- Павло Г***Отзыв от покупателя. Продавец: havenow. Размер корпуса: 45. Цвет корпуса: Silver. Цвет ремешка: Silver
Не працює, не вмикається і не заряджається
- Достоинства:
- Немає поки шо
- Недостатки:
- Не працює
- Продавец havenow
Доброго дня. Перевірили і сервісі, годинник працює. Був заводський брак по зарядному пристрою. Вам його замінили на новий. Гарного користування!
- Анастасія М***Отзыв от покупателя. Продавец: havenow. Размер корпуса: 45. Цвет корпуса: Silver. Цвет ремешка: Silver
Екран годинника розбився вщент при першому падінні, при тому що годинник сам розстібнувся і злетів з руки. після чого з контактувала з продавцем і відправила годинник на «гарантійний ремонт,» , доплатила ще за заміну екрану… після чого отримала назад годинник, герметичність якого, ймовірно, було порушено, бо через кілька тижнів після походу в душ годинник здох і більше не вмикався…
- Достоинства:
- дизайн а-ля епл вотч
- Недостатки:
- Ненадійно кріпиться на руці,
Якість товару під питанням
Якість « гарантійного ремонту» також під питанням
- Продавец havenow
Доброго дня Анастасія. Нам шкода, що у Вас годинник не витримав такого навантаження, але ж він на таке не розрахований. Після падіння може зламатися будь який екран, в заледності як приземлився і на яку поверхню. Що до води, на картці товару чітко вказано ступінь вологозахисту ІР67. Вологозахист означає-захист від попадання бризк, випадкового намочення. Душ, сауна, басейн, солона вода не рекомендується, так як можна зіпсувати пристрій. Пара, яка утворюється в душі може проникнути навіть в самі захищені від води (не вологи) гаджети.
- ТомаОтзыв от покупателя. Продавец: FamilyS. Размер корпуса: 44. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Смарт часы на троечку, зарядка не работает, не так часто и использовала её. Таких не продают, придётся выкинуть смарт часы.
- Достоинства:
- не нашла
- Недостатки:
- зарядное устройство
- Вероніка К***Отзыв от покупателя. Продавец: havenow. Размер корпуса: 45. Цвет корпуса: Golden
Отримала годинник і залишилась дуже задоволена. Підключила і налаштувала швидко, всі функціїї описані відповідають дійсності. Окремо дякую менеджеру за швидку роботу, отримала всі відповіді на свої запитання. Буду рекомендувати цього продавця своїм знайомим. Дякую за сервіс:)
- Продавец havenow
Вероніка, дякуємо Вам за відгук, та звортній зв'язок! Окрема подяка за оцінку нашого мнеджера, ми страємось кожного разу працювати все краще і бути як можна ближче до наших покупців. Користуйтесь в задоволення, та за призначенням)
- Вячеслав О***Продавец: havenow. Размер корпуса: 45. Цвет корпуса: Silver. Цвет ремешка: Silver
Хочу изменить комментарий. Спасибо продавцу, созвонлся, после комментария, К продавцу вопросов НЕТ, я комментировал товар, брак может возникнуть в любом товаре, но не каждый продавец возьмёт на себя ответственность за товар, Спасибо ВАМ за заменюный товар, после тестирования напишу отзыв о товаре)
- Продавец havenow
Добрый день вячеслав. Благодарим Вас за обратную связь, пользуйтесь в удовольствие)
Первый день батарея держала 6 часов а через 8 дней стали разряжается через 3 часа, часто отсоединяются от телефона, что б связать нужно заново удалять и связывать. Из плюсов хороший микрофон и динамик
- Достоинства:
- Хорошо выглядят, хороший микрофон и динамик
- Недостатки:
- Батарея, часто отсоединяются
- Продавец havenow
Добрый день Вячеслав. Проверили и протестировали Ваши часы, все работает отлично.Ваши часы в новом сосотоянии, поэму просто для сравнения высылаем Вам другие новые часы. Будем рады, чтобы они служилм Вам долго.