Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Водонепроницаемое дышащее автокресло для домашних животных с страховочным поводком 57х44(43)х44(43) см

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUPO Friend

Автокрісло просто шикарне! Молнія з чотирьох сторін, «стінки» плотні, можна виставляти бортики там де вони потрібні, або ж розкласти всі. Брала для мопса, по розміру ідеально на переднє сидіння Mazda 3.

Достоинства:
    Фіксація в трьох місцях, шлейка з карабіном для олюбленця, бортики які можна скласти / розкласти.
    Недостатки:
    Немає.
  • Денис Х***

Дякуємо за смаколики ;)
    на перший погляд, все чудово. Подивимось далі в експлуатації. Легке зручне, дно захищене проти сковзання

Достоинства:
    швидко, гарно, все як на фото
    Недостатки:
    ------
  • Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUPO Friend

дякуємо за швидку доставку.
    упаковано, як для себе.
    платіжні документи у наявності, смаколики на додачу.
    необтяжливе оформлення і супровід замовлення.

Достоинства:
    Автокрісло легке, швидко складається в невеличкий пакунок прямокутної форми. якісно зшите, найголовніше - має водовідштовхувальну поверхню, що значно полегшує догляд.
  • Валерія Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUPO Friend

МЕГА швидку доставка, поклали смачнянки, якість на найвищому рівні, дуже задоволені

Достоинства:
    Все сподобалось
  • Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUPO Friend

Зроблено якісно, зручне у використанні: має декілька варіантів застосування, можна підняти бортики для максимальної безпеки тварини, а можна опустити - буде, як чохол на крісло. Зручно зберігати - складається в плаский прямокутник. Цілком задоволена покупкою і можу рекомендувати.

Достоинства:
    Якість/ціна/дизайн
  • Владислав Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUPO Friend

Дополняю видео обзор к своему комментарию, потому что предыдущий отредактировать нельзя

• Владислав Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUPO Friend

Перед тем как покупать я пересмотрел очень много вариантов. Выбор остановил на этом и вообще не пожалел. Качество высочайшего уровня. Удивлен что за такую стоимость такое качество, ведь есть много других похожих вариантов с 2-3х ценой и по фото похожим качеством. Теперь собак буду намного чаще с собой возить в машине и теперь они побывают во многих местах со мной . Спасибо большое

Достоинства:
    Высокое качество, много креплений, плотный материал, низкая стоимость
    Недостатки:
    Нету
  • Наталія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUPO Friend

Крісло класне. Для крупного французького бульдога за розміром підійшло.

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUPO Friend

Вдячна за швидку доставку та подарунок-смаколик для мого песика. Автокрісло відповідає заявленим характеристикам. Товаром задоволена.

• Інна З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LUPO Friend

Дуже надійно кріпиться до сидіння, є пасок безпеки для тварини. Пошиття дуже якісне, тканина водовідштовхувальна, що дуже зручно, якщо тварину захитує в дорозі і тд, можна легко прибрати. Дуже рекомендую!

Достоинства:
    Якісне пошиття, водовідштовхувальна тканина, надійне кріплення