Отзывы покупателей о Шампунь для объема "Красотка" - Mades Cosmetics Tones Volume Shampoo Pretty&Silly Tube 65ml (1011650-176587)

• Олеся О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл

Шампунь не поганий. На тонке волосся, схильне до жирності, миє гарно. Приємний запах. Не викликає подразнення шкіри

Достоинства:
    співвідношення ціни і якості професійного засобу
    Недостатки:
    Занадто твердий пластик баночки, важко налити необхідну кількість засобу від час використання

Олеся, дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам дуже приємно, що шампунь Mades Cosmetics Tones Придання об'єму Вам підійшов і справляється зі своїми завданнями. Ваші слова про приємний запах і комфортне використання важливі для нас!
      Якщо хочете спробувати щось новеньке для тонкого волосся, схильного до жирності, ми рекомендуємо Вам Шампунь від Mades Cosmetics Чудо-об'єм: ліфтинг волосся. Цей продукт надає чудовий об'єм без обтяження волосся і допомагає підтримувати його свіжість протягом дня. Легка консистенція м’яко очищає, додаючи еластичності, і не сушить волосся. Ідеально підходить для тих, хто хоче об’єм, не пошкоджуючи здоров’я волосся.
      До того ж в нашому асортименті є чудові кондиціонер та спрей для волосся цієї серії, які забезпечать Вашому волоссю ще більше догляду та здоров'я. Ознайомтеся з ними за посиланням ссылка
      Сподіваємося, що ці продукти також сподобаються Вам!
      Дякуємо, що обираєте Mades Cosmetics.

• Ирина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл

Очень нравится, беру повторно

Достоинства:
    Действительно придаёт объем, не сушит кожу, маленький расход
  • Анатолий П***
    Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл

Отличный шампунь! Изысканный аромат,экономный расход даже на нарощенных волосах,легко пенится,рекомендую!
    Респект Голландцам!!!

Достоинства:
    Цена,качество,аромат
  • Елена П***
    Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл

Забрала заказик , шампунь просто находка, объем супер.

Достоинства:
    Приятный аромат
  • Daria S***
    Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл

Один из лучших шампуней.После него волосы мягкие и шелковистые.