- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Чохол супер! Стікло попалось браковане, але все швидко виправили і відправили нове стікло! Рекомендую цей магазин, доставили швидко і якісно
- Продавец Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам все сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!
- Мирослава К***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Чудовий та надійний чохол. Чоловіку сподобався. Дякую.
- Достоинства:
- Влазить в док-станцію. Міцний. Гарний) ще й скло в подарунок)
- Недостатки:
- Не виявила.
- Продавец Pristavkin Dim
- Руслан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Зря выкинул деньги
- Достоинства:
- Недостатки:
- Полное г****о
- Продавец Pristavkin Dim
Доброго дня, шановний Руслан! Наші повідомлення щодо уточнення того що саме начебто не так з чохлом та наші пропозиції зробити обмін або повернення товару Ви ігноруєте. Враховуючи це ми вважаємо що відгук Ви залишили випадково і Вас все влаштовує. Дякуємо за замовлення і гарного Вам дня!
- Анна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Чохол щільно сів на нінтендо що дуже було важливо) отвори для кнопок чітко на своєму місці) задню захисну панельку я зняла бо хиталась (вона не фіксується взагалі, це не впливає на користування) дякую за стікер
- Достоинства:
- Щільно прилягає до приставки
- Недостатки:
- Захисна задня панелька ні до чого, але воно не впливає на використання пристрою
- Продавец Pristavkin Dim
- Єлизавета К***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Чудовий чохол.
Виглядає міцним, легко надягається, приємний на дотик. Бонус у вигляді захисного скла - фантастика. Скло легко клеїться, чутливість екрану не зменшується.
Доставка дуже швидка, все надійно запаковано.
Switch у цьому чохлі вміщується у захисний кейс:
ссылка- Достоинства:
- Вигляд, легкість збірки, скло у подарунок.
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Загалом хороша штука якщо вам треба захистити свіч, особливо якщо його постійно тягають діти. Враховуйте що накладки на джойкони зроблять кнопки ніби трохи втопленими, спочатку трохи не звично. В док-станцію також влазить. Єдиний мінус джойкони в чохлі ви фізично не об'єднаєте в 1 геймпад (з оригінальним лінком) але це очевидно (зате можна на 3д принтері видрукувати собій кастомний лінк для цього)
- Достоинства:
- Повна комплектація, захист корпусу, джойконів і екрану. На накладках на джойкони знизу є випуклості що роблять хват трошки зручнішим
- Недостатки:
- Не помітив
- Продавец Pristavkin Dim
- Ирина Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
Не вставлятся в док станцию и курки в джойстик тоже(
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не приходит не для чего не закрывается плотно
- Продавец Pristavkin Dim
Доброго дня! Дякуємо за покупку і Ваш відгук! Ми завжди раді Вам!
Нажаль Ви не відповіли нам в особисті про які саме «курки і джойстики йде мова» щоб домогти Вам розібратися з ситауцією.
З огляду на те що Ви не відповіли нам, то напевно Ви вже самі розібрались як вдягати чохол і користуєтесь!:)
- Алексей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Pristavkin Dim
доставили оперативно в точку выдачи Rozetka
- Достоинства:
- цена / качество норм.
- Продавец Pristavkin Dim