Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Линейный электрокамин ArtiFlame AF50WR 3D визуализации пламени 3 цвета со звуком с обогревом

• Руслан
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Довго на нього придивлявся, вибирав між декільками схожими моделями, зупинився на цьому електрокаміні ArtiFlame AF50RF, дизайн дуже вдалий, ці кристали справді виглядають фантастично і разом з вогнем картинка шикарна, тепер улюблене місце вдомі де можна почитати Кідрука чи Джорджа Мартіна.

Достоинства:
    Зі звуком, обігрівом, лед екран, приємна знижка.
  • Андрій Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Дуже красивий камін. Полум’я виглядає як справжнє, і звук горіння додає ефекту. Якість матеріалів пристойна, все зроблено акуратно. Камін відмінно обігріває кімнату і виглядає дуже стильно.

Достоинства:
    обігрів, дист.керування, таймер вимкнення.
  • Женя
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Повністю задоволені товаром і сервісом, дякую за швидку доставку, приємний персонал і гарне пакування
    Електрокамін просто вау, замовили для вітальні-кухні в новій квартирі, завжди мріяли про таке місце в домі, тепер це сімейний спот на кожен вечір коли є світло))

Достоинства:
    реалістичне полумʼя, різні ефекти, стильний дизайн.
  • Влад
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Купив цей електрокамін через його особливий вигляд і наповнення кристали+дрова. Виглядає круто – наче з льоду йде вогонь. Ще одна фішка – можна комбінувати різні кольори полум'я та нижнього підсвічування кристалів. Камін дуже прикрашає кімнату, а спостерігати за полум'ям можна з різних ракурсів. Скористався оплатою частинами.

Достоинства:
    велика ширина, висока якість
    Недостатки:
    не виявлено
  • Маргарира Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Отримавши електрокамін, ми були приємно вражені. Його можна або вбудувати в нішу/меблі, або просто повісити на стіну, що дуже зручно. В електрокаміні є дрова і кристали. Дрова можна забрати, щоб були тільки кристали – це на любителя. Є різноколірне підсвічування, від якого кристали виглядають наче дорогоцінні камінчики. Регулюється швидкість полум'я і температуру обігріву. Камін нам дуже сподобався і підійшов за всіма параметрами.

Достоинства:
    мала глибина, кріплення входить в комплект поставки
  • елена б***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Доброго дня. Давно шукала гарний якісний камін для домашнього користування. Коли отримала камін, то дуже розачарувалась. Ефект вогню виявився зовсім не такий гарний, який був на відео, немає ефекту мерехтіння дрів та дрова виглядаюсь як палки у коробці. Работа таймера не відповідає у заявленому описі. Не рекомендую!

Достоинства:
    Не встигла виявити
    Недостатки:
    Не відповідає очікуванням
      Представник бренду

Олено, нам дуже шкода, що електрокамін не виправдав Ваші очікування.
      Ми вперше отримали негативний відгук на цю модель, тому для виявлення і розв'язання можливих проблем, з якими Ви зіткнулися, просимо якнайшвидше зв'язатись з нашим відділом якості, звернувшись у службу підтримки інтернет-магазину Розетка @Rozetka_helpBot.

Представник бренду

Олено, оскільки Ви не відреагували на прохання звернутись у службу підтримки Розетка для виявлення і розв'язання можливих проблем по товару, тому можна вважати, що придбаний електрокамін Вас повністю влаштовує.