- Анатолій О***Отзыв от покупателя. Продавец: SH Group. Цвет: Burgundy
Чохол високої якості. Відмінно підійшов до обраної моделі. Рекомендую до покупки.
- Продавец SH Group
Дуже вдячні за Ваш відгук та високу оцінку нашої роботи! Раді, що Вам все підійшло, і будемо раді бачити Вас знову!
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: SH Group. Цвет: Burgundy
Дуже гарний, підійшов до телефону ідеально.
- Достоинства:
- Якісний!
- Продавец SH Group
Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що чохол ідеально підійшов до телефону і що Ви задоволені його якістю. Чекаємо на Ваші наступні замовлення!
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SH Group. Цвет: Dark Brown
Отличное качество, прошит, нитки не торчат. Доставили быстро, рекомендую
- Катерина О*** ПрокопенкоОтзыв от покупателя. Продавец: SH Group. Цвет: Mint
Чітко по розміру підійшов, дякую!
- Продавец SH Group
Шановний Покупець, нам дуже приємно, що Ви задоволені покупкою у нас і дякуємо за високу оцінку!
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: SH Group. Цвет: Black
Товстіше і міцніше від бюджетних
- Достоинства:
- Міцний, гарний
- Недостатки:
- Лишаються відбитки пальців, ніби як трішки замшевий
- Продавец SH Group
Дякуємо за Ваш відгук! Раді бачити, що Ви задоволені міцністю та зовнішнім виглядом нашого продукту. Щодо відбитків пальців, це може бути наслідком матеріалу, який використано в чохлі. Зауважимо, що такі сліди можуть зникати після очищення. Сподіваємось, наступного разу Ваш досвід буде ще кращим!
- Валя Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SH Group. Цвет: Black
Чохол підійшов, все прийшло завчасно.
- Продавец SH Group
Дякуємо за такий чудовий відгук, нам дуже приємно, що Вам сподобалася наша продукція, сподіваємося, що чохол довго Вам прослугує!
- ГалинаОтзыв от покупателя. Продавец: SH Group. Цвет: Brown
Відповідає опису. Зручний стильний чохол із добре працюючим магнітом.
- Достоинства:
- Все
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: SH Group. Цвет: Black
Рекомендую
- Продавец SH Group
Дякуємо за Вашу довіру до нашого магазину. Будемо раді бачити Вас у числі наших постійних покупців!
- ЛарисаОтзыв от покупателя. Продавец: SH Group. Цвет: Brown
Добре
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: SH Group. Цвет: Mint
Довго обирав чохол зупинився на цьому. Приємний матеріал на дотик (схожий на замш), ідеально рівний прошив (без зацепок та торчащих ниток ), сподобався мені також колір.
Чохол книжка мені сподобався він ідеально підійшов до телефону.
Повідомте будь ласка мене коли у вас з'явиться чохол (такої ж моделі) на телефон Oppo A 74- Достоинства:
- Ціна, колір, якість пошиття, приємний на тотик, магніт
- Недостатки:
- Чохол для чистюль, трішечки маркий матеріал самого чохла, (в кого був замш той зрозуміє)
- Продавец SH Group
Дяку'мо за Ваш відгук! Ми раді, що чохол Вам сподобався, і дякуємо за детальний опис його переваг. Чекаємо на Ваші наступні замовлення!