- Богдан О***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Погано паяє, ледве припаяв мідну многожилу інструментального кабелю до джека. Як на мене то гірше за каніфоль.
- Достоинства:
- Не знайшов
- Недостатки:
- Гірший за каніфоль
- Продавец RGSM
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук.
Флюс Amaoe M53 - якісний продукт, який добре проявляє себе при точному дозуванні та правильному температурному режимі.
Це флюс, який часто обирають майстри для роботи з мікроелектронікою. Успішний результат багато в чому залежить від досвіду роботи з подібними матеріалами.
Якщо потрібна консультація або підбір альтернативи - будемо раді допомогти!
- Владислав Х***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Все.
- Продавец RGSM
Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася Ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Швидке обслуговування.
Якісний продукт.- Продавец RGSM
Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!
- Игорь Д***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Дуже класний
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Без зауважень. Якісний продукт
- Продавец RGSM
Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася покупка. Сподіваємось побачити Вас знову!
- Ігор Л***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Без зауважень
Вітаю! Дякую за відгук!
- Руслан В***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Було в наявності гарне обслуговування
Вітаю! Дякую за відгук!