Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Чехол накладка Super Mario для Nintendo Switch OLED [387664587]

Оценка пользователей 4.29/5
  • Олександр Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

Приїхало дуже швидко , якісний матеріал , хороший продавець , все було дуже добре

Достоинства:
    Якісний матеріал , яскравий колір
    • Продавец  Pristavkin Dim

Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам все сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!

• Федор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

Супер,единственное что я думал что это силикон но нет это все же почти пластик хоть и не твердый

Достоинства:
    Нормальное качество
    • Продавец  Pristavkin Dim

Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!

• Діна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

Чохол підійшов ідеально, доставили швидко, все сподобалось

• Евеліна Л***

Дуже зручний та приємний

Достоинства:
    Супер зручний
    • Продавец  Pristavkin Dim

• Владлен К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim

Магазин супер, все швидко. чохол нормальний, просто думав, що буде більш м'який силікон

Достоинства:
    Захист
    Недостатки:
    Суб'єктивні
    • Продавец  Pristavkin Dim

З приводу щільності силікону, мабуть виробник зробив більший акцент на захисні властивості і тому силікон більш щільний ніж Ви могли розраховувати :) Сподіваємось що це не критично для Вас, але якщо Ви забажаєте зробити повернення товару - ми залюбки пійдемо на зустріч :)

• Коля Х***

Тяжко зняти з джойконів

Достоинства:
    Гарний захист
    Недостатки:
    Тяжко знімається с joy con. Можна зламати так стік коли знімаєш не підходить для зярядки в док станції. В грип джойкони не підходять якщо в чохлі
    • Продавец  Pristavkin Dim

• Олег К***

немає сумісності з док станцією

Достоинства:
    щільний пластик
    Недостатки:
    немає сумісності з док станцією
    • Продавец  Pristavkin Dim

Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми завжди раді Вам!