- Сергей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: UA National Group. Размер: M. Цвет: Grey
Десь через три тижні використання перестала ліпнути ліпучка
- Достоинства:
- Гарний вид
- Недостатки:
- Слабкі ліпучки
- Продавец Mast Ukraine
Вітаю, в нас є повернення протягом 14 днів!
- Алла Д***Отзыв от покупателя. Продавец: OpenPlanet. Цвет: Grey
Супер. Гарна якість товару, все підійшло
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: OpenPlanet. Цвет: Grey
Товар як на фото, якісний. Гарний сервіс: швидко зв'язались, з'ясували всі деталі, швидко відправили. Дякую!
- Недостатки:
- Не виявили
- Павло Б***Отзыв от покупателя. Продавец: InTrend. Цвет: Black-Green
Може бути
- Лариса Г***Отзыв от покупателя. Продавец: OpenPlanet. Цвет: Grey
Всё подошло . Удобно в носке.Спасибо.
- Микола Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA. Размер: M. Цвет: Grey
Перевірив, ніби все ок. Все норм фіксується, розмір підходить. В комплекті ще дали набір для уходу за наколінником.
- Достоинства:
- Приємний бонус у вигляді набору для уходу.
- Недостатки:
- Поки не побачив.
- Продавец ShemUA
Щиро вдячні Вам за відгук! Раді що все сподобалось)
- Людмила М***Отзыв от покупателя. Продавец: OpenPlanet. Цвет: Grey
Как поменять!?
- Недостатки:
- Прислали на размер меньше
- алена б***Отзыв от покупателя. Продавец: OpenPlanet. Цвет: Grey
оставили, но размер малый.
- Достоинства:
- недорого, вполне нормальніе
- Недостатки:
- размер хл, маленькийочень.Сколько он лолжен быть в диам.?
- Яна І***Отзыв от покупателя. Продавец: DeNe Mall. Цвет: Grey-Green
Наколінник хороший, розмір підійшов, але короткуваті лямки
- ЛЮДМИЛА К***Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA. Размер: XL. Цвет: Grey
Коротковатые лямки
- Недостатки:
- Коротковаиы лямки
- Продавец ShemUA
Дякуємо за відгук!
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Feeling. Цвет: Grey
Прийшов як на картинці, розмір менеджер підібрала те що треба. Мама задоволена. Дякую
- Достоинства:
- Добре фіксується
- Іванова І***Отзыв от покупателя. Продавец: Feeling. Цвет: Grey
Я замовляла 2 шт. на коліно а мені прийшло на гомілку.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не той товар що замовляла.
- Оседця О***Отзыв от покупателя. Продавец: Pro Stories. Размер: Универсальный. Цвет: Black-Green
Купила для мами, значно зручніше еластичного бинта, де потрібно, можна ще затянути. Добре зменшує навантаження на хворе коліно. В комплекті все було, прислали швидко.
- Достоинства:
- Знижує навантаження на коліно.
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец Pro Stories
Дуже дякуємо за детальний та корисний відгук. Раді, що ви задоволені.
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Pro Stories. Размер: Универсальный. Цвет: Black-Green
Товар прийшов такий як на фото якістю задоволений гарно фіксує коліно.
- Достоинства:
- В комплекті 2 штуки гарна якість
- Катерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: OpenPlanet. Цвет: Grey
Замовляла 2 шт., а прийшла 1шт. Упаковка є, а сам другий бандаж відсутній
- Недостатки:
- Халатне ставлення до пакування
- Андрей А***Отзыв от покупателя. Продавец: OpenPlanet. Цвет: Grey
- ДашаОтзыв от покупателя. Продавец: OpenPlanet. Цвет: Grey
мені дуже сподобалися
- Роман Я***Отзыв от покупателя. Продавец: OpenPlanet. Цвет: Grey
Мама сказала что отличный наколенник и ходить ей стало намного легче с ним
- Достоинства:
- Недорогой
- Недостатки:
- Пока не обнаружили
- Наталя З***Отзыв от покупателя. Продавец: OpenPlanet. Цвет: Grey
Тільки почали стягувати резинки для фіксації суглобу, як відвалилася "ліпучка" на одній з резинок.
- Недостатки:
- Погано пришиті (прикріплені) "ліпучки"
- Виктор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Maple Bear. Размер: Универсальный. Цвет: Black-Green
Я думаю что он даёт процентов на 80 - согревающий эффект , и только процентов на 20 - фиксирующий или какой-то лечебный...Имхо
- Достоинства:
- Стоимость. Несложно одевать и фиксировать на колене.
- Недостатки:
- Через небольшое время носки образуются складки , в том числе и на фиксирующих ремнях
- Монастырский В***Отзыв от покупателя. Продавец: Pultiki. Размер: Универсальный. Цвет: Black-Green
Товар відрізняється від запропонованого на сайті.
Відсутні підтримуючі пов'язки.
Хочу повернути- Продавец Pultiki
Доброго дня! Дуже прикро, що у вас склався негативний досвід від співпраці з нашим магазином. Обіцяємо, що обов'язково вирішемо ситуацію! Дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Підкажіть будь ласка номер замовлення через форму "Поставити запитання продавцю".
- Назар С***Отзыв от покупателя. Продавец: InTrend. Цвет: Black-Green
Проблема решена
Товар прийшов не такий як язамовляв наупаковкі пишеться всьо як треба ав середні не той товар
- Достоинства:
- Немеє
- Недостатки:
- Нетой товар
- Продавец InTrend
Доброго дня, Назар! Наш менеджер намагається звязатись з Вами для вияснення всіх деталей та врегулювання данного питання
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Pultiki. Размер: Универсальный. Цвет: Black-Green
Замовлення прийшло без підтримуючих пасків на липучках. І загалом відрізняється від картинки, зазначеної на сторінці.
- Недостатки:
- Недокомплектований
- Продавец Pultiki
Доброго дня! Ожидайте, с вами свяжется отдел контроля качества
- Продавец Pultiki
Доброго дня! Дуже прикро, що у вас склався негативний досвід від співпраці з нашим магазином. Обіцяємо, що обов'язково вирішемо ситуацію! Дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Найближчим часом з Вами зв'яжеться менеджер відділу контролю якості для вирішення даного питання. Ми завжди на зв'язку!
- Сергей Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Pultiki. Размер: Универсальный. Цвет: Black-Green
Всё отлично, брал отцу. Не обратил внимание что там 1 штука в комплекте пришлось заказать вторую позже.
- Продавец Pultiki
Вітаємо, Сергій! Щиро дякуємо вам за відгук. Ми дуже раді, що нам вдалося порадувати вас і ви залишилися задоволені своїм замовленням. Будемо чекати вас знову і хороших вам покупок!
- Кашура Н***Продавец: Pultiki. Размер: Универсальный. Цвет: Black-Green
Бандаж відмінної якості, підійшов цілком, плюс регулятор яким зручно коригувати розмір для худеньких. Посилка прийшла вчасно то добре запакована.
- Продавец Pultiki
Вітаємо, Надія! Щиро дякуємо вам за відгук. Ми дуже раді, що нам вдалося порадувати вас і ви залишилися задоволені своїм замовленням. Будемо чекати вас знову і хороших вам покупок!