Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Ведро для мусора MVM сортировочное с крышкой BIN-05 10+10л Бежево-коричневое (BIN-05 (10+10L) BEIGE/BROWN)

Оценка пользователей 4.83/5
  • Надія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-серый

Непогана річ для сортування сміття. Має гарний вигляд, компактні відра, міцний пластик. Правда ручки на відрах там взагалі ні до чого, якщо ви використовуєте сміттєві пакети. І як вже писали нижче, вони ще й чіпляють пакети при вийманні, що може призвести до розірвання. Я просто зняла ручки і вирішила цю проблему. Але за таку ціну можна було б краще продумати ергономічність))

Дякуємо, що поділилися враженнями! Бажаємо приємного користування!

• Тетяна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Светло-серый

Якісний пластик, але колір навіть близько не сірий

Дякуємо за Ваш відгук) Приємного користування.

• Яна С***

Дуже зручний

Дякуємо за Ваш відгук) Щиро раді, що Ви задоволені нашою продукцією.

• Максим Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый

Перейшов із простого 16-літрового відра для того, щоб мати можливість відділити звичайне сміття від смердючого, викидаючи останнє частіше, з можливістю закривати його, поки не набереться на мішок. В принципі, покупка себе виправдовує, але тепер не все сміття влазить, тому його треба додатково подрібнювати. Іноді це дійсно заважає. Інша проблема в тому, що 20-літрових мішків для сміття хоча б з ручками, навіть не з затяжками, знайти майже неможливо, а прості складно зав'язувати, особливо коли сміття багато. Тому планую повернутись назад до 35-літрових, які використовував у попередньому відрі. Вони вирішують всі проблеми, але швидкість їх заміни зросте в 1,5-2 рази. Моя рекомендація: якщо є місце на 2-секційне відро більшого розміру - треба брати його. В мене такої можливості, на жаль, немає. Ще один невеликий мінус - при витяганні з відра мішок зі сміттям чіпляється за ручку.

Достоинства:
    Якісний пластик, продумана модульність, ручки, багато варіантів відкриття
    Недостатки:
    Розмір, ручка чіпляється за мішок, важко знайти зручні невеликі мішки

Максим, щиро дякуємо за Ваш відгук!

• Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый

Якісний пластик та деталі.

Дякуємо за Вашу оцінку!

• Елена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FIRST. Цвет: Кофе с молоком

Я из той категории людей,которые беспокоятся о чистоте,экологии и будущем нашей планеты!
    Когда увидела это сортировочное ведро ни на секунду не сомневалась-искала именно такой вариант:удобство,прочность,внешний вид! Все эти категории совпали! Ведро-супер!
    Внимательно смотрите размеры! Они идут в двух размерах. Я сначала хотела взять ведро 20*20,но это было бы огромное ведро для улицы! Не пожалела,что взяла размер 10*10,оно как раз хорошо подошло для квартиры и тумбы в которую идеально вписалось.
    За ведро-спасибо!
    БЕРЕГИТЕ ПЛАНЕТУ!
    СОРТИРУЙТЕ МУСОР!
    Это не сложно!!!

Недостатки:
    • Продавец  FIRST

Спасибо за такую обратную связь! Мы рады) Пусть служит Вашей семье долго!