- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Aliko. Цвет: Розовый
Дуже слабкий пластик. зламалася підставка.
Пляшка для води така собі теж. Ця штука що повинна дозувати воду від напору самої ж води просто вилітає і плаває зверху... Тобто регулювання води немає. Плюс, воду краще змінювати кожного дня, або хоча б через день, а тут це забагато возні виходить.
Тарілка з вушками дуже мила, але це все що залишилося- Достоинства:
- Зовнішність?
- Недостатки:
- Дешевий тонкий пластик , швидко зламався.
- Продавец Aliko
Ми високо цінуємо лояльність наших клієнтів. Нам шкода, що миска зламалась. Можливо під впливом механічного пошкодження? Бо нарікань на цей продукт не було, продаємо вже більше двух років.
Дякуємо вам за зворотній зв"язок
- Уляна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Aliko. Объем: 500 мл. Цвет: Зеленый
Виріб якісний, пластик хороший, запаху нема. Коту подобається. Єдине що біла кришечка зверху трошки завелика і кіт постійно її скидає
- Достоинства:
- Якісний пластик, міцна, розміри
- Недостатки:
- Кришечка завелика
- Продавец Aliko
Добрий день! Дякую за ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишилися задоволені придбаним товаром.
- Сенечко І***Отзыв от покупателя. Продавец: MobiELS. Объем: 500 мл. Цвет: Зеленый
Дякуємо. Мисочка сподобалася. Кіт зацінив. Спочатку не дуже розібралися з поїлкою, з тою білою штучкою-обмежувачем, як вона має бути. Потім зрозуміли, що треба защолкнути під штирки і тоді вода не виходить за рівень. В мисочки дуже компактні розміри, тому встала нам в найменшому куті в коридорі між кімнатою і кухнею.
Продавця рекомендую. Швидка відправка- Достоинства:
- Компактний розмір, нейтральний колір, зручна мисочка, досить непогана якість пластмаси.
- Недостатки:
- Поки не знайшли.
- Продавец MobiELS
- Щербина И***Отзыв от покупателя. Продавец: MobiELS. Объем: 500 мл. Цвет: Зеленый
Дуже прикольна мисочка і поїльнічок. колір відповідає як на фото. кошенятку зручно, мені естетично)дякую
- Достоинства:
- гаарна
- Продавец MobiELS