- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
За час використання не змінила своїх властивостей.
- Продавец Lemeshop
Щиро дякуємо вам за відгук!
- Анна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Це дійсно знахідка, зручно сидіти. Набагато легше спині.
- Віктор Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Товар якісний, ціна вигідна, доставка швидка.
- Достоинства:
- Розподіляє навантаження при сидінні та пом'якшує тверду поверхню.
- Недостатки:
- Поки немає
- Продавец Lemeshop
- Михайло Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Не купуйее
- Недостатки:
- По своїй структурі нагадує картон
- Продавец Lemeshop
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Подушка відповідає опису на сайті, однак нам шкода, що вона не виправдала ваших очікувань у використанні.
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Подушка не відповідає заявленим характеристикам, хотілось би щоб товщина була не 1,5см, а 3см. Але сидіти зручно.
- Продавец Lemeshop
- ВалентинОтзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
В 3 рази тонкіша ніж на фото
- Продавец Lemeshop
Дякуємо за Ваш відгук. Нам шкода, що подушка не виправдала Ваших очікувань. Звертаємо увагу, що гелева подушка Egg Sitter має особливу структуру: завдяки еластичному матеріалу вона адаптується під вагу тіла, тому візуально може здаватися тоншою без навантаження. На рекламних фото часто показана подушка у розслабленому стані або з певним ефектом збільшення об’єму. Якщо подушка Вам не підходить або не відповідає очікуванням, Ви можете звернутися до нас для оформлення повернення. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом — Ваші зауваження допомагають нам покращувати якість сервісу.
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Дуже сподобалась
- Достоинства:
- Отлична подушка
- Недостатки:
- ____
- Продавец Lemeshop
Добрий день. Шановна Олена, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)). Приємного користування