- Марина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Lan.Tex. Количество: 2. Цвет: Баклажановый
Якість на свої гроші непогана. Шкода , що колір світліше набагато від заявленого. І підшито, чесно кажучи, не дуже добре , хвилями … Мабуть хтось відмовився от і така ціна на продаж. В цілому за свої гроші піде …
- Достоинства:
- Плотність
- Недостатки:
- Підшито криворуко …..
- Татьяна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество: 1. Цвет: Темно-серый
Дуже задоволена шторами!
Гарний насичений колір!
Пошиті теж якісно! В кімнаті завдяки шторам стало затишно!- Достоинства:
- Юлія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество: 2. Цвет: Какао
Штори відповідають опису і фото. Гарний колір з ефектом мармуру.
- Достоинства:
- Гарні, якісні, акційна ціна
- Недостатки:
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество: 2. Цвет: Светлое какао
Штори сподобались.Все ,як на фото
Але колір на фото більш пісочний(принаймні мій екран так передає)В реальності це справжнє світле какао.Мені колір підійшов.Тканина приємна,доволі щільна.Стрічка добре пришита.- Достоинства:
- Все влаштовує,колір відповідає опису
- Недостатки:
- Поки не виявила
- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество: 2. Цвет: Голубой
Все сподобалось
- Достоинства:
- Недостатки:
- Треба гарно погладити :)
- лариса Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество: 2. Цвет: Синий
Гарні.легкі але сонце не пропускає . Фото коліра світліше ніж на справді
- Достоинства:
- Гарні штори
- Ірина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество: 2. Цвет: Какао
Це просто супер.Я дивилася ціни на розетці дешевше.Дякую вам велике.
- Достоинства:
- Рекомендую.
- Недостатки:
- Немає.
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество: 2. Цвет: Графитовый
Особисто мені дуже сподобались штори. Не просвічують сонце,дивляться круто,гарно. Колір насичений. За рік користування колір не вигорів від сонця. Особисто я дуже задоволена. І ціна була супер. Купляла по акції.
- Достоинства:
- Чудові штори
- Недостатки:
- Ірина І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество: 2. Цвет: Морская волна
Тканина гарна, колір трішки відрізняється сам відтінок. Якість пошиття жах, по боках нерівності навіть після прасування
- Достоинства:
- Тканина
- Недостатки:
- Якість пошиття
- Світлана Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество: 2. Цвет: Кремовый
Замовила ці штори і не пожалкувала. Тканина думала, що буде щільніша, але і так непогано. Колір ніжний, гарна структура тканини.
- Достоинства:
- Колір, ціна
- Недостатки:
- Одразу ж відірвався мотузок в тісьмі(
- ГаличанкаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество: 2. Цвет: Зеленый
Чудові штори, такі ж як на фото. Майже не пропускають світло. Не дуже цупкі, але виглядають гарно. Трошки за довгі, але якщо висока стеля як раз, або можна підрізати в кравчині.
- Достоинства:
- такі ж як на фото
- Недостатки:
- на таку ціну, нормальні
- делиян т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество: 1. Цвет: Бирюзовый
для комнаты заказала брать 2е пары и не пожалела так как ширина комнаты 4м
- Достоинства:
- плотные шикарно смотрятся
- ОксанаПродавец: Rozetka. Количество: 2. Цвет: Коричневый
Ца таку ціну пречудові штори. Добре непропускають світло, файно виглядають.
- Достоинства:
- Ціна, якість, чудово затемнюють