Топи продажів

Отзывы покупателей о Накладки на стики KontrolFreek® EDGE для Sony DualSense PS5 / DualShock PS4 [387664581]

• Егор Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

Накладки якісні, покриття дуже цупке, на рідному ж покритті пальці постійно зісковзують, особливо в якихось динамічних іграх. Брав для гри у warzone 2, бо відчував недостатній контроль над стіками, не вистачало плавності в прицілюванні правим стіком, висока права накладка цю проблему вирішила, грати стало набагато легше. Замовив ще другу пару, але однакової висоти для інших ігор, бо з ними реально приємніше користуватись контролером естетично приємно виглядають.

Єдине занепокоєння викликає спосіб кріплення, мені здається що часто надягати і знімати їх не варто, бо можно пошкодити рідне покриття.. тому купляйте дві пари на різні випадки і буде вам щастя)

Достоинства:
    цупке покриття, якісне виконання, різноманіття дизайнів і форм
    Недостатки:
    поки не знайшов
    • Продавец  Pristavkin Dim

Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам все сподобалось! Грайте із задоволенням! Бажаємо Вам побільше перемог в Warzone :)

• Єгор Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

Досить зручні насадки, подобається відчуття з високою насадкою цього набору. Поки експерементую, можу виділити цю модель та модель Galaxy

Достоинства:
    Зручні, форма, матеріал
    • Продавец  Pristavkin Dim

Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!

• Сергей

Все класно

• Продавец  Pristavkin Dim

Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам все сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!

• Ерік О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

Купляв для Warzone 2, користуюсь другий день. Дійсно дуже помітно покращує аім і загалом якість керування в грі, хоча я не вірив коли замовляв, довірився порадам різних про-гравців і не жалкую. Покриття оригінального стіка не псує, ледь помітні вмятини залишає, але то не впливає на якість використання стіка.(Фото) Рекомендую для тих хто грає в онлайн-шутери, для звичайних ігор думаю сенсу не має брати саме цю модель.

Достоинства:
    Дійсно помітно покращує аім.
    Недостатки:
    Збільшує вагу стіка, через що, якщо відпустити натягнутий стік, від дрифтить, наприклад з букви на букву, на геймплей не впливає. Якщо вологі пальці, може зісковзати з лівої накладки, якщо слабко тримати.
    • Продавец  Pristavkin Dim

• Андрей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

Дуже круті насадки для стіків. Грати набагато краще та зручніше. Матеріал дуже ціпкий до пальців. Покупкою дуже задоволений

Достоинства:
    Якість, матеріал, зовнішній вигляд
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  Pristavkin Dim