, легко наклеїлося
- Достоинства:
- Приємне на дотик, хороша комплектація
Представник постачальникаДоброго дня, Світлано! Дякуємо вам за відгук. Приємного використання!
- Тетяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовлення швидко прибуло у відділення Rozetka, одразу наклеїли, задоволена покупкою
- Достоинства:
- Підійшло на телефон, комплектація
Представник постачальникаДоброго дня, Тетяно! Дякуємо вам за відгук. Приємного використання!
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Без проблем підійшло на айфон 15 плюс, приємний на відчуття скло та відмінна комплектація.
- Достоинства:
- Велика комплектація, якісне скло
- Недостатки:
Представник постачальникаброго дня, Тетяно! Дякуємо, що високо оцінили наш товар. Бажаємо приємного використання!
- Андрей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісне скло, багата комплектація, сенсор працює без проблем. Рекомендую
- Достоинства:
- Класне і надійне
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня Андрію, дякую вам за ваш відгук, приємного використання!
- Бугай Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
захисне скло не підходить на дану модель телефона
- Достоинства:
- нуль
- Недостатки:
- захисне скло не підходить на дану модель телефона, воно на звичайний iphone 15, а не на iphone 15 plus
Представник постачальникаВітаємо, Роман! Дякуємо за відгук, нам щиро прикро за дану ситуацію.
Для встановлення захисного скла ми рекомендуємо звертатися безпосередньо до спеціалістів Rozetka. У випадку, якщо виявиться, що скло не належної якості або не відповідає параметрам екрану смартфону Вашої моделі, просимо відмовитись від отримання даного товару або звернутися до найближчого сервісного центру Rozetka для заміни.
Дякуємо за вибір бренду Intaleo!