- Тетяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: HTL
Гарно працює, але гніздо зарядки доволі бистро розшатадось.
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: HTL
Реально користувався не більше двух місяців бо якість звуку жахлива! Якщо вам достатньо гучності на 30 відсотків то можна брати бо вже на половині гучності репить...
- Достоинства:
- Недостатки:
- Жахлива якість звуку
- Продавец HTL
Все залежить від вашого медіаплеєра. Завантажте інший плеєр і все буде добре.
- ТарасОтзыв от покупателя. Продавец: HTL
Якість звуку бажає кращого
- Недостатки:
- Рипить вже на половині гучності
- Продавец HTL
Доброго дня. Можливо справа у вашому медіаплеєрі. Навіть на максимальній гучності звук чіткий, перевіряємо постійно ці колонки.
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: HTL
Я очікував гіршого від такої бюджетної колонки, але вона мене приємно вразила. Досить довго тримає заряд. Досить гучно грає музика, швидко підключилася до мого телефону, не рипить, звук більш менш чистий, слухати цілком можна. Для походу в ліс на шашлики чи пікнік підійде.
- Достоинства:
- За такі кошти досить непогана пілілікалка)
- Недостатки:
- Поки не знайшов.
- Виталий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: HTL
Пользуюсь 2 недели пока все супер
- Достоинства:
- Колонка соответствует всему указанному,спасибо
- Антон Л***Отзыв от покупателя. Продавец: HTL
Спочатку навіть хотів повернути, бо грало від телефона дуже тихо, але я спробував з ноутбуком, через інший плеер телефона та із бустером - і стало ок. Час роботи як заявлено, дуже надовго вистачає
- Достоинства:
- Дизайн, час роботи, звук, ціна
- Недостатки:
- коли пише ще 20% починає кожні 20 секунд бібікать, що залишилось мало батареї, дуже напрягає
- Виталий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: HTL
Колонка себя оправдывает целиком и полностью,один минус очень долго ищет блютуз телефона,а так все супер,прада ещё не знаю как в дальнейшем поведет себя акамулятор,но на сегодняшний день минус только один
- Достоинства:
- Работает по громкости и качеству на плюс
- Недостатки:
- Долгий поиск телефона
- ВладимирОтзыв от покупателя. Продавец: HTL
Отличный девайс за свои деньги.
Компактный. Не тяжелый. Звук отличный. Не громко. Есть басы на минималках.
За эти деньги самый раз.- Достоинства:
- Качество сборки хорошее
- Недостатки:
- Нет конечно